Nahlášení Ukrajince
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Spíš aby je prozkoumali jestli jsou v ČR legálně a za to, že se nechtějí už vracet na Ukrajinu
- Citovat
- Upravit
Rada se pridavam…My tu mame jednu ukrajinku, ktera je tu uz od roku 1996 cca. Od te doby uz zalozila min.3 firmy, kde vklady delali ukrajinci a ted jsou vsechny v likvidaci…prijde mi to jako spis prani nejakych penez…jinak ja osobne ji znam cca 3 roky a za tu dobu vystridala tak 15 praci…pul casu byla na neschopence…bohuzel se tu i vdala, manzela existecne zadluzila…ted uz s nim tedy neni…jako nic mi do ni neni, kazdej mame svuj zivot…ale nemakat a zadluzovat si muze i doma…
- Citovat
- Upravit
A proč by tady nemohli zůstat? Za co je chceš udat, nahlásit? Zůstat tady klidně mohou a mohou si požádat i o trvalý pobyt nebo později klidně i o občanství. Pokud tady mají v plánu zůstat a nevracet se, tak pravděpodobně mají pobyt a doklady v pořádku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím proč bychom si měli v naší zemi nechávat cizince, který se neumí chovat slušně, respektovat nás a dodržovat zákony. Bordel ať si dělají doma. Uvažovala jsem právě o cizinecké policii nebo imigračním ministerstvem, ale ani nevím jestli to jde třeba anonymně nebo je ještě lepší způsob.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den. V práci máme Ukrajince, kteří nám začali dělat naschvály a zle a já se dozvěděla, že plánují v ČR zůstat napořád. Hlásili jsme to zaměstnavateli, ale ten je kryje, protože odvádí dobrou práci. Je prosím nějaký způsob jak se jich zbavit? Kde je udat? Ať máme v práci klid a pohodu jako dříve. Díky.
Víš, mrzí mě, pokud vám dělají naschvály, ale začal bych s tím, že jim řeknete, co vám vadí a proč. Jsou to lidé, mají své potřeby, své osudy, které je dovedly k práci v cizí zemi. Jejich udání tvůj život nijak nezlepší, jim ho ale může hodně zkomplikovat. Pak je na tobě, zda s tím chceš žít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak nevím proč bychom si měli v naší zemi nechávat cizince, který se neumí chovat slušně, respektovat nás a dodržovat zákony. Bordel ať si dělají doma. Uvažovala jsem právě o cizinecké policii nebo imigračním ministerstvem, ale ani nevím jestli to jde třeba anonymně nebo je ještě lepší způsob.
Co je imigrační ministerstvo? ![]()
Bože, fakt jak malé děti. Pokud mi něco vadí, tak jdu za tím člověkem a řeknu mu co a nechovám se jak nějakej malej fakan..
Jestli ono to nebude spíš o tom, že cizinci (alespoň ty, co znám) makaji vic než „naši“. Nezvedaji Vám oni třeba normy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvažuji o tom už dva roky. Samozřejmě se s nimi zkoušela několikrát dohodnout a stejně tak moji kolegové, ale nemají zájem. Myslí si, že ve firmě mohou rozhodovat oni. Proto s tím klidně žít dokáži, jen mě zajímá jak to udělat.
- Citovat
- Upravit
Fakt by mě zajímalo, co by ti dotyční museli dělat, abych jim to šla polepšit na cizineckou… ![]()
Zaměstnavatel je kryje, protože jsou dobří zaměstnanci…z toho mi vychází, že vy až takové hvězdy nebudete… Závist je strašná vlasnost a udavačství se taky neřadí zrovna k ctnostem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. V práci máme Ukrajince, kteří nám začali dělat naschvály a zle a já se dozvěděla, že plánují v ČR zůstat napořád. Hlásili jsme to zaměstnavateli, ale ten je kryje, protože odvádí dobrou práci. Je prosím nějaký způsob jak se jich zbavit? Kde je udat? Ať máme v práci klid a pohodu jako dříve. Díky.
Přestaň se chovat jak prase.
Tvému šéfovi nevadí, na tvoje bonzáctví nereaguje, je s nima spokojený. Najdi si jinou práci, pokud ti tam vadí. Stejně tě šéf vyhodí až se dozví, že udáváš jeho zaměstnance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Fuj, styd se
Jako jake vam delaji treba naschvaly? Jestli to nebude cele trochu jinak
Verim, ze to nemusi byt zadni svatouskove, ale jestli ty nejses tak trochu xenofobní. Nech to byt a najdi si jinou praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsou hnusni a neumějí se chovat… nahlasit na urady. Pulku z nich ma sef ve firme urcite na cerno. Za to dam ruku do ohne. Vzdycky to tak je. Nebo maji papiry na oko… prednapsana smlouva, co se podepíše v den kontroly nebo se napise datum o den drive.
Nemam nic proti cizincům co pracuji, jsou tu ofiko a chovaji se normalne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No proč tu pracuje tolik Ukrajinců to je úplně jednoduché protože spousty Čechů jsou líní a leží doma místo aby šli makat rukama, koukni se stavebnictví, takový nedostatek pracovní síly až je to k breku… Bez UK by pomalu nikdo nepostavil a cena řemeslne práce by se vyšplhala do nebe, cekacky už teď jsou půl roku až rok… Nech je být když makají dobře a zamysli se nad svojí prací
- načítám...
- Citovat
- Zmínit