Nahmatala jsem si bulky v prsou

544
7.3.19 17:13

Jestli máš strach, řekni mámě. Ať se to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
7.3.19 17:16

To, co hmatáš, můžou být mléčné žlázy a prsa při zmáčknutí bolí, to je celkem citlivý orgán. Ukaž to mamince nebo dětské lékařce a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
1117
7.3.19 17:27

Poraď se s maminkou a zajděte k lékařce pošle tě určitě na mamograf nemusíš se bát nic to není jen vyšetření kde se ukáže vše.A jak se tu píše mohou to být mléčné žlázy.Prsa také bolívají před menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33616
7.3.19 17:52
@Ojojoj píše:
Ahoj, už dlouho si v obou prsech nahmatávám bulky. Když si zmáčknu prsa, bolí. Bojím se že to je rakovina prsou. :,( Mám strašný strach.
P. S. Ještě mi nebylo ani 13 let. Holka.

Nějak se mi nechce věřit že by dvanáctileté dítě napsalo radši sem, než se svěřilo mámě. To si s mamkou nerozumíš? Nebo máš strach jí to říct? Tak se neboj a řekni jí to, ono to s velkou pravděpodobností nic nebude, rostou ti prsa a blázněj ti hormony. Každopádně je ale potřeba aby se na tebe podíval doktor, istota je jistota. Tak se neboj a jdi za mamkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.3.19 19:13

@arinecka já vím je to divný. Ale tak nějak se stydím 8)
Nemůže to být ale to nejhorší? ŽE NE?! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33616
7.3.19 19:25
@Ojojoj píše:
@arinecka já vím je to divný. Ale tak nějak se stydím 8)
Nemůže to být ale to nejhorší? ŽE NE?! :,(

Neni duvod se stydet, opravdu ne. Ja si myslim ze to je proste rust, hormony silej ale s jistotou ti to opravdu povi jen lekar. Tak se nestresij tim nejhorsim, rekni to mamce a zitra jdete spolu k lekari. Uvidis jak se ti ulevi. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí