Nádor na mozku u psa

646
18.11.13 15:27

Nádor na mozku u psa

Stalo se to někomu u pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
18.11.13 15:29

Nestalo ale drzim palecky at to pejskovi dobre dopadne :hug: stacilo mi kdyz byla nase na operaci pac sezrala kamen. Tezce jsem to nedavala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.11.13 15:40
@Krkael píše:
Nestalo ale drzim palecky at to pejskovi dobre dopadne :hug: stacilo mi kdyz byla nase na operaci pac sezrala kamen. Tezce jsem to nedavala…

Moc děkuju. bohužel pejsek umírá, snažíme se ho ještě nějak udržet. dáváme mu pít stříkačkou, krmíme ho, už se nepostaví na nohy. Chtěla jsem právě mluvit s někým kdo to zažil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.11.13 15:42
@Denda66 píše:
Moc děkuju. bohužel pejsek umírá, snažíme se ho ještě nějak udržet. dáváme mu pít stříkačkou, krmíme ho, už se nepostaví na nohy. Chtěla jsem právě mluvit s někým kdo to zažil…

Ach jo :? Kolik mu je? Asi to nechces slyset, ale kdyby to bylo horsi a horsi a pro bolesti ani nevnimal, tak ho zbytecne netrapte… :( je to jrozny, ja si to ani nedovedu predstavit co to musi bejt… kdo nema psa tak nepochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
18.11.13 15:43

Ježiš!! :,( Chudinka! Hlavně ať už to má brzy za sebou! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.11.13 16:01

Ahoj, vím jak se cítíš. U nás měl pejsek nádor na noze, žil s ním snad 3 roky určitě, postupně se zvětšoval, ale kvůli jeho věku nikdo nechtěl operaci provádět, neměl žádné bolesti packy, nic. Normálně prospíval, hrál si, běhal, mazlil se.
Pak jeden den v noci „prasknul“ ani při tom pejsek prý bolesti neměl (nebyla jsem u toho) bohužel byla noc a prý trvalo dlouho než se sehnal veterinář v noci, ihned po jeho příjezdu se mu píchla injekce :,( :,(
Je to 5 let a stejně je to pořád hrozné a nerada se o tom bavím. Pejsek byl jako ve většině domácností člen rodiny.
Přeji hodně sil a i když je to hrozné zda pejsek má trápení injekce je lepší :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.11.13 16:51
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.11.13 16:54

Je to hrozné. Je to tibecký španěl a právě že už je mu 9let takže nějaká léčba už není možná..přemýšlím o tom, jak se právě pozná že už se trápí…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.11.13 16:57

@Denda66 Asi bych to brala tak, že se nenají a nepostaví na nohy, tak se trápí. Nevím, zkušenost nemám. Naší labradorce bylo 11 let a také mám obavu, jak dlouho tu s námi bude. Stále jí pozorujeme, zda se neobjeví nějaký zdravotní problém, který by se dal při včasném záchytu včas léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
18.11.13 17:02

Veterinář řekl, že dokud jí tak je to dobrý. jí už sice jen kapsičky a musíme ho krmit, ale mám vždycky hroznou radost když to všechno sní. Přišlo to tak najednou v létě přestal štěkat, pak nevyskočil už na postel..jak říkám zatím jí tak myslím že se ještě netrápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.1.15 14:14

Máme 11leteho labradora, ten má záchvaty i 7 za noc, má nador na mozku. Bohužel nejsem majitelka tak nemohu nic dělat, tohle je podle mě trápení. Momentálně je u pana doktora který ho dopoju prášky, aby neměl bolesti a záchvaty, které jsou opravdu strašne. A paní majitelka ho chce dát na rezonanci aby se.to potvrdilo, že ho opravdu má, a pokud jo chce ho dát operovat, což je nesmysl a to to rozhodnutí nechápu. Ze psem jsem žila 6let, celý a vsechny záchvaty s ni byla. :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
4.1.15 14:18

@hancam chudák. Lidi by měli být soudní a nenechat kamaráda trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.1.15 17:38

Nám ten nádor potvrdili na klinice, dostal nějakè léky, řekli že vzhledwn k jeho věku už mi operaci nedoporučovali, po pár dnech uż se nepostavil na nohy;-( čural a kakal pod sebe..jednou odpoledne se celý pokakal, šla jsem ho omýt, položila přikryla, šla jsem vyhodit podložku do popelnice a když jsem se vrátila tak byl mrtvý ;-((…ale už se trápul takže kdyby se toto nestalo tal bysme ho museli odvèst na injekci..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.1.15 19:14

Souhlasím s vámi. Dnes jsem mluvila z mvdr. a říkal ze ty to plemena trpí na nádory a ze to je 30% ze ho tam bude mít, zítra jde na rezonanci mozku a páteře, a pak se uvidí co dál. Pokud tam nic mít nebude tak to bude epilepsie, a budou se dávat a zkoušet léky které mu budou pomáhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
4.1.15 20:26

Držím moc palce, aby to ten nádor nebyl..dejte vedět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný