Nahlížení do spisu soudního exekutora

20.7.20 12:47

nahlížení do spisu soudního exekutora

Dneska druhé trochu konfliktní vlákno pro některé dámy…

Exekutoři mi odmítají zaslat/předat kopii spisu na CD. Jediný exekutor, který předává kopii spisu je překvapivě Jícha 8o Za 50 Kč jsem dostal bez řečí kopii, kde je všechno včetně součinností, poznámek, automatizovaných dotazů 8o

Jak už jsem psal, podal jsem u všech exekutorů návrhy na zastavení exekucí pro nemajetnost, kde podle platné judikatury si má soud vyžádat kopii spisu na CD od exekutora. Když půjdu na soud, udělají mi kopii toho CD při nahlížení do spisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20912
20.7.20 12:54

Ceny za pořízení kopií jsou v položce č. 3 sazebníku správních poplatků zákona č. 634/2004 Sb.

tj. měli by vám za poplatek i dát kopii CD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15921
20.7.20 13:04

Ani se nedivím, kupovat si dnes kvůli jednomu CD vypalovačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
20.7.20 13:08

@Zumpa v tom zákoně jsou ještě psaný diskety. Zajímalo by mě, kdyby člověk došel, že to JUST chce na ty diskety. Co budou dělat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.20 13:15
@Cenarius píše:
Ceny za pořízení kopií jsou v položce č. 3 sazebníku správních poplatků zákona č. 634/2004 Sb.tj. měli by vám za poplatek i dát kopii CD.

Perfektní. Takže někde najdu jako brigádu nějakého studenta, který mi pro to dojde na soud. Plnou moc pošlu do spisů mailem s elektronickým podpisem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15921
20.7.20 13:27
@Jan Exekuovaný píše:
Perfektní. Takže někde najdu jako brigádu nějakého studenta, který mi pro to dojde na soud. Plnou moc pošlu do spisů mailem s elektronickým podpisem ;)

Hlavně brigádníka nezapomeň zaplatit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.20 13:37
@Zumpa píše:
Hlavně brigádníka nezapomeň zaplatit :mrgreen:

Děkuji za chytrou radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek