Nadýmání a cysta

536
23.3.22 17:39

Nadýmání a cysta

Ahoj holky,
před měsícem a půl mi doktorka našla při kontrole cystu, já blbka jsem se ani nezeptala jak velkou, bývám z gyndu vždy nervózní a byla jsem ráda že jsem pryč :mrgreen:. Než jsem dostala minulou menstruaci, tak mě jakoby píchalo v levém podbříšku, to nebylo nic hrozného a přisuzovala jsem to té cystě, co mě ale trápí víc je nadýmání. Před minulou ms to bylo hrozný, měla jsem z plynů břicho jak v 5. měsíci. Pak jsem to dostala a byl chvíli klid, nicméně, jak se mi to zase blíží, tak opět, slabá bolest v levém podbříšku a břicho, že mě snad začnou brzo pouštět v MHD sednout. Navíc ty “zařazené prdy” celkem bolí. Horší to bývá odpoledne a na večer. Vždycky jsem na to trochu trpěla, ale tohle už je fakt otravný. Chtěla jsem se zeptat, myslíte, že to může s tou cystou souviset? Mě teď štve že jsem se nezeptala, jak velká je, ale předpokládám, že snad ne moc, když s tím doktorka nechtěla nic dělat a na kontrolu mě poslala až za půl roku…
Asi se rovnou přiznám, že jsem v tomhle trochu hysterka a hned myslím bůhví na co, ale tak snad to není nijak vážné, že ne? :D

Díky za zkušenosti a uklidnění a kdybyste měla některá jakoukoliv radu, co vám pomohlo na nadýmání, budu moc vděčná! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty