Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Rihani bych odeslala na gastroenterologii, ty organy nemaji primy spoj s vajecniky ![]()
No to jo, ale urcite travici potize spojitost s touto diagnozou maji. A protoze to prichazi jen v dobe tesne po MS, tak se ptam.
Je mi jasne, ze tady to nerozseknu, jen se ptam, jestli treba nekdo nema to same.
Aha, to jsem vubec nevedela. Na gastru jsem jednu dobu byvala casty host ![]()
Pred asi dvema lety jsem prosla gastroskopii i colono, vse v poradku..tak mam nerva
@Anonymní píše:
Pred asi dvema lety jsem prosla gastroskopii i colono, vse v poradku..tak mam nerva
tak za 2 roky zmeny mohou byt. S rihanim bych urcite sla a zminila se tam i s tou navaznosti na MS. Co jineho, vid?
No jo, nemine me to.Ono to neni jen to rihani, ale i takovy pocit plnosti a silene kruceni a vareni v brise.
@Anonymní píše:
No jo, nemine me to.Ono to neni jen to rihani, ale i takovy pocit plnosti a silene kruceni a vareni v brise.
to mam po poziti jakehokoliv mnozstvi mleka ![]()
Je ale jasne, ze to s MS souviset bude. Protoze prece i v tehotenstvi prujem i zacpa jsou zpusobeny zmenou hladiny jistych hormonu.. Tak mozna si rict i o hormonalni profil ![]()
@Anonymní píše:
Uvidime, snad to bude ok, diky
drzim palce, dej vedet.
Asi pul roku pozoruju, ze po zkonceni MS, se nadymam, kruci mi v brise a dost riham, i pri prazdnem zaludku.Trva to vzdycky tak ctyri dny, pak je klid.
Samozrejme pujdu k dr, jen asi potrebuju uklidnit, protoze me hned napadaji hororove scenare, v podobe rakoviny vajecniku.Ma nekdo zkusenost?
Prosim o zachovani anonymity, diky