Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všem chtěla bych se zeptat jestli některá nevíte kolik se platí v porodnici Teplice za nadstandat
děkuji
@Raduš.ka44 píše:
http://www.kzcr.eu/…default.aspxOtázka asi 10 vteřin.
Presne
ted jsem to chtěla vložit
Ahoj…jen jsem se chtěla zeptat jestli musí mít tatínek předporodní kurz, když by chtěl být u porodu. Myslím, že kdyby si to všechno prohlédl a věděl do čeho jde už by se mu tolik nechtělo.. ![]()
@Misullla
Ahoj, je to tam špatné? V porodnici v Teplicích? Mně se to netýká, ale kamarádka bydlí v teplicích, je prvorodička a chce tam rodit, tak jen abych věděla, jestli jí to rozmluvit
![]()
@SarkaNovo já osobně jsem ještě nerodila, ale většina kamarádek ano a právě v Teplicích a povětšinou byli spokojené a prý by zde rodili znovu, dvě kamarádky rodili v Ústí a s péčí po porodu nebyli moc spokojené, takže si myslím že je to věc názoru a očekávání.
Ústí je teda určitě modernější a hezčí, já slyšela samou chválu na Kadan a byla by to pro mě první volba, bohužel se budu muset nakonec rozhodovat mezi Teplicemi a Ústím a sama nevím ![]()
Rodila jsem v Teplicích v lednu a nemůžu si stěžovat. Budu rodit příští rok a chystám se zase do Teplic. Měla jsem nadstandart, kterých je ale v Tp žalostně málo(jen 2 tuším). V tom je jediná slabina teplické porodnice. Jinak doktoři i sestry příjemné, porod v pohodě, na vše se ptali, byla jsem jako prvorodička bez nástřihu.
Manžel u porodu byl, předporodní kurs neměl, já ostatně taky ne. Nikdo se po tom nepídil.
Ahoj, předporodní kurz mít nemusí, ale bude platit poplatek. Jestli se dobře pamatuju, tak to dělalo 60Kč ![]()
Taky mám za sebou porod v Tp porodnici a spokojenost ![]()
Tak to jsem moc ráda, že nemusí…ani jsme to v plánu neměli. Nevím zda-li to pomůže, ale v tom shonu bych si stejně asi na nic z kurzu nevzpomněla
S poplatkem samo počítám a čím menší bude tím lepší pro nás
Tak už mám aspoň rozhodnuto.. spousta lidí mě odrazovalo od Tp, ale v poslední době slyším jen samou chválu. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.