Zvýšené jaterní hodnoty
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím, užívala jsem Macmiror complex 500 vaginální globule na bakter. zánět, poslední jsem zavedla 15 nebo 16.11. Včera jsem byla na rozboru krve a dnes jsem dostala informaci od své praktické dr., že mám zvýšené jaterní hodnoty a chce mě poslat na ultrazvuk. Nemohou mít tedy globule vliv na zmíněné hodnoty? Jinak mě nenapadá nic, z čeho bych je měla mít zvýšené. Moc děkuji za odpověď.
Ptám se tu proto, že moje lékařka už neordinuje, tak jestli by někdo neznal odpověď už dříve. Docela mě ty výsledky zaskočily
Prosím o anonym. Díky
Příbalový leták říká něco o játrech? Jinak mi to přijde nepravděpodobné- globule působí lokálně v místě aplikace. Ale nejsem lékař, takže je to jen moje domněnka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kakika píše:
Příbalový leták říká něco o játrech? Jinak mi to přijde nepravděpodobné- globule působí lokálně v místě aplikace. Ale nejsem lékař, takže je to jen moje domněnka.
No ten už nemám, ale zkusím mrknout na netu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Ijen píše:
Macmiror complex globule nemaji systemove ucinky.
Takže nemohou mít vliv na rozbor krve a následně na vyšší hodnoty
u jater? Ptám se jako b.lbec.., pardon..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ne, temer jiste ne, to bude necim jinym Unava, stres, prechozena nemoc, nezdrava
strava?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Takže nemohou mít vliv na rozbor krve a následně na vyšší hodnoty u jater? Ptám se jako b.lbec.., pardon..![]()
Nebereš hormonální antikoncepci?
Ta by mohla mít vliv…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Takže nemohou mít vliv na rozbor krve a následně na vyšší hodnoty u jater? Ptám se jako b.lbec.., pardon..![]()
Ne ty globule urcite ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@free333 píše:
Nebereš hormonální antikoncepci?Ta by mohla mít vliv…
Mám tělísko a to jsem se právě dnes doktorky ptala, jestli to nemůže
mít vliv, ale údajně ne
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mám tělísko a to jsem se právě dnes doktorky ptala, jestli to nemůže mít vliv, ale údajně ne
Tak jedině dovyšetřit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Helca83 píše:
Ne, temer jiste ne, to bude necim jinymUnava, stres, prechozena nemoc, nezdrava strava?
O ničem nevím a jasný, nestravuju se úplně předpisově, ale ani nějak
extrémně nezdravě.. Alkohol v tom určitě roli nehraje, jsem
s dcerou na RD..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
O ničem nevím a jasný, nestravuju se úplně předpisově, ale ani nějak extrémně nezdravě..Alkohol v tom určitě roli nehraje, jsem s dcerou na RD..
Mohla jsi prodělat - přechodit nějakou nemoc. Známé takhle rozhodila jaterní testy přechozená mononukleóza. Ani nevěděla, že ji měla - myslela, že to byla obyčejná angína.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kakika píše:
Mohla jsi prodělat - přechodit nějakou nemoc. Známé takhle rozhodila jaterní testy přechozená mononukleóza. Ani nevěděla, že ji měla - myslela, že to byla obyčejná angína.
Nevím teda jak moc dlouho zpátky se prodělaná nemoc na testech
podepíše, ale mě se nic nevybavuje. Max na začátku května pár dní
nevolnost, nějaká střevní chřipka, kdy jsem ďobala endiaron. Jinak do sebe
žádné léky necpu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ne, vaginální globule na jaterní funcke nemají vliv. Vůbec nepřechází do organismu, působí jen lokálně.
Vliv na jaterní hodnoty (nepíšeš jaké) může mít strava, stres, alkohol a případně nejrůznější nemoci ať už přímo spojené s jaterními funkcemi a nebo přechozené ty „obyčejné“. Je dobře, že tě lékařka posílá na ultrazvuk.
Není podstatné z čeho to máš, je podstatné zjistit co se děje a pak to řešit.
Neboj - játra normálně regenerují, patrně budeš muset chvíli fungovat o něco zdravěji a pak se to srovná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Screening v 1. Trimestru jedna hodnota špatná
- Tabulka hodnot - těhotenská cukrovka
- Co znamenají hodnoty u zubaře?
- Covid - jak dlouho trvala zvýšená teplota?
- Zvýšená hladina cukru v 1. trimestru
- Správná hodnota TSH při snížené funkci sž v těhotenství
- Jak dlouho trvá horečka/zvýšená teplota u vašich dětí?
- Hodnota HCG. Rozumíte tomu výsledku prosím?
Zdravím, užívala jsem Macmiror complex 500 vaginální globule na bakter. zánět, poslední jsem zavedla 15 nebo 16.11. Včera jsem byla na rozboru krve a dnes jsem dostala informaci od své praktické dr., že mám zvýšené jaterní hodnoty a chce mě poslat na ultrazvuk. Nemohou mít tedy globule vliv na zmíněné hodnoty? Jinak mě nenapadá nic, z čeho bych je měla mít zvýšené. Moc děkuji za odpověď.

Ptám se tu proto, že moje lékařka už neordinuje, tak jestli by někdo neznal odpověď už dříve. Docela mě ty výsledky zaskočily
Prosím o anonym. Díky