Nafoukle břicho, vypadám, jak těhotná

Anonymní
29.6.18 19:44

Nafoukle břicho, vypadám, jak těhotná

Ahoj, už delší dobu mě trápí tento problém a tak jdu za vámi. Třeba se s tím taky někdo setkal. Už od svých 15 let, ted je mi 26, jsem se naučila chodite se zatahnutym břichem. Ani nevím proč. Už to dělám automaticky. Co mě ale hodně trápí je, že když břicho povolim, vypadám jako bych byla v 6. Měsíci ???? jsem 10 měsíců po porodu. Mám nahoře ještě pár kilo, to ano. Ale takhle strašně nafoukle břicho jsem nikdy neměla.. Už i to zatahovani mi dává zabrat :roll: mám v tom břiše věčně takové pálení, tlak… Jak to vyřešit? Je to důsledek špatné stravy, nedostatku tekutin nebo nevím čím ještě? :,( nemáte s tím někdo zkušenosti?. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
a12
61109
29.6.18 19:49

Rozestup brisnich svalu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.6.18 19:49

Muze to byt rozestup svalu. Na to je dobre cvicit sedylehy apod, ale pricne nikoliv dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.6.18 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj, už delší dobu mě trápí tento problém a tak jdu za vámi. Třeba se s tím taky někdo setkal. Už od svých 15 let, ted je mi 26, jsem se naučila chodite se zatahnutym břichem. Ani nevím proč. Už to dělám automaticky. Co mě ale hodně trápí je, že když břicho povolim, vypadám jako bych byla v 6. Měsíci ???? jsem 10 měsíců po porodu. Mám nahoře ještě pár kilo, to ano. Ale takhle strašně nafoukle břicho jsem nikdy neměla.. Už i to zatahovani mi dává zabrat :roll: mám v tom břiše věčně takové pálení, tlak… Jak to vyřešit? Je to důsledek špatné stravy, nedostatku tekutin nebo nevím čím ještě? :,( nemáte s tím někdo zkušenosti?. Moc děkuji

a nemáš problém a s prdíky? ono zatahovat břich není nejlepší protože utlačuješ střeva, tlak by odpovídal plynům ale pálení to ani ne, spíš bodání je při kolice, zkus upravit stravu, pravidelně cvičit a taky třeba kapky espumisan cokoliv proti nadýmání a špatnému trávení, a i 10n měs po porodu může být bříško povolené takže zkusit zpevnit. Jiné problémy nemáš? Pálení žáhy pocit plnosti a pod? a jak bylo zmíněno tak i rozestup svalů dělá velké bříško,to poznáš snadno lehni si rovně na zem zatni břišní svaly ,pokud si nahmatáš díru jako (příkop) nebo mezeru je to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.6.18 20:04
@Anonymní píše:
Ahoj, už delší dobu mě trápí tento problém a tak jdu za vámi. Třeba se s tím taky někdo setkal. Už od svých 15 let, ted je mi 26, jsem se naučila chodite se zatahnutym břichem. Ani nevím proč. Už to dělám automaticky. Co mě ale hodně trápí je, že když břicho povolim, vypadám jako bych byla v 6. Měsíci ???? jsem 10 měsíců po porodu. Mám nahoře ještě pár kilo, to ano. Ale takhle strašně nafoukle břicho jsem nikdy neměla.. Už i to zatahovani mi dává zabrat :roll: mám v tom břiše věčně takové pálení, tlak… Jak to vyřešit? Je to důsledek špatné stravy, nedostatku tekutin nebo nevím čím ještě? :,( nemáte s tím někdo zkušenosti?. Moc děkuji

Zvětšená děložní sliznice? Ale to by ti řekl gynekolog na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.6.18 20:12

@brumi pocit plnosti mám pravidelně, stolice nic moc a do toho velké bolesti v oblasti bederní páteře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.6.18 20:12

@a12 tak jsem zkoušela a břišní svaly mám zcela u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.6.18 20:21

@Reniska07 to by asi bylo lepší zajít k dr, jestli máš ok žlučník, slinivku to také způsobuuje tyto problémy, takže máš zácpu'? určitě zkus něco na úpravu trávení nebo i probiotika,ale a poradu s dr nic nedáš, mám také problémy s bříškem hodně často nafouknutá a bylo mi na gynekologii řečeno že to mám i díky přetočené děloze takže mi tlačí na střeva bez infacolu či espumisanu denně ani ránu a stejně mám dny kdy mám velké problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.6.18 20:36

No i když se hodně stydím, nafotila jsem se. Možná to někdo pozná podle fotek. V těhotenství jsem pribrala 30 kg. Mala měla 4260g.

Příspěvek upraven 30.06.18 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.6.18 20:39

@Reniska07 Takhle vypadám první a druhý den menstruace. Nedopnu kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.18 20:41

Pane jo, díky bohu, že MS díky nízké hmotnosti nemám a tyto problémy již neřeším. Ale taky jsem takto vypadala před MS.

• Citovat
  • Upravit
247
29.6.18 20:55

@Demi nj, jenže já takto vypadám pořád
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.6.18 21:12
@Reniska07 píše:
@Demi nj, jenže já takto vypadám pořád :,(

Před těhoptenstvím jsi měla bříško jaké? a jaký jsi typ postavy? jablko? Přibíráš hlavně na břiše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.6.18 21:17

@pe-terka před těhotenstvím jsem byla normální. Ne nějaká vychrtlina, ale takové bricho ne. Pribiram i do stehen, ale teď je nejhorší to břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.6.18 21:25
@Reniska07 píše:
@pe-terka před těhotenstvím jsem byla normální. Ne nějaká vychrtlina, ale takové bricho ne. Pribiram i do stehen, ale teď je nejhorší to břicho

Rodila jsi přirozeně nebo sekcí?
Ty problémy mohou souviset i s tím, jak pořád břicho zatahuješ.Je to nápor na vnitřní orgány, střeva hůř tráví, zadržují se plyny, i ta bolest zad s tím může souviset. Nos volné a přes bříško pohodlné oblečení, kvalitní podprseknu! (to dělá na celkovém vzhledu a postoji opravdu hodně),chod zpříma, ale nesfukuj se. Nauč se od fyzioterpeuta správné cvičení na bříšní svalstvo, ale hlavně - nauč se ho mít ráda. Odnosila jsi v něm dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí