Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vysloveně akty jsem nefotila, ale už jsem u fotografyk párkrát svlečená byla, hlavně na těhotenských fotkách. Důležité je najít si fotografa nebo fotografku, kterému budeš důvěřovat a pak už to jde samo. Pokud jsi z Brna či okolí mohu ti dát kontakt na paní co dělá nádherné akty…
Ahoj, já jsem se pro přítele nechávala nafotit- asi ne vyloženě akty, ale ve spodním prádle nebo zezadu bez podprdy a tak… nechávala jsem se i učesat a namalovat. Fotky jsou fakt moc pěkný a nijak vulgární… Myslím, že mu to udělalo radost ![]()
Fotila a nic to není. profesionální fotograf to řekne jak stát a co dělat. důležité je ujasnit si co chceš aby bylo vidět.
Já o tom taky přemýšlela, mám kamarádku, která fotí. Nestyděla bych se ale za nahotu, ale za postavu.
Když jsem se kdysi jen tak zmínila manželovi, tak řekl, že vyhazovat peníze za blbosti, když nemám práci, to nepochopí.
Ti chlapi
![]()
Jojo fotila, ale to bylo tak, že mě fotila kamarádka. Bylo to na různých místech, a musím říct, že to dopadlo dobře a vypadalo to moc hezky. Udělala jsem z toho knížku a dala mu to taky k Valentýnu. A mělo to veliký úspěch, moc se mu to líbilo
.
Studovaly jsme obě grafiku, tak jsem si to potom z těch fotek vytvořila sama. Ona měla ten stejný dárek pro přítele, nejdřív fotila ona mě a pak já ji.
Neboj, fotograf/ka, kteří za něco stojí, tak si vědí rady. Ty spíš nepodceň vizáž, kvalitní makeup a doplňky.
@ohýnek píše:
Já bych chtěla nafotit od Saudka
Já též ![]()
Jednou jsem to chtěla udělat, ale nakonec jsem byla ze samotnýho fotografování tak vystresovaná, že jsem byla ráda, že jsem to přežila oblečená
a myslím, že i fotograf byl rád…:D ale fotky z toho byly hezký
Mě by celkem zajímalo, v jakém cenovém rozmezí se to pohybuje, když vezmu v úvahu i líčení a česání ![]()
Pokud by to bylo něco decentního, ne vulgárního, tak proč ne ale měla bych problém se studem, i když věřím, že při práci s profesionálem by to za chvíli přešlo. Mrkni se na stránky fotografů, jaké akty fotí, určitě vybereš něco, co by se tobě i manželovi líbilo ![]()
@ivana-domca to je dost individuální ale co jsem koukala na ceníky, tak průměr je 3-4 tisíce + líčení a celková vizáž, to může vyjít i kolem 1000 Kč
@Verca1989 tak to zas není tolik
mít na to, tak neváhám a jdu do toho ![]()
@LenkaN26 píše:
Vysloveně akty jsem nefotila, ale už jsem u fotografyk párkrát svlečená byla, hlavně na těhotenských fotkách. Důležité je najít si fotografa nebo fotografku, kterému budeš důvěřovat a pak už to jde samo. Pokud jsi z Brna či okolí mohu ti dát kontakt na paní co dělá nádherné akty…
Děkuju ale to já mám a právě taky z Brna, chodíme se fotit ke Kamilu Jursovi kam ty?
@paola white píše:
Fotila a nic to není. profesionální fotograf to řekne jak stát a co dělat. důležité je ujasnit si co chceš aby bylo vidět.
Asi ano chtěla bych něco decentního, třeba i černobíle s nějakým saténovým šálem nebo tak
Ahojte holky pohrávám si s myšlenkou nafocení aktů jako dárek pro manžela, ale vůbec nevím, v jakých pozách atak. Už jste něco takového absolvovaly? nebo taky zvažujete? Naštěstí můj manžel není žádný žárlivec, takže vím, že by mu v tomhle ohledu nevadilo.