Opakované záněty s novým partnerem

Anonymní
21.3.22 22:41

Opakované záněty s novým partnerem

Ahoj, už začínám být zoufalá, tak se chci poradit, jestli náhodou některá z vás neměla podobný problém :(. Už asi půl roku mám nového přítele a téměř od začátku vztahu neustále trpím na bakteriální záněty, dvakrát jsem měla uroplazmata, jinak se mi střídají všemožné bakterie. Vždy se s partnerem léčíme oba. Když zrovna nemám žádná ATB ani podobně, používám různá probiotika (gynocaps, lactofeel, gyntima) zkoušela jsem i výplachy rosalginem, ale stejně se to vždy vrátí. Není měsíc, co bych měla klid :,(. Tak se chci zeptat, jestli není možné, že jsme si s přítelem nějak nesedli nebo tak a jestli některá z vás nemá podobnou zkušenost, popřípadě co vás vysvobodilo? Budu moc ráda za jakoukoliv odpověď :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
21.3.22 22:44

Používejte kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
22.3.22 05:58

Dělali vám testy na chlamydie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.3.22 06:53

Taky můžete mít něco, na co se standard testy nedělají a ATB ti na to nezabírají, tak se vám to pořád vrací. Obvykle se to řeší posílením imunity, kdy se prostě spolehneš na vlastní tělo, že to vyřeší. Takže nezatěžovat tělo (nadváhou/podváhou), omezit stres, zavést racio stravu, dostatečný (ale nikoli přehnaný) pohyb, mít v pořádku jiné choroby, hlavně ty chronické (takže komplet biochemie, a v případě nálezu řešit). Prostě odstranit všechny možné dílčí problémy, aby se imunita soustředila na tohle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 07:53

Měla jsem to samé s ex..vyzkoušela jsem od Dr vše možné i z lékárny… Trvalo to 15 let než jsem se rozvedla…nasla si nového manžela…teď mám 5 let pokoj. žádné výtoky, svědění. Pálení nic… Sex je ten nejlepší a bez kondomu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa