Svrab v intimních partiích, je to možné?

Anonymní
9.6.25 16:08

Svrab v intimních partiích?

Zdravím holky, jdu trošku s choulostivou otázkou, omlouvám se za anonym. Dcera, 4 roky, na pár dní na stehnu a břiše okolo pupíku vyrážku, podobné Kopřivce. Dnes jsme byli i její dětské lékařky a myslí si, že by to mohl být svrab. Jistá si není, ale předepsala ji InfectoScab. Prý do týdne by to mělo zmizet, doma máme dodržet různá opatření a přeléčit se i my. Já na těle nemám výrazu žádnou (jen 2, velmi daleko od sebe, kousnutí od komára) ale svedim se celá mi přijde (nebo možná sugerace, tehle věcí jsem se vždy velmi obavala). Co mě ale trápí je, že se svrab vyskytuje i na intimních partiích a mě už nejsou dobu svědí tam dole a i řitní otvor (nutno podotknout, že jsem 4 měsíce po porodu a mám vnitřní hemeroidy, takže to může být i z toho důvodu). Zitra Zajdu na gyndu ale zajímalo by mě jestli je to možné? Aby byl svrab takže na vnitřních místech v pochvě? Svědí mě to prostě okolo rodidel a ne jen na povrchu. Bylo by to možné? Jak vypadá vagína napadena svrabem? :,( a myslíte že si tam můžu máznout ten InfectoScab?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.6.25 17:53

Ano ano, svrab se vyskytuje i v intimní oblasti a rovněž se svrab řadí mezi sexuálně přenosná onemocnění. Přenos je ale možný i třeba při používání stejného ručníku na intimní oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 17:56

@Analytička96 a můžu si to tam máznout tou mastí? Na přívalovém letáku píšou pouze zevně :( jsem z toho nešťastná.

• Citovat
  • Upravit
2236
9.6.25 18:29

Taky můžeš mít streptokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
9.6.25 18:30
@Anonymní píše: Více

píšeš, že jdeš zítra na gyndu, tak ničím nemaž a vyčkej, co ti řekne lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.25 18:51

Přesně, jak už bylo řečeno výše, počkala bych, co zítra na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
9.6.25 18:53

takové máznutí na intimní místo může tak pálit, že z toho zešílíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...