Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dneska druhé trochu konfliktní vlákno pro některé dámy…
Exekutoři mi odmítají zaslat/předat kopii spisu na CD. Jediný exekutor, který předává kopii spisu je překvapivě Jícha
Za 50 Kč jsem dostal bez řečí kopii, kde je všechno včetně součinností, poznámek, automatizovaných dotazů ![]()
Jak už jsem psal, podal jsem u všech exekutorů návrhy na zastavení exekucí pro nemajetnost, kde podle platné judikatury si má soud vyžádat kopii spisu na CD od exekutora. Když půjdu na soud, udělají mi kopii toho CD při nahlížení do spisu?
Ceny za pořízení kopií jsou v položce č. 3 sazebníku správních poplatků zákona č. 634/2004 Sb.
tj. měli by vám za poplatek i dát kopii CD.
Ani se nedivím, kupovat si dnes kvůli jednomu CD vypalovačku…
@Zumpa v tom zákoně jsou ještě psaný diskety. Zajímalo by mě, kdyby člověk došel, že to JUST chce na ty diskety. Co budou dělat. ![]()
@Cenarius píše:
Ceny za pořízení kopií jsou v položce č. 3 sazebníku správních poplatků zákona č. 634/2004 Sb.tj. měli by vám za poplatek i dát kopii CD.
Perfektní. Takže někde najdu jako brigádu nějakého studenta, který mi pro to dojde na soud. Plnou moc pošlu do spisů mailem s elektronickým podpisem ![]()
@Jan Exekuovaný píše:
Perfektní. Takže někde najdu jako brigádu nějakého studenta, který mi pro to dojde na soud. Plnou moc pošlu do spisů mailem s elektronickým podpisem
Hlavně brigádníka nezapomeň zaplatit ![]()
@Zumpa píše:
Hlavně brigádníka nezapomeň zaplatit
Děkuji za chytrou radu ![]()