Nadřízená šikanuje přítele :-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nějak moc nechápu, proč jí nepošle do prdele, kor teď, když je ve výpovědní lhůtě a chce vypadnout co nejdřív. Proč neudělá peklo ze života on jí?
To s tou sociálkou jsou jen kecy, tak snad to u vás nevypadá tak že byste nemohli vpustit návštěvu? A že mu nedá prachy ona, to je přece její „mínus“ může se s ní soudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to mazec… Nevím, co ti na to napsat. Snad jen přeju pevný nervy a nenechat se zastrašit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šikana na pracovišti - Bossing je u soudu velice těžko prokazatelný a většina těchto soudů se staví na stranu zaměstnanců. Zatím valná většina skončila úspěšně pro žalobce (to jsem nedávno četla v rámci studia), takže bych tam vlítla a klidně ji řekla, že jsem si všechno nahrála a hodlám ji zažalovat za bossing a stáhnout ji z kůže,,, dá pokoj, ale měl by to udělat přítel, popř. společně. Rozhodně to za něj neřeš ty, bude vypadat jak úplnej blbec.
A šéfová se bossingu zalekne, protože většina takovýchto nadřízených končí, to víš, pověst je pověst a popotahovačky soudem přeci jenom prestiž nepřidají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Nějak moc nechápu, proč jí nepošle do prdele, kor teď, když je ve výpovědní lhůtě a chce vypadnout co nejdřív. Proč neudělá peklo ze života on jí?To s tou sociálkou jsou jen kecy, tak snad to u vás nevypadá tak že byste nemohli vpustit návštěvu? A že mu nedá prachy ona, to je přece její „mínus“ může se s ní soudit.
On by ji asi do zadku poslal ale co tim vyresi…Dostane od te kravky 53 a uz si neskrtne a bez prace byt nemuze…Co se tyka vyplaty tak ji potrebujeme na najem. Kdyz nezaplatime najem tak nas vyhodi a o to ji jde:-(.Ne to zase ne, ale zrovna super zarizene to nemame. Kolikrat by nam v lednici chcipla mys ale deti hlady netrpí… ![]()
- Citovat
- Upravit
@kracmeratko píše: Šikana na pracovišti - Bossing je u soudu velice těžko prokazatelný a většina těchto soudů se staví na stranu zaměstnanců. Zatím valná většina skončila úspěšně pro žalobce (to jsem nedávno četla v rámci studia), takže bych tam vlítla a klidně ji řekla, že jsem si všechno nahrála a hodlám ji zažalovat za bossing a stáhnout ji z kůže,,, dá pokoj, ale měl by to udělat přítel, popř. společně. Rozhodně to za něj neřeš ty, bude vypadat jak úplnej blbec.
A šéfová se bossingu zalekne, protože většina takovýchto nadřízených končí, to víš, pověst je pověst a popotahovačky soudem přeci jenom prestiž nepřidají…
DObrej nápad
Alespoň jeden rozhovůrek by si ale přítel nahrát mohl. Jako šla bych tvrdě do nějakýho soudu - klidně. Ještě na tom trhnete nějaký prachy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
53 nemuze dostat jen kvuli tomu, ze si sefova umane. Predchazi tomu kolotoc upozorneni, terminu na napravu vyknuteho problemu, toho bych se fakt nebala. L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli má šéfová ještě nějakého nadřízeného, tak bych to řešila rovnou s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
On by ji asi do zadku poslal ale co tim vyresi…Dostane od te kravky 53 a uz si neskrtne a bez prace byt nemuze…Co se tyka vyplaty tak ji potrebujeme na najem. Kdyz nezaplatime najem tak nas vyhodi a o to ji jde:-(.Ne to zase ne, ale zrovna super zarizene to nemame. Kolikrat by nam v lednici chcipla mys ale deti hlady netrpí…
Pochopila jsem, že už nějakou práci má když chce vypadnout co nejdřív ![]()
Na mne taky jedna šéfová zkoušela bossing, ale prokoukla jsem jí - byla vošklivá a tlustá, nemohla mít děti a posledního chlapa, se kterým něco měla musela znásilnit
Tak si to holt vylejvala. No bylo mi jí nakonec líto, tak jsem jí poradila, ať jde dělat úplně do jinýho oboru, co jí bavil a fakt tenkrát vypadla
Takže tahle bude mít taky takové slabé místečko. Kdyby neměla, tak je v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE A co kdyz rekle:tak jdeme a budeme za bbce:-(Ne nema jineho nadrizenyho
- Citovat
- Upravit
@muffinka89 píše:
@MUFICE A co kdyz rekle:tak jdeme a budeme za bbce:-(Ne nema jineho nadrizenyho
Tak v tom případě tu první větu nechápu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to děs, ale nechápu, proč tam pojedeš ty? Copak on není dospělý? Jestli je k němu taková jak píšeš, tak mu ještě víc zavaříš a bude se mu vysmívat, že vše za něj vyřizuje ženská… Nikam nejezdi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko a máte s přítelem tušení, proč se šéfová takhle vozí zrovna po něm? Jinak bych udělala přesně to co tu bylo už řečeno, nahrála bych si ji. To je asi nejlepší řešení. Funkci nahrávání má už dneska pomalu každej mobil. A pak vám může víš co. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protoze chce na moje deti poslat socialku a pripravit je o rodice
.Pritel si to zatim nechal a nechava libit…a ja jsem z toho zoufala. Ty keci ze jsem chudinka ze jsem z kretenem ktery nema dostatek penez na to abych se mela jako princezna a jak jsem takoveho chlapa mohla nechat do sebe ustriknout:-(((
Vubec nevime proc se tak chova..Jeden den je v pohode a pak tohle, ale tohle je uz extrem
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Protoze chce na moje deti poslat socialku a pripravit je o rodice.Pritel si to zatim nechal a nechava libit…a ja jsem z toho zoufala. Ty keci ze jsem chudinka ze jsem z kretenem ktery nema dostatek penez na to abych se mela jako princezna a jak jsem takoveho chlapa mohla nechat do sebe ustriknout:-(((Vubec nevime proc se tak chova..Jeden den je v pohode a pak tohle, ale tohle je uz extrem
Hmmm… nic se neděje tak rychle a už vůbec ne, aby vám sociálka sebrala děti, když přítel přijde o práci…
Jinak ty děti nejsou přítele? A jestli to chápu dobře, tak ta jeho šéfová se s tebou nějak víc zná? Mstí se snad za něco z dřívějška? Nebo si na něho dělala zuby sama a teď žárlí?
Vyhodit ho jen tak nemůže, a kdyby vyhrožovala, tak bych si to fakt nahrála na diktafon, abych měla v ruce trumf… to se jí přítel nemohl postavit už dřív? To si vše nechal jen tak líbit?
A ještě dotaz - šéfová nemá žádného nadřízeného? To je i majitelka firmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Vubec nevim co mam delat chce se mi brecet a zaroven semnou clouma hrozny vztek a mam chut tam zajed a rozbit ji usta
Zejtra tam teda jedu ale snazim se to vyridit po dobrem a dohodnout aby ho pustila hned:-(((( ale moc tomu neverim.
potrebuji se trochu vypsat protoze je toho uz na me trochu moc a ne jen na me…Pritel je v teto praci nekdy od roku 2008.Ze zacatku bylo vse v pohode, ale…Posledni donou se to zacalo hroutit. Sefove neprijemne vystupovani preslo na sikanu toho nejvetsiho razu. Protel kazdy den posloucha jak smrdi, ma spatne zuby, ma kratke kalhoty a tak(neni to pravda).Az po to ze je to socka protoze casto nevyjdeme a tak si bere zalohu…No dneska protel prisel totalne znicenej, ze mi ani radeji nebude rikat co se tam stalo. Na konec jsem to z nej vydolovala a on mi povedel ze mu sefova rekla ze mu ty dva mesice co ma vypovedni lhutu udela ze zivota peklo a ze na nas zavola socialku aby jsme prisly o deti a ze mu schvalne neda vyplatu aby nebylo na najem a socialka to mela jednodussi
Ach jo