Nadýmání před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.18 19:21

Ještě někdo s podobným problémem? Jsem 12 týdnů po porodua už čtvrtý den mě pěkně zlobí střeva. Nic mi nepomáhá, skoro nic nejím, hodně piju. Dnes mi gynekolog řekl, že mám menstruaci očekávat maximálně do dvou týdnů, že je sliznice hodně vysoko. Je to děs, neustále mi „kručí“ dole v břiše a tlačí.

• Citovat
  • Upravit
6865
23.1.18 19:58
@Anonymní píše:
Ještě někdo s podobným problémem? Jsem 12 týdnů po porodua už čtvrtý den mě pěkně zlobí střeva. Nic mi nepomáhá, skoro nic nejím, hodně piju. Dnes mi gynekolog řekl, že mám menstruaci očekávat maximálně do dvou týdnů, že je sliznice hodně vysoko. Je to děs, neustále mi „kručí“ dole v břiše a tlačí.

ano je to normální, některé to tak bohužel mají, taky mám před ms břicho jak meloun a jsem věčná kolika a i zácpa, s prvním dnem ms vše vymizí. Ale třeba máš jen nějakého bacila te´d toho hodně řádí. možná máš jen po produ podrážděná střeva a musí se zase srovnat, používáš něco proti nadýmání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.21 07:59

@Gzuza me celkem pomáhá aspoň trochu caj s kminu a z anyzu
Půlka lžičky anýzu, půlka lžičky kminu (je jedno jestli drceny) 0,3L varici vody a zalijeme kmín a anyz a necháme 10minut. Po 10ti min. To precedime a budeme popíjet. Predem upozornuju ze to je nic moc ale mne to pomaha.

• Citovat
  • Upravit
22
20.11.22 17:28

Ono pomuze asi celkove co je na nadymani. Espumisan a tak. Me to hodne pomaha. hlavne cvicim na bricho abych ty streva rozpohybovala nebo prochazka…Horsi je psychika se kterou bojuji na to asi nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.11.22 08:27

Zdravím, na předmenstruační syndrom jsou tabletky určené přímo na to. Já je začala brát asi před rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí