Asentra vysazování závratě

4
29.6.18 07:40

Asentra vysazování závratě

Ahoj holky, psychiatrička mi napsala nové AD z jiné skupiny než je Asentra, měla sem ho začít brát hned a Asentru hned přestat brát, brala jsem 100mg Asentry dva roky, ale už mi přestala zabírat na úzkosti, dnes je to 4.den, co beru nové léky místo Asentry a mám takový divný závratě, až jakoby vzruchy do hlavy, jsou to příznaky z vysazení Asentry? Zažil někdo něco podobného? Je to dost nepříjemný, myslela jsem, že když hned přejdu na jiná AD, že to mít nebudu, ale asi jo? Poradte prosím :nevim: :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
29.6.18 07:49

@Líduš22 nemusíto být z vysazení Asentry ale z těch nových třeba ti nesedí,zkus zavolat dr a poradit se…dcera asentru vysazoval stejně jako ty hned na jiné a zcela bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.6.18 08:05

@brumi Děkuji za reakci :hug: taky mě to napadlo,závratě tam jsou jako častý nežádoucí účinek, ale píšou tam, že by to mělo do 2 týdnů přejít ty NÚ, a já ho beru čtrvtý den, tak třeba to fakt ještě přejde, jestli je to z toho nového léku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.6.18 08:42

Ano, to může být změnou medikace - přejde to.

A vstup někam do psychoterapie.

Prášky srovnají chemii, ale nenaučít tě porozumět mechanismům, kterými si svoje úzkosti pěstuješ, živíš a udržuješ při životě a už vůbec tě prášky nenaučí jak fungovat jinak, zdravěji.

Pokud už jsi v léčbě dva roky a nefunguje to, tak prostě potřebuješ přidat alespǒń tu psychoterapii (kdybys k ní našla odvahu od začátku, tak už si mohla mít pokoj).

Další krok může být nechat se poslat do lázní, kde mají indikace na psychiatrické diagnozy. Velmi dobře to funguje.

Pro začátek alepsoň knihu https://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.6.18 12:39

@Líduš22 zkus eetě chvíli vydržet třeba se to opravdu srovná, jako většina AD když se začíná taky to není úplně příjemné…jinak také doporučuji psychoterapii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.6.18 19:02

@Ou Děkuji za radu :hug: je to lék Brintellix, co mi DR napsala místo té Asentry, a nikdo s ním nemá zatím moc zkušeností, tak se bojím co to se mnou udělá, a nevím jestli mám závratě z toho že vysazuji Asentru a nebo z toho brintellixu a moje psychiatrička má celý příští týden dovolenou :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.6.18 19:27

@Líduš22 tak si můžeš zavolat i do klasické nemocnice na oddělení psychiatrie, já pokud mám nějaké nejasnosti ohledně léků nebo stavů z léků a onen dr není, tak zavolám a nikdy s tím nebyl problém, moc příjemní a poradili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí