Nadstandard Teplice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
29.3.15 17:41

Nadstandard Teplice

Ahoj všem chtěla bych se zeptat jestli některá nevíte kolik se platí v porodnici Teplice za nadstandat :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
29.3.15 18:13

http://www.kzcr.eu/…default.aspx

Otázka asi 10 vteřin. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
29.3.15 18:13
@Raduš.ka44 píše:
http://www.kzcr.eu/…default.aspxOtázka asi 10 vteřin. ;)

Presne :lol: ted jsem to chtěla vložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.3.15 18:14

Děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
7.4.15 09:21

@Misak44 A ty chceš rodit v Teplicích? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.10.15 18:18

Ahoj…jen jsem se chtěla zeptat jestli musí mít tatínek předporodní kurz, když by chtěl být u porodu. Myslím, že kdyby si to všechno prohlédl a věděl do čeho jde už by se mu tolik nechtělo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.10.15 18:26

@Misullla
Ahoj, je to tam špatné? V porodnici v Teplicích? Mně se to netýká, ale kamarádka bydlí v teplicích, je prvorodička a chce tam rodit, tak jen abych věděla, jestli jí to rozmluvit 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
20.10.15 18:33

@SarkaNovo já osobně jsem ještě nerodila, ale většina kamarádek ano a právě v Teplicích a povětšinou byli spokojené a prý by zde rodili znovu, dvě kamarádky rodili v Ústí a s péčí po porodu nebyli moc spokojené, takže si myslím že je to věc názoru a očekávání.

Ústí je teda určitě modernější a hezčí, já slyšela samou chválu na Kadan a byla by to pro mě první volba, bohužel se budu muset nakonec rozhodovat mezi Teplicemi a Ústím a sama nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.10.15 18:36

@Zupa Aha, díky. A držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.10.15 19:07

Rodila jsem v Teplicích v lednu a nemůžu si stěžovat. Budu rodit příští rok a chystám se zase do Teplic. Měla jsem nadstandart, kterých je ale v Tp žalostně málo(jen 2 tuším). V tom je jediná slabina teplické porodnice. Jinak doktoři i sestry příjemné, porod v pohodě, na vše se ptali, byla jsem jako prvorodička bez nástřihu.
Manžel u porodu byl, předporodní kurs neměl, já ostatně taky ne. Nikdo se po tom nepídil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.10.15 19:33

Ahoj, předporodní kurz mít nemusí, ale bude platit poplatek. Jestli se dobře pamatuju, tak to dělalo 60Kč :)

Taky mám za sebou porod v Tp porodnici a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.10.15 19:51

Tak to jsem moc ráda, že nemusí…ani jsme to v plánu neměli. Nevím zda-li to pomůže, ale v tom shonu bych si stejně asi na nic z kurzu nevzpomněla :D S poplatkem samo počítám a čím menší bude tím lepší pro nás :-)Tak už mám aspoň rozhodnuto.. spousta lidí mě odrazovalo od Tp, ale v poslední době slyším jen samou chválu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková