2 měsíce mám "knedlík v krku"

Anonymní
25.2.24 21:52

2 měsíce mám "knedlík v krku"

S přestávkami.
Třeba teď večer se mi hrozně špatně polyká, není to bolest…ale prostě tlak.
Už nevím co, dala jsem si Orofar i když vím, že nemám krk zarudlý, nemám angínu atd.
Léčím se několik let na hypotyreózu.

Někdy ani nevím, jindy je ten tlak velice silný. Vnimam to i u pohybu. Říkám si, jestli to nemůže být aj po anginách nejaký chronicky stav…i když mám anginy jenom mírné…Máte někdo nějakou radu, krom toho že jsem objednaná na kontrolu na endokrinologii? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
25.2.24 22:32

Určitě na to endokrinologa upozornit, nech se na to zaměří, pokud bude vše v pořádku, tak bych doporučila ORL. Když by bylo i to v pořádku ještě skusit gastroskopii a pokud by se ani tam na nic nepřišlo tak psychologa, může se jednat o " globus hystericus" např. v stresovém období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31150
25.2.24 23:08

Nemuze to byt reflux? Mam/mela jsem neco podobneho, i kdyz ja spis po ranu, pry reflux, leky na reflux pomohly, tak asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.2.24 06:50
@Molu píše:
Určitě na to endokrinologa upozornit, nech se na to zaměří, pokud bude vše v pořádku, tak bych doporučila ORL. Když by bylo i to v pořádku ještě skusit gastroskopii a pokud by se ani tam na nic nepřišlo tak psychologa, může se jednat o " globus hystericus" např. v stresovém období..

ano, presne tak
znamky refluxu tefa vidi i na ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí