Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
holky, můžete mi, prosím, někdo vysvětlit jak je to v Bohunicích s nastandartním pokojem. Někdo psal, že je lepší si ho vzít hned od začátku ještě v I. době porodní. To tam potom zůstaneme celou dobu až do odjezdu domů? Mě připadá zbytečné si brát nadstandart už v I. době porodní, když to má každá rodička stejně svůj pokoj, jde jen od WC a sprchu? Jsem z toho zmatená, pro mě je nejdůležitější, abych byla na pokoji sama, pokud to bude možné a bude volno, a měla k dispozici svoji sprchu a WC.
Ennie:
muzu te poprosit taky o SZ ohledne Bohunic? Potrebuju uplne stejnou informaci jako Misicka, za mesic a pul se tam chystam rodit ![]()
Diky gerlin
koukám, že tu jsou 2podobné diskuze
Holky, mohly byste prosím tu info hodit veřejně, myslím, že by to zajímalo více holek ![]()
Já rodila v Bohunicích v únoru. Na porodním sále jsou 2 nadstadarty, oba se sprchou a WC a 1 polonadst. s vanou. V těch 2 nadstandartech můžete jen porodit a po porodu půjdete na šestinedělí nebo tam zůstanete až do propuštění. Já si vybrala to druhé a vůbec nelituju. Ty nadstandarty na porodním sále jsou veliké, je tam šatna, sprcha + WC, televize,hodně místa. Další nadstandarty jsou na odd. šestinedělí, ale ty se mi vůbec nelíbily, byly malinké a stojí stejně jako ty velké - 1130,–/noc. Takže pokud máte dotazy, ptejte se.
avi díky
Na tom velkým nadstandartu může přespávat i manžel? A jak jsi byla s touto porodnicí spokojená po stránce přístupu personálu?
avi díky
Na tom velkým nadstandartu může přespávat i manžel? A jak jsi byla s touto porodnicí spokojená po stránce přístupu personálu?
Mostule, byla jsem spokojená moc.Porodní asistenka byla výborná, doktorka taky a hlavně všechno šťastně dopadlo:-))) A pak po porodu mě připadlo, že díky tomu nadstandartu se k tobě všichni chovají hrozně hezky.Klepalo se na dveře, návštěvy byly neomezeně celý den i noc:-) Na pokoji s tebou může přespat kdokoli.Je tam jedna moc příjemná sanitárka, která nosila jídlo a stále se ptala, jestli něco nepotřebuju-čistou noční košili, čaj,vložky… Sestry na dětským si můžeš telefonem zavolat kdykoli a až na jednu starší vyšší blondýnu, byly všechny moc ochotné.Jo a kdyby sis mohla vybrat, tak si vyber lososový pokoj (ten druhý je modrý), je tam úžasná polohovací postel ![]()
Avi: doufam, ze ta ochota sestricek nezavisi jen na tom, jestli si priplatis nadstandard nebo ne ![]()
Gerlin, co jsem slyšela tak ne, taky chci doufat, že to není jen o penězích.Ale jde třeba o takové drobnosti jakože ti nechají talíře s jídlem třeba 2 hodiny ,pokud chceš a neberou ti je za chvíli pryč, sestra z novorozeneckýho mě donesla lepší oblečky na malou(i tak to teda byla bída), uklízečka se přišla ZEPTAT,jestli může vytřít podlahu aby nerušila atd atd. Prostě jsem si připadla jak v hotelu a ne v nemocnici
..
Mám obavy, že když neexistuje standard, vždyť to vše od milého zacházení až po vlýdné uklizečky by měl být standard, tak si prostě musíme ten nadstandard kupovat. Nemáte někdo nápad, jak zařídit, aby i na nás co se pokoj s vlastní sprchou nedostane byli všichni milý a vlídní?! Nane2
U nás byly sestry nadstandartní všude, ale to máte z Brna z ruky ![]()
Ahoj,já rodila v Bohunicích v březnu 2005 a brala jsem si nadstandart.Vzhledem k tomu,že byla porodnice celkem narvaná,tak dětské sestry neměly moc času jezdit ze 4. patra do 1.aby mi pomáhaly při prvotních problémech s kojením.Ještě ke všemu malý dostal velmi silnou žloutenku a musel na fototerapii a já tedy,abych nemusela po dvou hodinách ve dne v noci jezdit výtahem na kojení, tak jsem se stěhovala na normální oddělení šestinedělí.Jinak nadstandarty už tu někdo přesně popsal a tak to tam funguje.Já se za zhruba 3 týdny chystám doprovázet k porodu svou sestru,tak jsem zvědavá jak se to tam změnilo.Mějte se a příjemné porody.
gerlin neříkej, že jsi rodila ve Vrchlabí
Ja o této porodnici snila už 2roky před porodem, ale na můj termín malují
![]()