Nafotily byste akty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
miparime
12.2.13 21:22

Nafotily byste akty?

Ahojte holky pohrávám si s myšlenkou nafocení aktů jako dárek pro manžela, ale vůbec nevím, v jakých pozách atak. Už jste něco takového absolvovaly? nebo taky zvažujete? Naštěstí můj manžel není žádný žárlivec, takže vím, že by mu v tomhle ohledu nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
12.2.13 21:25

Vysloveně akty jsem nefotila, ale už jsem u fotografyk párkrát svlečená byla, hlavně na těhotenských fotkách. Důležité je najít si fotografa nebo fotografku, kterému budeš důvěřovat a pak už to jde samo. Pokud jsi z Brna či okolí mohu ti dát kontakt na paní co dělá nádherné akty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
12.2.13 21:26

Ahoj, já jsem se pro přítele nechávala nafotit- asi ne vyloženě akty, ale ve spodním prádle nebo zezadu bez podprdy a tak… nechávala jsem se i učesat a namalovat. Fotky jsou fakt moc pěkný a nijak vulgární… Myslím, že mu to udělalo radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.2.13 21:28

Fotila a nic to není. profesionální fotograf to řekne jak stát a co dělat. důležité je ujasnit si co chceš aby bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.2.13 21:29

Já o tom taky přemýšlela, mám kamarádku, která fotí. Nestyděla bych se ale za nahotu, ale za postavu.
Když jsem se kdysi jen tak zmínila manželovi, tak řekl, že vyhazovat peníze za blbosti, když nemám práci, to nepochopí.
Ti chlapi :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
12.2.13 21:29

Jojo fotila, ale to bylo tak, že mě fotila kamarádka. Bylo to na různých místech, a musím říct, že to dopadlo dobře a vypadalo to moc hezky. Udělala jsem z toho knížku a dala mu to taky k Valentýnu. A mělo to veliký úspěch, moc se mu to líbilo :palec:.
Studovaly jsme obě grafiku, tak jsem si to potom z těch fotek vytvořila sama. Ona měla ten stejný dárek pro přítele, nejdřív fotila ona mě a pak já ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
12.2.13 21:30

Neboj, fotograf/ka, kteří za něco stojí, tak si vědí rady. Ty spíš nepodceň vizáž, kvalitní makeup a doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
12.2.13 21:44

Já bych chtěla nafotit od Saudka :-)

• Citovat
  • Upravit
27247
12.2.13 22:05
@ohýnek píše:
Já bych chtěla nafotit od Saudka :-)

Já též :srdce:
Jednou jsem to chtěla udělat, ale nakonec jsem byla ze samotnýho fotografování tak vystresovaná, že jsem byla ráda, že jsem to přežila oblečená :D a myslím, že i fotograf byl rád…:D ale fotky z toho byly hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.2.13 22:12

Mě by celkem zajímalo, v jakém cenovém rozmezí se to pohybuje, když vezmu v úvahu i líčení a česání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.2.13 22:26

Pokud by to bylo něco decentního, ne vulgárního, tak proč ne ale měla bych problém se studem, i když věřím, že při práci s profesionálem by to za chvíli přešlo. Mrkni se na stránky fotografů, jaké akty fotí, určitě vybereš něco, co by se tobě i manželovi líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.2.13 22:30

@ivana-domca to je dost individuální ale co jsem koukala na ceníky, tak průměr je 3-4 tisíce + líčení a celková vizáž, to může vyjít i kolem 1000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.2.13 22:34

@Verca1989 tak to zas není tolik :think: mít na to, tak neváhám a jdu do toho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
13.2.13 08:04
@LenkaN26 píše:
Vysloveně akty jsem nefotila, ale už jsem u fotografyk párkrát svlečená byla, hlavně na těhotenských fotkách. Důležité je najít si fotografa nebo fotografku, kterému budeš důvěřovat a pak už to jde samo. Pokud jsi z Brna či okolí mohu ti dát kontakt na paní co dělá nádherné akty…

Děkuju ale to já mám a právě taky z Brna, chodíme se fotit ke Kamilu Jursovi kam ty?

• Citovat
  • Upravit
miparime
13.2.13 08:07
@paola white píše:
Fotila a nic to není. profesionální fotograf to řekne jak stát a co dělat. důležité je ujasnit si co chceš aby bylo vidět.

Asi ano chtěla bych něco decentního, třeba i černobíle s nějakým saténovým šálem nebo tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová