Náhrada kávy v těhotenství

2611
5.9.16 09:17

Já si kávu v těhotenství normálně dala. Pokud tě netrápí vysoký tlak, tak mimču jeden hrnek kávy určitě nic neudělá.
Jinak jako jediná náhražka kávy mě napadá melta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
5.9.16 09:20

Já co jsem byla těhotná, kávu jsem nahrazovala pitím Caro, je zdravý a prospěšný..pila jsem ho i během kojení a zůstala u něj do teď. Přítel který taky pil kávu klidně i 3× za den, přešel taky na Caro a na únavu si nestěžuje..i když je to bezkofejnový nápoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
5.9.16 09:21

Švagrová to taky řeší buď Carem a nebo si kupuje bezkofeinový kafe. chuť je úplně stejná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
5.9.16 09:22

Myslím toho bezkofeinovýho kafe. Caro je chuť trošku jiná, ale já si ho taky ráda dám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.9.16 09:23

Hlavně ne bezkofeinové (odkofeinované) kafe!

Ve Španělsku se hodně kafuje, takže tamní doporučení pro těhule je max. 5 káv za den.

U dcery jsem kávu skoro nepila, u syna jsem pila nescafe s mlékem každé ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
5.9.16 09:24

Caro mám nejraději s mlékem, chutná to jak bílá káva ve školce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
5.9.16 09:24

Já kávový závislák teď co jsem těhotná tak cítím kafe a jdu zvracet ale pokud ti nedělá zle a nemáš vysoký tlak tak si normálně jeden dva hrnky denně dát můžeš mimču to nijak neublíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.9.16 09:25

Jinak obilné kávy: caro (mě smrdí), vitakáva nebo melta. Melta je klasická i instantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
5.9.16 09:25

Piju Caro nebo Meltu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 09:26

Já pila bez kofeinu :D a na povzbuzení jsem si občas lokla Antioxidant - elixír, dodá mi to vždy hodně energie a nejsem unavená. :dance: :dance: :dance: @
LiveTheDream

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.9.16 09:27

Caro nebo melta, chutnaji jinak, ale je to dobre. bezkofeinove kavy jsou pry pekne humusy, nepit.
ja pila kafe behem obou tehotenstvi, rozpustne s mlekem, tak 3 hrnky denne a vse ok. moje gynekol. mi rikala, ze pokud je telo na kafe zvykle, je blbost to utnout, ze to spis napacha vic skody. takze proste nic neprehanet. drzela jsem se jeji rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.16 09:29

Neřešila jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
5.9.16 09:31

@LiveTheDream já pila kávu ve všech třech těhotenstvích normálně i s posvěcením od gynekologa. taky bez ní nemůžu fungovat. Všechny děti jsou od mala krásně spavé :kytka: Samozřejmě neříkám kvanta, ale do 3 šálků v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
5.9.16 09:32

A kolik těch kafí vypiješ?

Já pila ve všech třech těhotenstvích. Zhruba dvě denně. Piju i caro, meltu, ale nakopne mě jen kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
5.9.16 09:39

@LiveTheDream kafe piju cely tehotenstvi. Jeden salek denne neublizi. Mne s tlakem 90/70 pomuze po ranu fungovat :lol:
Ted v teplech piju ledovou kavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky