Nahlášení Ukrajince

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.21 21:06

Nahlášení Ukrajince

Dobrý den. V práci máme Ukrajince, kteří nám začali dělat naschvály a zle a já se dozvěděla, že plánují v ČR zůstat napořád. Hlásili jsme to zaměstnavateli, ale ten je kryje, protože odvádí dobrou práci. Je prosím nějaký způsob jak se jich zbavit? Kde je udat? Ať máme v práci klid a pohodu jako dříve. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
29.10.21 21:07

Udat za co? Trestný čin naschvály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 21:08

Spíš aby je prozkoumali jestli jsou v ČR legálně a za to, že se nechtějí už vracet na Ukrajinu

• Citovat
  • Upravit
847
29.10.21 21:10

Cizinecká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 21:12

Rada se pridavam…My tu mame jednu ukrajinku, ktera je tu uz od roku 1996 cca. Od te doby uz zalozila min.3 firmy, kde vklady delali ukrajinci a ted jsou vsechny v likvidaci…prijde mi to jako spis prani nejakych penez…jinak ja osobne ji znam cca 3 roky a za tu dobu vystridala tak 15 praci…pul casu byla na neschopence…bohuzel se tu i vdala, manzela existecne zadluzila…ted uz s nim tedy neni…jako nic mi do ni neni, kazdej mame svuj zivot…ale nemakat a zadluzovat si muze i doma…

• Citovat
  • Upravit
4961
29.10.21 21:17

A proč by tady nemohli zůstat? Za co je chceš udat, nahlásit? Zůstat tady klidně mohou a mohou si požádat i o trvalý pobyt nebo později klidně i o občanství. Pokud tady mají v plánu zůstat a nevracet se, tak pravděpodobně mají pobyt a doklady v pořádku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 21:25

Tak nevím proč bychom si měli v naší zemi nechávat cizince, který se neumí chovat slušně, respektovat nás a dodržovat zákony. Bordel ať si dělají doma. Uvažovala jsem právě o cizinecké policii nebo imigračním ministerstvem, ale ani nevím jestli to jde třeba anonymně nebo je ještě lepší způsob.

• Citovat
  • Upravit
10243
29.10.21 21:27
@Anonymní píše:
Dobrý den. V práci máme Ukrajince, kteří nám začali dělat naschvály a zle a já se dozvěděla, že plánují v ČR zůstat napořád. Hlásili jsme to zaměstnavateli, ale ten je kryje, protože odvádí dobrou práci. Je prosím nějaký způsob jak se jich zbavit? Kde je udat? Ať máme v práci klid a pohodu jako dříve. Díky.

Víš, mrzí mě, pokud vám dělají naschvály, ale začal bych s tím, že jim řeknete, co vám vadí a proč. Jsou to lidé, mají své potřeby, své osudy, které je dovedly k práci v cizí zemi. Jejich udání tvůj život nijak nezlepší, jim ho ale může hodně zkomplikovat. Pak je na tobě, zda s tím chceš žít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.10.21 21:31
@Anonymní píše:
Tak nevím proč bychom si měli v naší zemi nechávat cizince, který se neumí chovat slušně, respektovat nás a dodržovat zákony. Bordel ať si dělají doma. Uvažovala jsem právě o cizinecké policii nebo imigračním ministerstvem, ale ani nevím jestli to jde třeba anonymně nebo je ještě lepší způsob.

Co je imigrační ministerstvo? :mrgreen:
Bože, fakt jak malé děti. Pokud mi něco vadí, tak jdu za tím člověkem a řeknu mu co a nechovám se jak nějakej malej fakan..
Jestli ono to nebude spíš o tom, že cizinci (alespoň ty, co znám) makaji vic než „naši“. Nezvedaji Vám oni třeba normy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 21:31

Uvažuji o tom už dva roky. Samozřejmě se s nimi zkoušela několikrát dohodnout a stejně tak moji kolegové, ale nemají zájem. Myslí si, že ve firmě mohou rozhodovat oni. Proto s tím klidně žít dokáži, jen mě zajímá jak to udělat.

• Citovat
  • Upravit
13123
29.10.21 21:44

Fakt by mě zajímalo, co by ti dotyční museli dělat, abych jim to šla polepšit na cizineckou… :roll:
Zaměstnavatel je kryje, protože jsou dobří zaměstnanci…z toho mi vychází, že vy až takové hvězdy nebudete… Závist je strašná vlasnost a udavačství se taky neřadí zrovna k ctnostem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
29.10.21 21:47
@Anonymní píše:
Dobrý den. V práci máme Ukrajince, kteří nám začali dělat naschvály a zle a já se dozvěděla, že plánují v ČR zůstat napořád. Hlásili jsme to zaměstnavateli, ale ten je kryje, protože odvádí dobrou práci. Je prosím nějaký způsob jak se jich zbavit? Kde je udat? Ať máme v práci klid a pohodu jako dříve. Díky.

Přestaň se chovat jak prase.
Tvému šéfovi nevadí, na tvoje bonzáctví nereaguje, je s nima spokojený. Najdi si jinou práci, pokud ti tam vadí. Stejně tě šéf vyhodí až se dozví, že udáváš jeho zaměstnance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
29.10.21 22:02
@Anonymní píše:

Fuj, styd se :poblion: Jako jake vam delaji treba naschvaly? Jestli to nebude cele trochu jinak :roll: Verim, ze to nemusi byt zadni svatouskove, ale jestli ty nejses tak trochu xenofobní. Nech to byt a najdi si jinou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
29.10.21 22:04

Pokud jsou hnusni a neumějí se chovat… nahlasit na urady. Pulku z nich ma sef ve firme urcite na cerno. Za to dam ruku do ohne. Vzdycky to tak je. Nebo maji papiry na oko… prednapsana smlouva, co se podepíše v den kontroly nebo se napise datum o den drive.

Nemam nic proti cizincům co pracuji, jsou tu ofiko a chovaji se normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.10.21 22:06

No proč tu pracuje tolik Ukrajinců to je úplně jednoduché protože spousty Čechů jsou líní a leží doma místo aby šli makat rukama, koukni se stavebnictví, takový nedostatek pracovní síly až je to k breku… Bez UK by pomalu nikdo nepostavil a cena řemeslne práce by se vyšplhala do nebe, cekacky už teď jsou půl roku až rok… Nech je být když makají dobře a zamysli se nad svojí prací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat