Může to být alergie na kondom?

Anonymní
26.2.24 21:07

Může to být alergie na kondom?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli zde někdo nemá podobnou zkušenost. Už několik dní mám nateklý krk zevnitř, ale nic mě nebolí. Jen je to nepříjemné a mám pocit, že se mi kvůli tomu hůř dýchá. Vzpomněla jsem si, že před pár dny jsem ho manželovi „kouřila“ přes kondom a zkusila jsem si ho strkat jako hloubš do krku. Tak mě napadlo, jestli to nemůže být alergie na kondom. Jestli nemáte někdo podobnou zkušenost? :oops:. Anonym z důvodu osobní záležitosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
26.2.24 21:09

Ty kráso :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65622
26.2.24 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli zde někdo nemá podobnou zkušenost. Už několik dní mám nateklý krk zevnitř, ale nic mě nebolí. Jen je to nepříjemné a mám pocit, že se mi kvůli tomu hůř dýchá. Vzpomněla jsem si, že před pár dny jsem ho manželovi „kouřila“ přes kondom a zkusila jsem si ho strkat jako hloubš do krku. Tak mě napadlo, jestli to nemůže být alergie na kondom. Jestli nemáte někdo podobnou zkušenost? :oops:. Anonym z důvodu osobní záležitosti.

Citujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 21:23

@Zeoli @vokishka Nevím co máte za problém? Myslíte si, že se tohle nikomu nikdy nestalo? Je to takový problém, že jsem se tu zeptala? Google mi s tímhle neporadil. Tak zkouším sílu vševědoucího emimina. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5664
26.2.24 21:27

Kdo provozuje v manželství orální sex s kondomem, to fakt netuším. Neměla jsi strach, že ti sklouzne a spolkneš ho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
26.2.24 21:27
@Anonymní píše:
@Zeoli @vokishka Nevím co máte za problém? Myslíte si, že se tohle nikomu nikdy nestalo? Je to takový problém, že jsem se tu zeptala? Google mi s tímhle neporadil. Tak zkouším sílu vševědoucího emimina. :nevim:

To se ani nedivím, že ti Google neporadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 21:30

@Cullenova Já nesnesu tu chuť, tak aspoň takto kompromis :lol:

• Citovat
  • Upravit
5664
26.2.24 21:31
@Anonymní píše:
@Cullenova Já nesnesu tu chuť, tak aspoň takto kompromis :lol:

Chuť latexu je větší lahoda, to ano :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 21:34

@Cullenova S příchutí to jde. No teď tu ze mě máte prču, ale představa, že bych tohle měla vykládat doktorovi, kde mne za dveřmi slyší dalších 20 lidí :roll:. Tady jsem se aspoň zkusila anonymně zeptat.

• Citovat
  • Upravit
42743
26.2.24 21:41

A zkusila jsi nějaká antihistaminika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 21:46

@Havlova Nezkoušela, ty co mám doma, tak píšou, že jsou na svědění a sennou rýmu. A ani jedno nemám. Nevím, zda by to fungovalo i na toto.

• Citovat
  • Upravit
588
26.2.24 23:02

Já myslím, že to reakce na kondom být může. Latex je alergen, stejně tak ta lubrikace a příchuť, složení nevím, ale mohlo to způsobit. Teda na ORL bych to vysvětlovat taky nechtěla, ty antihistaminika si vem, pokud nezaberou tak ti asi nic jinyho nezbyde než tam zajít. Pokud máš doma Aescin Teva, je to na otoky, taky můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 23:11

@Meduňková Děkuji za odpověď. Nemám, ale koupím si ho.

• Citovat
  • Upravit
8302
27.2.24 06:10
@Anonymní píše:
@Zeoli @vokishka Nevím co máte za problém? Myslíte si, že se tohle nikomu nikdy nestalo? Je to takový problém, že jsem se tu zeptala? Google mi s tímhle neporadil. Tak zkouším sílu vševědoucího emimina. :nevim:

Ano, nikomu normálnímu se tohle nikdy nestalo, to si přesně myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
27.2.24 09:20
@Anonymní píše:
@Cullenova S příchutí to jde. No teď tu ze mě máte prču, ale představa, že bych tohle měla vykládat doktorovi, kde mne za dveřmi slyší dalších 20 lidí :roll:. Tady jsem se aspoň zkusila anonymně zeptat.

to bude asi ten problém, ta „příchuť“ nebo teda spíš vůně, na to může být alergie taky, měla jsem potíže kdysi po jahodovém pepínu, od té doby se těm s vůní vyhýbám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí