Nadpřirozeno - ranní sen
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nadpřirozeno - ranní sen
.
Příspěvek upraven 04.02.14 v 12:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@tamata no byl to jen sen. akorat jsi asi byla ve fazi polospanku, proto jsi tak dobre vnimala co se deje okolo. oni sny nas dokazou nekdy pekne podesit a podvedomi neovlivnis
neboj vse je urcite v poradku
a stim slovem pardon, treba to slysel v televizi nebo nekde a chtel vyzkouset tvou reakci. pochval ho jak hezky zareagoval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nadprirozeno jsem taky nikd neverika a jen se tomu smala - az do minuleho uterka.
Bylo neco kolem 6 hodiny ranni kdy jsem jeste spala. Ve snu mi zazvonil telefon - prisla jsem k nemu a volala mi manzelova maminka - volala mi jak se mam a povidali jsme si. Ke konci hovoru na me uplne az zakricela ze chce videt deti - vnoucatka.
Ten sen byl tak zivy, probudil me az jsem si sedla - vedela jsem ze to pravda byt nemohla, protoze maminka byla nemocna. No udelalo se mi az spatne.
Pritulika jsem se k manzelovi - do 15 min mu prisla sms ze maminka v 6.20 zemrela.
Ted verim tomu, ze se prisla rozloucit.
Tvuj sen bych treba brala jako varovani - treba aby jsi davala vetsi pozor na syna nebo tak.
- Citovat
- Upravit
To je polospánek a je to normální
mně se takhle zdá, že třeba vidím na zdi velkýho pavouka, připadám si jak vzhůru, vidím ho zřetelně, začnu křičet, tím se proberu a jsem ve stejný pozici jen na zdi nic není
mívám to často…třeba se mi zdá, že na mě seshora šahají nějaký stříbrný paprsky, ležim jak přikovaná, chci se probrat, ale nejde to, tak jen zírám a po chvilce se proberu a nic nade mnou není, čumim do prázdna ![]()
bububu historky mám stokrát lepší, ale tohle bubu není ![]()
- Citovat
- Upravit
@alli_li píše:Tvuj sen bych treba brala jako varovani - treba aby jsi davala vetsi pozor na syna nebo tak.
Nechci tě děsit, ale myslím si to samé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata Asi vážně polospánek, to se stává. Často jsem někde mimo mezi bdělostí a spánkem a horko těžko se hrabu do reality. Ale pak vždy vím, že to byl JEN sen. Takže pokud máš pocit, že tam ten kluk byl, že se Ti nezdál i když už jsi smýšlela střízlivě, tak…tam být mohl, já na tohle věřím. A jak psala @alli_li dávala bych na malého pozor. Nenervuj se, ale buď opatrnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata Nebud, bud v klidu
Nic hrozneho to urcite nebude - jen bych to proste takhle brala a na syna davala pozor.
Ale opravdu nadprirozeno mezi nami je. Protoze nez jsme se s maminkou mohli naposled rozloucit - nemohli jsme s manzelem oba spat - provazaly nas oba nocni mury a noci jsme se bali oba. Jak kdyby ani maminka nemela klid - byla v nejakem mezidoby kdy nikam nepatrila. Po patecnim poslednim rozlouceni u nas nastal klid.
Mozna to bylo i tim jak jsme byli zpravou zniceni - protoze to bylo necekane a moc rychle - ale opravdu mam pocit ze nadprirozeno existuje, ac jsem si to nikdy nemyslela
- Citovat
- Upravit
Věřím, jako ostatní, že to byl nejspíše pouze nějaký polospánek. Přesto doporučím být trošku více ve střehu, ale jinak si z toho moc velkou hlavu nedělej. Je mi jasný, že sny dokážou dost vyděsit. Mně třeba doteď děsí sen z dětství - muselo mi tehdy být okolo šesti, ale pořád si to pamatuju. Zdálo se mi, že nám do bytu vtrhli agresivní zloději. Doteď se mi ten sen jednou za pár let vrátí a pořád si pamatuju veškeré detaily. Třeba i to, jakou barvu očí ty zloději měli, jak se lesklo okno od deště, jak nechali mokré stopy na perském koberci…
Snaž se na to nemyslet, bude to dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda, kdyz jsem si to cetla, tak mi sel az mraz po zadech
ale taky verim, ze neco mezi nebem a zemi je… rika se, ze kdyz se cloveku zda o svatbe brzo nekdo ze znamych ci v rodine zemre-bude pohreb…mne se zdalo o svatbe je to 14dni a 14.1.14 zemrel svagruv bracha, zabil se v tiraku, nekdo do nej narazil
…ted v patek bude mit pohreb, takze neco mezi nebem a zemi tu asi bude…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit