Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky potřebovala bych poradit. Blíží se narozeniny naší cácorky, které budou tři roky. Koukám pomalu na dárečky a padla mi do oka nafukovací trampolína, myslím si že by se malé líbila a vyřádila by se na ní, ta co mi padla do oka má rozměry 175×175cm s nosností 54kg. Máte něco podobného doma? Jakou máte zkušenost, nejsou to vyhozené peníze? A co kvalita? Pokud by jste měli odkaz na internetové stránky té co máte doma, budu jen ráda ![]()
Pokud myslíš vyloženě nafukovací hrad, na kterém dítě skáče, tak za mě blbost. Kupovali jsme na 2. narozeniny synovi, skákal párkrát a hrad se píchnul - nebyla to naše vina, nevydržely sváry. Reklamovali jsme ho a když nám poslali druhý (trochu i jiný - po domluvě), tak se stejně stalo to samé. Nakonec jsme si nechali vrátit peníze.
@ježourek x.x.x manžel koupit hrad v lidlu… vyhozené peníze… dítě to bavilo, ale manžel to asi 10×lepil… pak to praskalo ve svárech, nakonec jsem o vyhodili… nevydrželo toani dva měsíce…
kup skluzavku, ta se nerozbije a zabaví se také…
@ježourek x.x.x tak u nás má nafukovací hrad-máme z lidlu a je bez problém-úspěch. Syn má 2,6 roka a skáče na ňom a blbne tam.
Též jsme měli z Lidlu, do pár dní praskl na dvou místech ve švech, reklamovala jsem ho a vrátili mi peníze. Už bych druhý nekoupila.
Z Lidlu to nebude asi žádná kvalita koukám
. Ten co bych chtěla tak je od Intexu.
Zdarvím
Já osobně jsem zastáncem klasické trampolíny s ochrannou sítí. Malej ji dostal k druhým narozeninám. koupily jsme větší 3m nosnost 160 kg a super můžeme tam skákat spolu a je z toho nadšenej
. Vím že je to větší investice ale opravdu se vyplatí. Nafukovací skákací hrad měla kamarádka, stále se bortil a ucházel a taky ho pěkně viplajchovalo sluníčko takže hrůza
Mějte se ![]()