Jak nejlépe nahradit stravu?

21
17.10.20 23:29

Náhrada stravy

Dobrý den jaká je nejlepší,,náhrada,, např. koktejly znám Herbalife a Alza nabízí Mana, Saturo jde mi především o koupení pytlu s práškem a mohl tak nahradit občas rychle večeři kterou ted skoro nestíhám a když to budě dietní nevadí jen aby to třeba alespon trochu nahradilo jídlo. O Herbalifu jsem četl hodně na internetu a ztratil jsem se v diskuzích že je tu hodně padělků ty dva obchody mají podivně rozmazané fotky a nevím čemu věřit ale chutově je to prý nejlepší i cenově. Mana je drahá a prý špatná chut ale funguje. Saturo je málo informací ale cenově podobný jako mana a chutově prý taky. Vím že nikdy nenahradím jídlo ale dá se z toho něco doporučit nebo existuje nějaká ověřená alternativa která je jakš takš a hlavně dobrá na chut? Co jsem hledat na internetu taky v tom zmatku informací nemám vůbec náladu si ty 3 kupovat a nemůžu najít něco slušnýho a ověřeného… Jelikož je rok 2020 tak doufám že se v tom někdo trochu vyzná víc proto se ptám. :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8288
17.10.20 23:36

Mana mi vyhovovala, na chuť jsem si zvykla, jen ta cena. Zasytilo pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.10.20 23:40

Jeste muzes mit nutridrinky z lekarny, ale mne tyhle veci prijdou vsechny hnusny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.10.20 23:56

Herbalife- drahé, vydržela jsem to vždycky chvíli, pak mi to přišlo jako pachuť, nedalo se s vodou (ale znám lidi, co jim to chutná dlouhodobě)

mana - nevím osobně

já jsem si našla tohle a vyhovuje mi to, dá se to i s vodou, zasytí poměrně na dlouho (s vodou méně, s mlékem i celé dopo)

Upraveno Adminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.20 07:38

Mana. Má totiž vše, bílkoviny, sacharidy i tuky. Hledala jsem něco, co nahradí rychle jídlo, např. napláži. posloužila dobře i v práci. Herbalife je drahy a je proteinový, na hubnutí, stejně jako jakýkoliv jiný protein, např. z DM. Saturo neznám. Na chuť se dá zvyknout. Dobré to není nikdy, není to jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
18.10.20 08:26

Taky mam Manu. Chutove mi prijde docela dobra. A zasyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.10.20 12:18
@Petula667 píše:
Herbalife- drahé, vydržela jsem to vždycky chvíli, pak mi to přišlo jako pachuť, nedalo se s vodou (ale znám lidi, co jim to chutná dlouhodobě)

mana - nevím osobně

já jsem si našla na myprotein nizkokalorickou náhradu jidla vanilka a vyhovuje mi to, cena přijatelná, dá se to i s vodou, zasytí poměrně na dlouho (s vodou méně, s mlékem i celé dopo)-
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.10.20 13:17

Nejsem úplný fanoušek těchto “jídel”, ale ozkoušela jsem manu a ta mi fakt nechutnala.
Nedávno jsem zkoušela Jmeal a ten mi přišel chuťově fajn (nezkoušela jsem všechny příchutě). Jen teda mám za to, že nemají pytel, ale jednotlivé porce v lahvičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.20 23:44

Vyzkousela jsem uz mnoho nahrad jidla( vzdy s nejakym odstupem casu nez sem prisla na to.co mi dela dobre)..vetsinou vsak kvuli hubnuti protoze vetsina tech jidel je nizkokalorickych. Napr Exante chutove dobre, hodne sladke, zasyti nachvilku ale je tam syrovatka a ta hodne nadyma.. Potom raw Anapur..chut hrozna, to sem pila fakt na silu a ani nedopila.. ketodiet zas syrovatka a zle odzaludku a taky nizky obsah cukru takze nic moc energie. U herbalifu jsem skoncila a pokracuji. Za me top chut vyber z mnoha prichuti a kdyz si pridate nejakej ovoce tak je to lahoda. Kombinuji s proteinem kde je vice bilkovin a vice zasyti. Kdysi jsem kupovala pres ty levnejsi eshopy ale mela jsem pak vyrazky takze uz kupuju jen pres ofic. herbalife, a ze je to drahe, kdyz si to prepocitate na porce tak za tu stejnou cenu mozna i vyssi si musite take jidlo připravit a zabere vam to.vice casu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
18.11.20 12:46

Občas když nestíhám, tak si umíchám: plnotučné mléko + protein (chutná mi Aminostar Whey 85 vanilka) + chia semínka.

Mléko smíchat s proteinem, pak přidat chia semínka a ihned promíchat (jinak ze semínek zůstane nerozmíchatelná koule). Nechat cca 20 minut stát a vznikne něco jako puding. Toto zatím chutnalo všem.

Já ještě předtím sním 2 - 3 polévkové lžíce oleje (za studena lisovaný panenský lněný, olivový, dýňový, avokádový,..) a zapiju to trochou čaje. Na doplnění kalorií a zdravých tuků. Ale bohužel pro spoustu lidí je to chuťově hnusné a nespolknutelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová