Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Beru DioMax, ale obávám se, že tam je ta účinná látka stejná, takže jestli ti nedělá dobře, tak to bude stejné. Jenom, že tam je dávkování nižší. Ale zeptej se v lékárně, oni ti poradí, dneska je všelijakých přípravků dost. Ale Detralex na tyhle věci zabírá dost dobře. Možná zkus vydržet. Jak to budeš brát dlouho? Mně stačil na ty samé problémy týden.
Náhradu vyloženě nevím, třeba devenal je volne dostupný, ale je mnohem slabší no. Co cipky, dubová kůra a vlaknina na změkčení stolice? To by mohlo pomoct taky, pokud to nemáš nějak extrémní ![]()
Cyclo 3 Fort. Užívala jsem v těhotenství a nějakou dobu po porodu. Prý je ve srovnání s Detralexem lepší a přírodnější, ale nemohl mi ho psát praktik, pouze cévař nebo gynekolog. Prý k vůli pojišťovně. Nevím přesně proč.
Díky za odpovědi. Obávám se, že všechny ty léky mají v podstatě stejné složení takže budu mít zase nežádoucí účinky. Ale něco ještě zkusím. Něco přírodního jste nezkoušeli? Dubová kůra nepomáhá.
Zdravím, začala jsem brát detralex na hemeroidy, ale je mi po něm dost špatně od žaludku. Náhrady jako Diozen apod. budou asi to stejné. Existuje ještě něco jiného co by mělo podobný účinek? Díky za zkušenosti.