Nahota před dětmi, co je normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.7.14 20:21

Tak já chodím nahá jen když se jdu koupat a nebo když se s ním prostě kopu je mi to jedno. Chlap se s malým koupe 98% a už mu to začíná vadit protože se malej začíná zajímat co tam tátovi vysí :D prý bude v plavkách a nebo si ho vykoupu sama :D strejda s tetou chodili nahatý a já mam s toho trauma do dneška :D a ještě se mě blbě ptal proč nechodím nahá já že se nemusím stydět :) :zed: takže za mě nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.14 20:24

Jej, no tak my se jako vyložené neproducirujeme nazí, ale nahotu neskryvame. Běžné se koupené a děti sedí u vany, když se vykoupí a zapojení pyzamo v šatně, jdu z koupelny naha. Spime nazí, ve vlastním bazénu se s dětmi koupené nazí. Je pravda, ze manžel minimálně, u nich se tchyně zamyka v koupelně bydlic sama s tchánem a to letos slaví platinovou svatbu…ale já to extra neresim, ani u nás doma se to neresilo. Nahotu bereme jako přirozenou součást života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
7.7.14 20:24

Tak synovi je 1,5 roku, takže zatím před ním chodíme nazí, ale až bude větší tak už to dělat nehodlám :D. Jinak u nás doma jsme nazí před sebou nechodili, ale třeba ve spodním prádle klidně jo, jinak my nechodili rodičům do koupelny a oni nám od určitého věku taky do koupelny nechodili. Jinak samozřejmě, když jsme šli s máti na bazén nebo byli ve sprchách v kempu tak jsme se nahé viděly a nijak to neřešily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 20:25

Já za mámou do koupelny vlezu i ted, když něco potřebuju :oops: :mrgreen: Ale mně teda nikdo nesměl a nesmí (krom přítele :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.7.14 20:26

Nemuzu rict, ze bychom se pred sebou nazi vylozene promenadovali, ale prevlikame se pred dcerou, do koupelny si klidne lezeme, jedine kdyz mam MS, tak mi to vadi, to se radsi i zamknu, aby mi tam pritel nevlez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
7.7.14 20:27

U nás se prostě od určitého věku začalo na koupelnu klepat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
7.7.14 20:29
@MisaHanuska píše:
U nás se prostě od určitého věku začalo na koupelnu klepat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U nás zase zamykat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.14 20:30

Po baráku běžně nazí nechodíme. Ale klidně se před sebou přdevlíkneme, kluk (3, 5 roku) se s náma koupe. Jako dítě jsem našim klidně vlezla do koupelny. Ale od určitého věku jsem s tím prestala.

• Citovat
  • Upravit
16939
7.7.14 20:32

Mě to přijde v pohodě, nahota je nejpřirozenější, tak nač se nějak zakrývat :nevim: Mě osobně je to tedy jedno všeobecně, nevidím na tom nic špatnýho, řídím se heslem, že všichni jsme stejní.
Ale pokud ti to zakladatelko vadí, tak si určitě najděte nějaký kompromis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
7.7.14 20:32

U nás se nahota taky neřešila, běžně u našich chodíme do koupelny, když je někdo ve sprše. Že bysme vysedávali nazí v obýváku to ne, ale v kalhotkách a tričku bez podprdy běžně. Chi a teď jsem bráchovi ukazovala tu drsnou cévní mapu na těhotenských prsách :D A nikomu to nepřišlo divný :) Doma s manželem to neřešíme vůbec, lepší než aby se pak dítě divilo, co to má ten druhej mezi nohama…:) Já si třeba jako už školou povinná myslela, že když má brácha dvě kulky, že může mít jen dvě děti (zjištění při společné koupeli) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.14 20:36

Tak do 6. let mi to prijde normalni. Muz kluk a zena holka, mi to prijde asi uplne normalni do jakehokoli veku, pokud to vyhovuje oboum stranam. :nevim:
A u nas doma byla nahota tez tabu. Mamka akorat prsa, i kdyz jsem mela cca 5 let, tak jsem musela zavrit oci, kdyz se mamca prevlikala. Za to, ze jsem nevidela v zivote taty naheho jsem velice vdecna :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.07.14 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.7.14 20:37

Tak já mam 2,5 holku a nahotu neřešíme. U nás bylo normální chodit si povídat s rodiči do koupelny i v pubertě.
Jednou jsme se o tom bavily s mamkou, a prej jsme alespoň nebyli vyplácaný když jsme viděli někoho nahýho(třeba v tv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.14 20:40
Je pravda, že náš táta se producíroval doma nahý stále, jen tričko a holý pinďour, on se vůbec miloval a miluje sám sebe neustále, jako dítě si to neuvědomuju, jako puberťačce mi to děsně vadilo. Takže všeho s mírou.
@Weru píše:
Tak do 6. let mi to prijde normalni. Muz kluk a zena holka, mi to prijde asi uplne normalni do jakehokoli veku, pokud to vyhovuje oboum stranam. :nevim:
A u nas doma byla nahota tez tabu. Mamka akorat prsa, i kdyz jsem mela cca 5 let, tak jsem musela zavrit oci, kdyz se mamca prevlikala. Za to, ze jsem nevidela v zivote taty naheho jsem velice vdecna :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.14 20:44
@terinka4444 píše:
Je pravda, že náš táta se producíroval doma nahý stále, jen tričko a holý pinďour, on se vůbec miloval a miluje sám sebe neustále, jako dítě si to neuvědomuju, jako puberťačce mi to děsně vadilo. Takže všeho s mírou.

Presne tak, vseho s mirou. Bych se zblaznila ho videt jako starsi dite nahyho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.7.14 20:45

Ahoj, nečetla jsem diskusi…moje matka přede mnou klidně jde nahá, nevidím na tom nic divného…u bráchy už ne. Jako běžně mi třeba nosil bratr menstruační vložky a lezl tam nebo já jemu, ale ohlásili jsme a skryli se do pěny :lol:
Jinak zatím před čtyřletým chodíme nahatý…no já nevím, jak to jinak dělat, já lezu do sprchy a jsem jak ve výkladní skříni, už i roční tam chodí očumovat a hází mi tam hračky :lol:
Letos tedy kluci nebyli, ale běžně chodili do sauny, tam toho je k vidění, já tedy trpně sedím a čekám, ovšem můžu říct, že si spousta lidí nedělá násilí a promenádují se tam, že nevím, kam s očima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí