Nafouknutá a ne ve své kůži

917
8.5.12 22:55

nafouknuta a ne ve sve kuzi

ahoj holky,
jsem pul roku po porodu (nekojim) a citim se porad nejak divne, jakoby ne ve sve kuzi, citim se takova nafouknuta, porad me neco boli, na noze hnisa uz druhy prst…porad mam nejake potize. Mely jste to? co na to pomuze? nejaky pripravek, ocistna kura,......diky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1325
8.5.12 23:04

Sice jsem to neměla,ale občas slýchám,že tělo se někdy zotavuje z porodu delší dobu.Dokonce jsem slyšela i tři roky.Což doufám nebude tvůj případ :mrgreen: Přeju hodně zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.5.12 23:05

já to měla po obou porodech.Je to kolující zánět v těle.Usazovalo se mi to všude.Jednou zánět na prstě,nebo kolem nosu,záněty v krku,močáku,gyn problémy…vyjmenovábala bych sakra dlouho…katastrofa.Furt mi cpali bioparox,neustálé vracení všude.Teď jsem měla zánět hlasivek a KONEČNĚ jsem dostala antb.už 14 jsem zdravá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.12 23:08

jj tak nejak, hodne se mi delaji i bolaky v nose, trpim na prujmy a krece v brise, ale zase to prejde za par hodin, dokonce jsem mela i nekolik migren…

@wildcherry píše:
já to měla po obou porodech.Je to kolující zánět v těle.Usazovalo se mi to všude.Jednou zánět na prstě,nebo kolem nosu,záněty v krku,močáku,gyn problémy…vyjmenovábala bych sakra dlouho…katastrofa.Furt mi cpali bioparox,neustálé vracení všude.Teď jsem měla zánět hlasivek a KONEČNĚ jsem dostala antb.už 14 jsem zdravá!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.5.12 23:09

teda doufám,aspon ted je klid,ale taky čekám kdy se to vrátí.Na oteklost,kterou mi nevěří do teď ani doktorka,když ji řeknu,že mi nateče krk a jakoby mi mandle bránily polykat…dám si25 kapek fenistylu a za chvilu je to pryč.Takže se chystam na arelgologii.Ještě se mi zhoršila lupénka na loktu,která zmizela,tak mažu mastičkou.Je pravda,že někoho těhu po porodu strašně oslabí.Jsem toho přiklad.Po prvni dcerce byl po roku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.5.12 23:12
@susannn píše:
jj tak nejak, hodne se mi delaji i bolaky v nose, trpim na prujmy a krece v brise, ale zase to prejde za par hodin, dokonce jsem mela i nekolik migren…

Jojo já taky…dokonce i se ozval slepák a zánět žaludku.Na to beru prášky helicid a hlavně probiotika.No je to běh na dlouhou trať.A hlavně vitamíny!!!…A hlava mě bolí taky i teď.Jednou denně musím dát paralen…měla jsem boláky i za ušima,v obličeji,zánět na ruce..prostě to koluje všude.A hlavně ta únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.5.12 23:14

Ale jinak je to půl roku a jsem na tom o poznání lip.Ale vděčím tomu antb a lékům.I tak toho mám ještě dost a hlavně se to musí řešit…je to zvláštní,že nekdo takto a jiná je po porodu v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí