Gynekologické nebo střevní potíže?

601
26.2.24 10:34

Gynekologické nebo střevní potíže?

Ahoj, od pátku cítím takové neprijemne pichani hodně dole v podbříšku. Dominuje to na levé straně, občas to cítím i vpravo. Pak nějakou chvíli třeba nic.. mam týden po MS. Nějaké trávicí potíže nepozoruji, jen ráno mam teď 2 dny řidší stolici, přes den je to už ok. Nemám ani žádný výtok či podobne. Když si vleze na břicho mackam, taky nic zásadního necítím. Spis, když stojím nebo dosedám..
Nevím, kam se vydat, jestli na gyndu nebo kam s břichem? Mam dva malý špunty a nemám hlídání, takže je musím tahat s sebou :?
Da se nějak laicky poznat, jestli je to na gyndu nebo ne? Říkala jsem si, jestli tfeba nezkusit Nimesil, když zabere, tak to vypadá na gynekolicke bolesti, protože na střeva ty leky nenabírají, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
26.2.24 11:08

Týden po menzes máš nejspíš bolestivou ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
601
26.2.24 11:13

@Janli ikdyz mi to začalo 3dny po skončení MS, tak to muže být ovulace? Běžně ji necítím, tak nevím, jestli plasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 12:13
@mesiah píše:
@Janli ikdyz mi to začalo 3dny po skončení MS, tak to muže být ovulace? Běžně ji necítím, tak nevím, jestli plasit

Ahoj, taky to občas mívám. Mluvila jsem o tom s gynekologem na preventivce a říkal, že je možné, že tam byla cysta (nebo ještě je, záleží kdy to začne bolet) a ta s tou MS odejde, proto to pak i bolí. Nebo říkal ještě něco jiného než cysta, ale to už si nepamatuju název. Ale nevypadal, že by to bylo něco vážného. Já to ani neřešila nějak jen jsem se zmínila na té preventivce, většinou to trvalo tak 2-3 dny a dobrý a jen malá bolest.

• Citovat
  • Upravit
601
26.2.24 14:23

Tak jdu z gyndy a prý to vypadá na zánět dělohy.. bolelo mě vyšetření.. odcházím s atb, tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí