Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A nedelali jste v opilosti nejake blbosti, kdyz boli jakoby svaly? (nejake houpani na bradlech apod). Nezvracela jste?
@Desgreze ne a ani nezvracela, nevím prave zda boli svaly nebo uvnitř břicho, jen že to bolí jak nataženy sval, ráno jsem se strašně potila, busilo mě srdíčko a bylo mi na zvracení, tak nevím
Jestli nejste zvykla na alkohol a pak byla taková pitka, muze to byt klidne k tomu. A to bricho boli porad i v klidu? Prujem neni?
@pannda píše:
No, zřejmě žlučník a játra dostaly zabrat…
Nebo taky zánět slinivky. Šla bych s tím radši k doktorovi.
@AnoNe to jsem si myslela ráno, chlap mi teď večer namasiroval zada a ta bolest ustupuje, vratila se mi i chuť. Navíc jsem četla ze při zánětu slinivky jsou bolesti strašný, já s tím normálně pracuji, jen to břicho je jak kdybych den před tím cvičila břicho ![]()
Uvidím zítra, když budou bolesti stejné zajdu k lékaři
No jo, těžká rána opilcova
Mohla to být podrážděná játra nebo žlučník právě z alkoholu nebo i z různých pochutin. Pokud jinak nepiješ, tak to je záhul, než to tělo odbourá. A nechuť k jídlu je úplně normální, potřebuje si odpočinout. Uvidíš, bude to dobré. Dej si dietu, odpočívej.
Prosím poraďte, v sobotu jsme měli akci, no nebudu lhát všichni jsme se tam slušně opili, od včera mě ale boli neskutečné zada přímo žebry a hlavně mě boli na břichu také pod zebry, ale boli to jak natažené svaly, bojím se abych neměla zanet podbrisnice( ale to bych asi poznala ne ). Nemám vůbec hlad, ráno jsem si dala jen chleba s máslem a není mi ani moc dobře od žaludku, jestli to zítra nepoleví, zajdu k lékaři