Probiotika na výtok?

Anonymní
23.3.22 10:40

Probiotika na výtok?

Ahoj, pomůžou mi probiotika na výtok? Myslím vaginální probiotika. Pár dní mě trápí občasný zapáchající výtok. Není to denně. Sem tam mě zabolí v podbřišku. Kvasinky to určitě nejsou, nic mě nesvědi, nepali. K lékaři se teď vůbec nedostanu, jsem mimo ČR. A místní pohotovost nechci navštěvovat kvůli ničemu. Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
23.3.22 11:47

To jsou takové nespecifické příznaky, může to být cokoliv. Pokud by se to horšilo (hlavně ty bolesti), tak bych zvážila i tu pohotovost v cizině. Můžeš zkusit nějaký výplach typu Rosalgin u nás, ten snad nikdy neuškodí. Že si to tam pomocí toho jakože pročistíš, lék sám o sobě ten Rosalgin není. Probiotika zkusit sice můžeš, většinou neuškodí (pokud teda nemáš v pochvě přemnožené laktobacily a to bez doktora nezjistis, jak jsou pomnozene, tak ta probiotika to ještě zhorší), ale nemusí pomoct, dokud se neodstraní hlavní příčina. Jakou barvu ten výtok má? Pokud by byl do zelena, tak by to bylo blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 11:58

@Giovanna1 žluto zelený. Ale je to jen nárazově, a ne denne. To břicho mě také neboli pořád. Spíš je to taková menší bolest že to má člověk dostat.

• Citovat
  • Upravit
26858
23.3.22 12:04

Vaginalni probiotika ti neuskodi, takze je zkus. Osobne je zavadim vzdy, kdyz uzivam antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.3.22 12:11
@Anonymní píše:
@Giovanna1 žluto zelený. Ale je to jen nárazově, a ne denne. To břicho mě také neboli pořád. Spíš je to taková menší bolest že to má člověk dostat.

Aha, no ten žlutozelený nic moc…že by nějaká potvora bakterie to byla? Ale nevím, takový jsem neměla…jen občas jsem něco googlila, když mě trápil/trápí výtok… Tak jsem si o tom občas četla…zkusila bych koupit nějaký výplach typu Rosalgin, jak jsem psala…jako takovou desinfekci, než se dostaneš k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 12:24

Koukám že mi od minule zbyla jedna antibiotická tableta, když jsem léčila bakteriální zánět. Ty probiotika jsou na recept, jsem lajdak v braní… Takže mi vše zbylo, zkusím to. :?

• Citovat
  • Upravit
14.4.22 14:57

Krásný den, ráda bych byla nápomocná při této nemilé skutečnosti. Mám za sebou obdobný problém a mým řeším v nápravě vaginálních nesrovnalostí byla jistá probiotika. Vše začíná ve střevě, veškeré problémy, které jdou na povrch. Probiotika užívám již přibližně rok a nemůžu vynachválit.

Edit admin: příspěvek upraven, osobní reklama / propagace není povolená, prosím dodržujte pravidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.7.25 10:09

Dobrý den, má prosím někdo zkušenost s probiotiky na vaginální obtíže? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.7.25 11:04
@Anonymní píše: Více

probiotika ti určitě moc nezaberou…za mě zbytečné…nevím kde jsi a jestli máš možnost si vletět do lékárny, ale šla bych si koupit tablety na zavádění - na bakteriální infekci a až po tom bych si dávala ty vaginální probiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.7.25 11:39

@Nufik1651 Ano, na aktuální problém (infekci) určitě tablety na zavádění, ale když se problémy opakují stále dokola a gyn. výsledky jsou v pořádku? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí