Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
V první řadě vyšetření a mamograf. Pokud se nic nezjistí, mohly by být příčinou hladiny hormonů.
@LadaSva @Popokatepetla Holky, děkuji! Tak ve čtvrtek oznámím doktorovi.
Ty hormony mě takè napadly, ale jelikož nemám tu ms..tak mi to nesedí, no ![]()
@Anonymní píše: Více
Pokud nemáte MS, nemáte ovulaci a netvoří se vám žluté tělísko, hlavní zdroj progesteronu. Pokud jste již po přechodu, tak to i tak neznamená, že nemůžete být v estrogenové dominanci.
@LadaSva ms ani ovulaci nemám a po přechodu také nejsem, je mi 21
Bolest stále na dotyk je a stále tam “něco” cítím..
Zakladatelka
@Anonymní píše: Více
pokud nemáte ve 21 letech MS a nemáte ji zastavenou syntetickými hormony, pak je něco jednoznačně špatně a už jste měla být dávno u doktora a nebo to prostě jakkoli řešit. Ženské tělo je cyklické, potřebuje fungovat v přirozených cyklech, protože cyklující pohlavní hormony neovlivňují jenom plodnost, ale i krevní tlak, hustotu krve, srážlivost krve, glikemocké hodnoty, funkci štítné žláty, tvorbu kostní hmoty a další.
Krásný večer, holky. Prosím, máte s tímto některá zkušenost?

V podstatě tak z ničeho nic mne začaly bolet obě prsa - spíše po stranách a nahoře. Bolest s dotykem sílí a nevím, z čeho by to mohlo být.
Menstruaci již několik let nemám…takže té to přisuzovat nemohu.
Před pár dny jsem si našla menší bulku/kuličku v podpaží, ale uznala jsem, že to byla asi uzlinka, protože to po asi týdnu zmizelo. Ale teď se mi rozjelo to druhé..tak nevím..má smysl to řešit?
Nadcházející týden mířím ke gynekologovi, tak jestli to tam zmínit, nebo ne
Bolest je jinak prostě bolestivá..na ten dotyk mega nepříjemné…
Nemáte některá zkušenost?
Předem děkuji a prosím o anonym - citlivé info, děkuji..