Časté močení na cestách

40
9.6.25 11:51

časté močení na cestách

Ahoj holky!
Jen chci poradit mam hyperaktivní močák, před cestou chodím preventivně i 3× proste chci ze sebe dostat každou kapku, jenže někdy se stane že to nestačí a na cestě v autobuse chci močit a řidiči jsou nerudný a já od přírody plachá takže to radši zkousnu a vydržím hodina busem trvá tři hodky (jedí přes vesnice)jako teď sedím v buse bolí to a ja se snažím zaměstnávat mysl nejhorší vlastně je že není moc zastávek kde se dá dojít a mě to štve!! :oops: :oops: jen pro info cviky dělám zkoušela jsem sklidnit mysl nebo počítat zastávky) je zajímavé že jako malé mi to nevadilo ale teď abych počítala každou kapku vody!!díky za radu :srdce: :srdce: :srdce: a snad na cestě neprasknu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15418
9.6.25 11:58
@Naťula95 píše: Více

Mně urolog na tyhle problémy nabízel nějaké léky - nevím už jaké, já je nakonec nepotřebovala. Ale bylo to přesně na potlačení tohohle nutkání třeba při cestách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
9.6.25 12:01

A už jsi to nějak řešila s lékařem? Asi by to chtělo navštívit minimálně praktika ale ještě lépe urologa a zkusit ty léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
9.6.25 12:02

Jednak si zajdi k lékaři. Není možnost, že pojedeš vlakem? Tam je k dispozici záchod. Všelijaký. Ale furt je to lepší, než nemít žádnou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.6.25 12:04

Díky za rady já se momentálně modlím abych vydržela doktor nic vážného neschýlená přej mam cvičit že to způsobuje ta hyperaktivita močáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.6.25 12:05

Vlak mi nejede jen bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
9.6.25 12:18

A ten hypr močák máš potvrzný od mudr? kolik ti je co řidičák a jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.6.25 12:30

Je mi dost díky 😂 😂taky mě to napadlo ale podle obvoďáčky jsem barvo-slepec nebo jak se to říká 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ale vydržela jsem!! Ale pořád to bolí no..ano hyper-močák mám potvrzeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
9.6.25 12:36
@Naťula95 píše: Více

i barvoslepá můžeš mít řidičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.6.25 13:21

Fakt? Mě ho tenkrát nedoporučila sama doktorka tak nevím 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ale zkusím to ještě předhodit a uvidíme :dance: z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
9.6.25 13:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat