Nahlášení Ukrajince

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24004
29.10.21 22:07

Nejspíš na rozdíl od tebe pořádně makaj, nedržkujou na šéfa a nezkouší si s ním vytřít p.r.del jako Češi, takže jsou ti nepohodlní… :nevim: 8)
Jó, ty časy, kdy si největší flákači chodili stěžovat na ROH a základní organizaci KSČ a mistr kolem nich pak chodil po špičkách, jsou naštěstí dávno pryč… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
29.10.21 22:07
@Anonymní píše:
Tak nevím proč bychom si měli v naší zemi nechávat cizince, který se neumí chovat slušně, respektovat nás a dodržovat zákony. Bordel ať si dělají doma. Uvažovala jsem právě o cizinecké policii nebo imigračním ministerstvem, ale ani nevím jestli to jde třeba anonymně nebo je ještě lepší způsob.

To imigrační ministerstvo bude lepší volba. Tam to jde i anonymně a začnou se tím zabývat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.10.21 22:12

Zle dělají všem nebo jen tobě? My je máme teď v okolí často. Otec je má v práci léta. Jednoho 28 roků. Kdykoli něco potřeboval i doma na svém pomoct, tak byli ochotni. Nám je od září vozí téměř každý víkend, ať nám pomůžou dodělat do zimy něco.
Kolegyně je teď ubytovává ve své druhé nemovitosti.
Jsou slušní, pracovití, vděční. Nedovedu si představit, co se jim stalo, že jsou na někoho, jak ty popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.10.21 22:18

Udavačství mají někteří lidé v krvi a nemohou bez toho žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
29.10.21 22:18
@Anonymní píše:
Tak nevím proč bychom si měli v naší zemi nechávat cizince, který se neumí chovat slušně, respektovat nás a dodržovat zákony. Bordel ať si dělají doma. Uvažovala jsem právě o cizinecké policii nebo imigračním ministerstvem, ale ani nevím jestli to jde třeba anonymně nebo je ještě lepší způsob.

Hele nevim co te dere, ale pokud jsou lidi kreteni a nebo ne, tak to neni národností, ale tim, ze jsou kreteni, a nebo ne. :mavam: dyt se podívej na sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
29.10.21 22:46
@Oli.Lyon píše:
Hele nevim co te dere, ale pokud jsou lidi kreteni a nebo ne, tak to neni národností, ale tim, ze jsou kreteni, a nebo ne. :mavam: dyt se podívej na sebe :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Dobře, to mě pobavilo, 100 bodu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
29.10.21 23:01

Určitě to nahlaš! Rozhodně na ministerstvo imigrace. Napiš jim doporučený dopis a oni se tím budou zabývat. Adresa je: Ministerstvo imigrace, Zobí ulice č.4, Kvikálkov, 666 66

Hodně štěstí. Cizáci nám nemají co brát práci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
29.10.21 23:28
@EvaEpic píše:
Určitě to nahlaš! Rozhodně na ministerstvo imigrace. Napiš jim doporučený dopis a oni se tím budou zabývat. Adresa je: Ministerstvo imigrace, Zobí ulice č.4, Kvikálkov, 666 66Hodně štěstí. Cizáci nám nemají co brát práci :cert:

Zapomněla jsi zmínit, ze ministr je Popletal a důvěryhodný svedek jedine Hagrid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.10.21 07:12
@Anonymní píše:
Rada se pridavam…My tu mame jednu ukrajinku, ktera je tu uz od roku 1996 cca. Od te doby uz zalozila min.3 firmy, kde vklady delali ukrajinci a ted jsou vsechny v likvidaci…prijde mi to jako spis prani nejakych penez…jinak ja osobne ji znam cca 3 roky a za tu dobu vystridala tak 15 praci…pul casu byla na neschopence…bohuzel se tu i vdala, manzela existecne zadluzila…ted uz s nim tedy neni…jako nic mi do ni neni, kazdej mame svuj zivot…ale nemakat a zadluzovat si muze i doma…

Stará Blažková :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.10.21 07:16
@Anonymní píše:

Promiň, ale jsi b. bá. neznáš ani základní pojmy a charakter jsi taky „jako víno“.
S Tebou bych chtěla mít dvojdomek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41419
30.10.21 07:47
@Anonymní píše:

Ale oni je dodržují, jinak by tu už nebyli 8) navíc evidentně i pracují lépe než ty a proto mají zastání u šéfa. Zkus máknou na své výkonosti a pracovní morálce a třeba se to zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
30.10.21 08:00
@Anonymní píše:
Dobrý den. V práci máme Ukrajince, kteří nám začali dělat naschvály a zle a já se dozvěděla, že plánují v ČR zůstat napořád. Hlásili jsme to zaměstnavateli, ale ten je kryje, protože odvádí dobrou práci.Je prosím nějaký způsob jak se jich zbavit? Kde je udat? Ať máme v práci klid a pohodu jako dříve. Díky.

Tak se nestarej o ně, a taky makej, atˇje s tebou zaměstnavatel spokojený. Až se dozví, že udáváš, tak poletíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
30.10.21 08:40

Ty uz o tom uvazujes…dva roky… a ono to vypadalo, ze je to nova vec.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
30.10.21 08:48

Kdyby Češi dělali tak jako maká třeba ten Ukrajinec tady, co ho znám. Tak se nenervuju. Protože máme lešení na měsíc zaplaceno a čeští pracovníci tu zatím na fasádě pracovali slovy čtyři dny. Půlka měsíce pryč. Ten kluk nastoupí ráno o půl osmé a končí v sedm večer, s pauzou na oběd. A to hodinovou. Tihle,, naši" krasavci se objeví o půl desáté, ve dvanáct oběd, ve dvě kafe a ve čtyři mají sbaleno. Zlatý Ukrajinec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.10.21 08:54

Imigracni ministerstvo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie