Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
jdu se s Váma poradit..
Chodíte před dětmi nazí??
Jde mi o to, že manžel to měl doma uplně jinak nastavené než my.. takže teď uvažuju nad tím co je normální a co ne..? Manžel to měl doma nastavené tak, že jeho mamka nebo on ji běžně lezli do koupelny.. a to už byli davno v pubertě.. třeba teď když jsem byli u nich manžel se koupe.. tchyně mu tam vleze a o něčem se baví?? ![]()
Manžel koupe dceru jelikož mame sprchovací kout.. sedí tam spolu oba nazí.. ale manžel se i rád doma promenaduje nahy..
Dceři je 2,5 roku.. jak to máte Vy doma?
ne, nazí před náma rodiče nechodili a ani my nehodláme před dětma.
@dani24687 píše:
ne, nazí před náma rodiče nechodili a ani my nehodláme před dětma.
no my jsme to pravě tak doma taky měli.. jenže manžel se se mnou hádá, že jsem puritani.. ![]()
Před námi rodiče nazí chodili, nelíbí se mi to a doma to nepraktikuji..
U nás v rodině to bylo naprosto normální, nevím tedy do jakého věku, ale mamku nahou jsem třeba ještě v 11 viděla. Doma před sebou taky nazí chodime, synovi je 3,5. Radši anonym ![]()
Dcerce budou dva a běžné před sebou všichni nazí chodíme a nějakou dobu ještě budem. Dokud to malé nebude nepříjemné.
Tak před malýma dětma to je normální, ale v pubertě už mi to příjde trochu moc. U 2,5 leté mi to příjde naprosto ok
Příspěvek upraven 07.07.14 v 20:12
Tak.me.to prijde normalni.Nasi pred nama taky chodili z koupelny nazí. A ja to.tak delam. taky a mam stejne starou dceru, ja i manzel se. s ni koupeme. V puberte je to podle me pak jak se na to kdo citi.Me.je fuk do dneska jestli jsem.naha ci ne kdyz prijde nekdo do koupelny. Nahota je podle me prirozena vec.Ale.je mi. jasny, ze kazdy vyrustal. v necem. jinem ![]()
Ve vedrech po ránu, kdy spím nahá, běžně. Jdu se umýt, nasnídat. Když mi děti vlezou do koupelny, nevadí mi to. Z rodiny to nemám. Tabu je ovšem záchod ![]()
No tak u nás to je přesně naopak, já se promenáduju a chlap držkuje. Staršímu je 8 let, tk už před ním teměř 2 roky chodim ve spodním. A kdyby nezačal pokukovat tak by mě to ani nedonutilo. Ale, já mám doma tři chlapaky. Holčičku bych asi vedla k cudnosti ![]()
@Helll mám 20 měsíčního syna a normálně se s ním koupu, převlíkám, občas projdu nahá a tak i přítel… my doma před sebou taky normálně chodili nazí, ale jen v dětským období. Jakmile přišlo dospívání, tak jsme začli ťukat a nahotu jsme omezili za zavřené dveře.
ale teď to fakt neřeším.
@Helll píše:
no my jsme to pravě tak doma taky měli.. jenže manžel se se mnou hádá, že jsem puritani..
Jezis a co je na tom desneho? My pred malou chodime normalne, nasi taky pred nami chodili nazi..me to neprijde nijak zvlastni, prece jen je to lidske ![]()
Ja naha klidne projdu, starsimu synovi do koupelny nelezu. Neschovavame se ale ani zbytecne nevystavujeme.Mame rocni dcerku chlap by se s ni nekoupal-prijde mu to divne, ani ji nechce mezi nozkama mazat nebo chovat nahou na nahe telo-toleruju to. kazdy to ma nastavene
Jinak.