Co mi je? Druhy den a snad je to horší

Anonymní
26.2.24 17:19

Co mi je ? Druhy den a snad je to horší

Prosím poraďte, v sobotu jsme měli akci, no nebudu lhát všichni jsme se tam slušně opili, od včera mě ale boli neskutečné zada přímo žebry a hlavně mě boli na břichu také pod zebry, ale boli to jak natažené svaly, bojím se abych neměla zanet podbrisnice( ale to bych asi poznala ne ). Nemám vůbec hlad, ráno jsem si dala jen chleba s máslem a není mi ani moc dobře od žaludku, jestli to zítra nepoleví, zajdu k lékaři

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
26.2.24 19:08

A nedelali jste v opilosti nejake blbosti, kdyz boli jakoby svaly? (nejake houpani na bradlech apod). Nezvracela jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 19:13

@Desgreze ne a ani nezvracela, nevím prave zda boli svaly nebo uvnitř břicho, jen že to bolí jak nataženy sval, ráno jsem se strašně potila, busilo mě srdíčko a bylo mi na zvracení, tak nevím

• Citovat
  • Upravit
614
26.2.24 19:48

Jestli nejste zvykla na alkohol a pak byla taková pitka, muze to byt klidne k tomu. A to bricho boli porad i v klidu? Prujem neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
26.2.24 20:23

No, zřejmě žlučník a játra dostaly zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
26.2.24 23:07
@pannda píše:
No, zřejmě žlučník a játra dostaly zabrat…

Nebo taky zánět slinivky. Šla bych s tím radši k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 23:18

@AnoNe to jsem si myslela ráno, chlap mi teď večer namasiroval zada a ta bolest ustupuje, vratila se mi i chuť. Navíc jsem četla ze při zánětu slinivky jsou bolesti strašný, já s tím normálně pracuji, jen to břicho je jak kdybych den před tím cvičila břicho :think:
Uvidím zítra, když budou bolesti stejné zajdu k lékaři

• Citovat
  • Upravit
2902
26.2.24 23:48

No jo, těžká rána opilcova :lol: Mohla to být podrážděná játra nebo žlučník právě z alkoholu nebo i z různých pochutin. Pokud jinak nepiješ, tak to je záhul, než to tělo odbourá. A nechuť k jídlu je úplně normální, potřebuje si odpočinout. Uvidíš, bude to dobré. Dej si dietu, odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
26.2.24 23:52

Klidně i pocuchaný žaludeční vřed. Symptomy podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí