Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli zde někdo nemá podobnou zkušenost. Už několik dní mám nateklý krk zevnitř, ale nic mě nebolí. Jen je to nepříjemné a mám pocit, že se mi kvůli tomu hůř dýchá. Vzpomněla jsem si, že před pár dny jsem ho manželovi „kouřila“ přes kondom a zkusila jsem si ho strkat jako hloubš do krku. Tak mě napadlo, jestli to nemůže být alergie na kondom. Jestli nemáte někdo podobnou zkušenost?. Anonym z důvodu osobní záležitosti.
Citujme
Kdo provozuje v manželství orální sex s kondomem, to fakt netuším. Neměla jsi strach, že ti sklouzne a spolkneš ho? ![]()
@Anonymní píše:
@Zeoli @vokishka Nevím co máte za problém? Myslíte si, že se tohle nikomu nikdy nestalo? Je to takový problém, že jsem se tu zeptala? Google mi s tímhle neporadil. Tak zkouším sílu vševědoucího emimina.
To se ani nedivím, že ti Google neporadil.
@Anonymní píše:
@Cullenova Já nesnesu tu chuť, tak aspoň takto kompromis
Chuť latexu je větší lahoda, to ano
.
@Cullenova S příchutí to jde. No teď tu ze mě máte prču, ale představa, že bych tohle měla vykládat doktorovi, kde mne za dveřmi slyší dalších 20 lidí
. Tady jsem se aspoň zkusila anonymně zeptat.
@Havlova Nezkoušela, ty co mám doma, tak píšou, že jsou na svědění a sennou rýmu. A ani jedno nemám. Nevím, zda by to fungovalo i na toto.
Já myslím, že to reakce na kondom být může. Latex je alergen, stejně tak ta lubrikace a příchuť, složení nevím, ale mohlo to způsobit. Teda na ORL bych to vysvětlovat taky nechtěla, ty antihistaminika si vem, pokud nezaberou tak ti asi nic jinyho nezbyde než tam zajít. Pokud máš doma Aescin Teva, je to na otoky, taky můžeš.
@Anonymní píše:
@Zeoli @vokishka Nevím co máte za problém? Myslíte si, že se tohle nikomu nikdy nestalo? Je to takový problém, že jsem se tu zeptala? Google mi s tímhle neporadil. Tak zkouším sílu vševědoucího emimina.
Ano, nikomu normálnímu se tohle nikdy nestalo, to si přesně myslím.
@Anonymní píše:
@Cullenova S příchutí to jde. No teď tu ze mě máte prču, ale představa, že bych tohle měla vykládat doktorovi, kde mne za dveřmi slyší dalších 20 lidí. Tady jsem se aspoň zkusila anonymně zeptat.
to bude asi ten problém, ta „příchuť“ nebo teda spíš vůně, na to může být alergie taky, měla jsem potíže kdysi po jahodovém pepínu, od té doby se těm s vůní vyhýbám
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli zde někdo nemá podobnou zkušenost. Už několik dní mám nateklý krk zevnitř, ale nic mě nebolí. Jen je to nepříjemné a mám pocit, že se mi kvůli tomu hůř dýchá. Vzpomněla jsem si, že před pár dny jsem ho manželovi „kouřila“ přes kondom a zkusila jsem si ho strkat jako hloubš do krku. Tak mě napadlo, jestli to nemůže být alergie na kondom. Jestli nemáte někdo podobnou zkušenost?
. Anonym z důvodu osobní záležitosti.