Nadmíra ušního mazu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si pro radu, manzelovi se dela silene kozniho mazu, je takovy tmavy jak med, i se tak tahne, furt to je na polstari, na jedno cisteni spotrebuje az 10 tycinek, nestrka dovnitr, jen shnrne co je vetekle..a stejne za chvili to tam ma, kolikrat vidim jak mu to z ucha tece, stitim se jeho sluchatek…doktor rekl ze je to ze stresuzadny extra stres nema, neexistuje nejaky vyplach nebo neco na zmirneni? jsem z toho uz docela znechucena
ja si cistim dvakrat tydne a stetecek je bily.
Prosim anonym
Já si nečistím uši vůbec, myju jen boltce. Synovi občas do uší stříknu ušní olej a použiju dětský uchošťour. Brambory občas na něm má. Možná by si neměl do uší nic strkat (včetně sluchátek - mně ty špunty vadí, používám jen takové, co se dají navléknout na ucho).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přesně já bych šla za jiným doktorem, tohle není normální aby to bylo i na polštáři
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet on poziva ty pres
hlavu, a stejne to na to tecu, jeho dostat k doktrovi to je odysea zanet ucha nikdy nemel, bolesti netrpi…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Co zkusit takovy ty svice? Ja je zkusila ze zvedavosti, ale to je hoooodne davno, nicmene si to lidi chvali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Usni kapky aurecon, delaj se s peroxidem i bez.. jinak tycinkama se tvorba
kolikrat zvetsi a jen se maz zatlacuje dovnitr… stresem ten maz spis meni
barvu co jsem ja cetla jakoze pri zvysenem stresu byva hodne tmavy, az
hnedy, ale ze by ho bylo vic, to slysim prvne, ale lekar nejsem.. zkuste ty
kapky, daji se pouzivat dlouhodobe i nekolikrat denne na vyplach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sprej misto uchostouchu.
A muze se jednat o souvisejici reakci nejake alergie, vc. potravinovych.
Nema napr. casto ucpany nos? Bolesti zad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@wildcherry píše:
Co zkusit takovy ty svice? Ja je zkusila ze zvedavosti, ale to je hoooodne davno, nicmene si to lidi chvali
Ušní svíce lékaři silně nedoporučují. Ten maz se rozehřeje, svíce nevytáhne vše a zbytek úplně zabetonuje zvukovod. Kromě zmíněných kapek bych zkusila i sprej vaxol. Je to olej a uvolňuje ušní maz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Premek_Orac nene to vubec, nestune skoro vubec, otuzuje se, sportuje, toho je jediny neduh
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zkuste specialostu ORL, jinak můžete zkusit do ucha kápnout trochu kysličníku a pak vytřít. Při každé sprše propláchnout uši vodou. Partnerovi to nevadí? Musí to být hrozně nepříjemné, určitě to není normální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@marki111 prave ze
vadi, stydi se za to, v praci si z nej delaj srandu jj zkusim najit nejakeho na pristi tyden…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zakladatelko, nevim odkud jsi, ale v praze vim
O velmi dobreM orl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Čím mazat spáleninu?
- Co zjistí na ušní
- Mažete v zimě miminko ven?
- Náušnice, mazat?
- Čím mazat bříško - strie vaše zkušenosti
- Čím mazat tvářičky?
- Smím k ušnímu sama od 15+?
- Spolehlivý teploměr? Bezkontaktní čelní nebo ušní?
Ahoj, jdu si pro radu, manzelovi se dela silene kozniho mazu, je takovy tmavy jak med, i se tak tahne, furt to je na polstari, na jedno cisteni spotrebuje az 10 tycinek, nestrka dovnitr, jen shnrne co je vetekle..a stejne za chvili to tam ma, kolikrat vidim jak mu to z ucha tece, stitim se jeho sluchatek…doktor rekl ze je to ze stresu
zadny extra stres nema, neexistuje nejaky
vyplach nebo neco na zmirneni? jsem z toho uz docela znechucena
ja si cistim dvakrat tydne a stetecek je
bily.
Prosim anonym