Nafouklé břicho před MS, antikoncepce Yadine

3627
6.6.12 12:43

Nafouklé břicho před MS, antik. Yadine

Nově 3 měsíce beru antikoncepci Yadine a týden před MS mám šíleně nafouklé břicho a o 2kg víc než normálně! Teprve dnes jsem dobrala poslední prášek v platíčku a už minimálně 3 dny mám břicho jak těhotná. Je to i při braní antikoncepce možný? Myslela jsem si, že takhle nafouklý břicho mají jen ženy co antiko neberou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
6.6.12 12:56

Je to možné, někomu zkrátka HA nesedne, někdo začne i krvácet ještě předtím, než dobere platíčko, zkrátka ta hladina hormonů je pak třeba rozkolísaná, „neudrží“ to, pokud se to bude opakovat, radím změnit HA, každému sedí něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
6.6.12 12:58

Ale MS ještě nemám, má dorazit o víkendu zhruba. Ale přijde mi divné, že mám nafouklé břicho už teď a to už tak 3dny, takže cca týden před ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.6.12 13:10

Brala bych to zkrátka jako vedlejší účinek, zadržování vody a HA bych změnila :nevim: Ale princip vidím zkrátka tak, že sice se ms nerozjela, ale hladina hormonů je tam zřejmě obdobná jako před ms a nafouklý břicho bych brala jako pms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
6.6.12 13:15

Chjo a mě zrovna ta antikoncepce jinak vyhovuje :( Třeba se to ještě upraví, beru ji teprve 3 měs. po 3 letech nebrání žádné antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.6.12 13:48

@Ewule0712 před menstruací zadržuju tělo vodu, proto ty dvě kilča, co se týče nafouklého břicha, tak ti nevíma, ale dělalo ti to i ve dvou uplynulých cyklech? Může to být shoda mnoho okolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí