Odstranění krčních mandlí - problém po operaci

11
10.6.25 23:18

Odstranění krčních mandlí - problém po operaci

Ahojte :) dnes je ti měsíc od operace odstranění krčních mandlí, měla jsem 6 měsíců pořad opakující se anginy a tak jsme se rozhodli s doktory je dat pryč. Celkově jsem byla poslední roky dost často nemocná, i přesto, že se snažím sportovat a mít pestrou stravu atd, ale imunita asi slabá, jak kdyby byl v těle nějaký zánět..
po 10 dnech od operace se to začalo výrazně zlepšovat, bolesti každým dnem byly menší a menší, až nebyly žádné. Uz normalne 2,5 týdne jim vsechno jídlo bez omezení, žádná bolest, krk hezky zahojeny - ALE - včera jakoby me z ničeho nic začalo lehce znovu pobolívat na jedné straně a celkově zase pocit zimnice a jakoby mi mela začít teplota :( proste uplne klasické příznaky co byly vždy u těch angin. Tak ja uz zase nervy :roll: :D prijde mi, ze na te straně, kde jsem měla vždy tu mandli zanícenou mi zůstaly takové „výrůstky“ (bojím se, ze to je nejake ložisko té mandle kde mohl zůstat zánět). Nemáte někdo zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16944
12.6.25 18:56

@ter2020

Ahoj,

určitě bych konzultovala s lékaři. Nechala bych si klidně i odebrat CRP a zánětlivé markry :nevim: za sebe bych projela i psychosomatiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí