Nadpřirozeno - ranní sen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10338
20.1.14 11:02

Jinak já víc lituju lidi, kterým se nějaká duše usídlí doma trvale, nebo se nastěhují někam, kde nějaká je…to musí být hrozný, protože dostat jí pryč není snadný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.1.14 11:10

@1.zizi spala na zádech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.1.14 11:13

@LLin tohle by mě dost zajímalo. Takže je přímo vidíš? Já od mala byla třeba nerada doma sama (a taky se mi párkrát stalo, že jsem mamku jako malá viděla odejít pryč na schodiště a ona minutu na to přišla do obyváku a já se jí ptala a říkala že nikam nešla). Jinak ale mám permanentní pocit přítomnosti někoho. Syna jsem se snažila postrašit, když zlobil, že na něj zavolám bubáka a on vykládal že bubáček je hodný, a že je tam a tam.. no když nad tím občas přemýšlím, tak mi z toho není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
20.1.14 11:18

@LLin asi to nebudeš chápat, ale to, co „umíš“ ty, je něco, co bych si hrozně přála zažít. Alespoň jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
20.1.14 11:20

@Janinac nepřej…opravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.1.14 11:22
@MDK píše:
@Lejaa Jo, já měla pocit, že jsme tě v té diskuzi zahlídla nebo se pletu a nepřispívala si? :think: Já o tom četla už kdysi dávno a taky občas sleduju děcka, jestli nemají nějaké „vidiny“. Ale zatím nic, tak snad se toho nedočkám. :D Kamarádka mi říkala, že její pes vždycky štěkal do jednoho rohu v pokoji, kde jinak nic nebylo. Myslela si, že je tam třeba i nějaký stín nebo něco, ale nic. 8o Zvířata jsou prý na tyto nadpřirozené jevy taky hodně citlivé. :nevim:

Myslím, že jo, že jsem přispívala.. Jako je to mazec.. Já doufám, že to bude OK..
Nejvíc mě dostala ta historka v té koupelně.. Jestli jsi to četla. Jak si dítě ve vaně s něčím hrálo a nešlo mu to otevřít a pak natáhlo ruku kamsi do prázdna a zeptalo se „neumíte to prosím otevřít?“ to by mě asi škráblo..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.1.14 11:23

@LLin A můžu ještě mít dotaz? Chodí za tebou jen hodní nebo i zlí a chtějí od tebe něco, komunikuješ i ty s nima nějak?

Jsme s tady na tebe sesypaly, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
20.1.14 11:25

@LLin je to tak strašidelný? Cejtíš z těch lidí nějaký pocity? Chtějí po tobě něco? Omlouvám se, že se ptám, ale mě tohle zajímá :hug: škoda, že to není něco, co by se dalo naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
20.1.14 11:25
@MDK píše:
@LLin A můžu ještě mít dotaz? Chodí za tebou jen hodní nebo i zlí a chtějí od tebe něco, komunikuješ i ty s nima nějak?Jsme s tady na tebe sesypaly, co? :mrgreen:

to jsme se sešli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
20.1.14 11:26

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 11:30

Mna tak strasilo, aj diskusiu tu niekde mam, ked som este nevedela ze som znovu tehotna… Nikdy v zivote za mnou nikto mrtvy neprisiel, a vtedy jeden den otec, druhy babicka a tretikrat sa mi snivalo nejake scifi kde zo mna vycvicili bosorku, a potom som bojovala s nejakou „astralnou“ zenskou. Sranda je, ze dnes by som nadprirodzene schopnosti cakala skor u starsej, nez tej, co ma pri nej matalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.1.14 11:33
@Lejaa píše:
Myslím, že jo, že jsem přispívala.. Jako je to mazec.. Já doufám, že to bude OK..
Nejvíc mě dostala ta historka v té koupelně.. Jestli jsi to četla. Jak si dítě ve vaně s něčím hrálo a nešlo mu to otevřít a pak natáhlo ruku kamsi do prázdna a zeptalo se „neumíte to prosím otevřít?“ to by mě asi škráblo..:-D

8o Tak to jsme nečetla. Já to nečetla všechno a myslím, že ta diskuze pak ještě pokračovala, ale já už se tam nevracela. :oops: Jsem srab, mě se něco takového stát, vážně by mě odvezli nohama napřed. :pankac: opravdu obdivuji @LLin, musí být hrozně těžké s tím žít. Něco jiného je to, jak tady psaly některé holky, že se třeba přijde rozloučit někdo z rodiny, kdo třeba nenadále zemře. Ale vidět úplně cizí lidi, kteří by mě neustále navštěvovali a děsili?! :nevim:

Příspěvek upraven 20.01.14 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.1.14 11:36
@MDK píše:
8o Tak to jsme nečetla. Já to nečetla všechno a myslím, že ta diskuze pak ještě pokračovala, ale já už se tam nevracela. :oops: Jsem srab, mě se něco takového stát, vážně by mě odvezli nohama napřed. :pankac: opravdu obdivuji @LLin, musí být hrozně těžké s tím žít. Něco jiného je to, jak tady psaly některé holky, že se třeba přijde rozloučit někdo z rodiny, kdo třeba nenadále zemře. Ale vidět úplně cizí lidi, kteří by mě neustále navštěvovaly a děsily?! :nevim:

Přesně.. Ono se ale říká, že tohle se děje lidem, kteří jsou schopní to unést… Já vím, že bych to nedávala.. a věřím, že je hodně těžké se naučit s tím žít..
Já mám občas taky divný pocity, jako by semnou někdo byl.. nebo, že mám někoho za zádama.. Možná pozůstatek z toho dětství.. Vždycky si v duchu opakuju, nezvládla bych to, nechci nic vidět… a zatím dobrý.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.1.14 11:40
@MDK píše:
@1.zizi spala na zádech. :mrgreen:

no prave, ze by se pridusila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MDK
10952
20.1.14 11:45
@1.zizi píše:
no prave, ze by se pridusila :mrgreen:

Aha, tak to jsme špatně pochopila. :mrgreen: Já mám prsa tak velký, že bych se spíš teda přidusila na břiše. :pankac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat