Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky!
Jen chci poradit mam hyperaktivní močák, před cestou chodím preventivně i 3× proste chci ze sebe dostat každou kapku, jenže někdy se stane že to nestačí a na cestě v autobuse chci močit a řidiči jsou nerudný a já od přírody plachá takže to radši zkousnu a vydržím hodina busem trvá tři hodky (jedí přes vesnice)jako teď sedím v buse bolí to a ja se snažím zaměstnávat mysl nejhorší vlastně je že není moc zastávek kde se dá dojít a mě to štve!!
jen pro info cviky dělám zkoušela jsem sklidnit mysl nebo počítat zastávky) je zajímavé že jako malé mi to nevadilo ale teď abych počítala každou kapku vody!!díky za radu
a snad na cestě neprasknu
![]()
@Naťula95 píše: Více
Mně urolog na tyhle problémy nabízel nějaké léky - nevím už jaké, já je nakonec nepotřebovala. Ale bylo to přesně na potlačení tohohle nutkání třeba při cestách.
A už jsi to nějak řešila s lékařem? Asi by to chtělo navštívit minimálně praktika ale ještě lépe urologa a zkusit ty léky.
Jednak si zajdi k lékaři. Není možnost, že pojedeš vlakem? Tam je k dispozici záchod. Všelijaký. Ale furt je to lepší, než nemít žádnou možnost.
Díky za rady já se momentálně modlím abych vydržela doktor nic vážného neschýlená přej mam cvičit že to způsobuje ta hyperaktivita močáku
A ten hypr močák máš potvrzný od mudr? kolik ti je co řidičák a jezdit?
Je mi dost díky 😂 😂taky mě to napadlo ale podle obvoďáčky jsem barvo-slepec nebo jak se to říká 🤷♀️ 🤷♀️ale vydržela jsem!! Ale pořád to bolí no..ano hyper-močák mám potvrzeny
Fakt? Mě ho tenkrát nedoporučila sama doktorka tak nevím 🤷♀️ 🤷♀️ale zkusím to ještě předhodit a uvidíme
z