Nahnědlý hlen ráno (z úst)

Anonymní
11.6.25 14:58

Nahnědlý hlen ráno (z úst)

Ahoj holky,
ráno, když jsem si čistila zuby, jsem si při vyplachování všimla, že je pasta lehce nahnědlá. Myslela jsem si, že mi asi krvácí dáseň, ale ne - projela jsem zuby i dásně bílým kapesníkem. Ještě chvíli potom jsem měla nahnědle zbarvené sliny/hlen, pak už ne. Jelikož zbarvení bylo dohněda, domnívám se, že šlo o starší krev, takže ze zubu nemohla být - jinak by byla červená..
Kromě toho jsem zahleněná a pociťuji takový náběh na kašel…
Dva dny zpět jsem při čištění zubů měla v pastě jasně červenou krev, ale opět jsem si nevšimla žádné ranky, ze které by šla..
Jsem teď docela vyplašená, určitě není normální mít v ústech (hnědou) krev.. prosím, nevíte, čím by to mohlo být? Je vůbec šance, že by to mohlo být něco banálního (jako zánět dásní)? Ale to bych přeci musela vidět nějaké krvácivé místo..
Prosím o jakoukoli zkušenost. K doktorce půjdu v případě, že objevím krev i následující dny.. :? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2223
11.6.25 15:05

Reflux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.25 17:24

Jestli poslední dobou víc kašleš, tak můžeš mít klidně rakovinu plic. To nepíšu jako blbej vtip, takhle nějak to začíná. Víc se kašle a najednou tam je krev. Ale třeba je to ten reflux. Nicméně to v pořádku asi není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.25 17:43

@sobospaly že bych ji měla jakožto nekuřačka ve 24 letech? To snad ne.. :(

• Citovat
  • Upravit
24621
11.6.25 17:46
@Anonymní píše: Více

Nepravděpodobné. Jdi k praktikovi, ať tě pošle na gastro. A k zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.25 17:48
@Anonymní píše: Více

To nemusíš kouřit. Jestli k tomu nemáš další příznaky, hlavně kašel, tak to asi z plic není. Jestli máš virózu a kašlše a máš trošku rýmu, tak to může být tím. Samo o sobě to asi nic vážného nebude, jde o ty další příznaky, pokud nějaké jsou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex