Najdu konečně dobrý kočárek?

191
1.3.13 08:45

najdu konečně dobrý kočárek?

Holky jsem zoufalá, mám 8měsíčníh syna a jezdíme ve slalomu od jane. Cchci už jen spotťák, ale chci počítat s tím že budu potřebovat i hlubokou korbu pro druhé miminko emoticon Jané slalom pro je super lehky, skladný, jezdi uplně sám, ale je tvrdý, neprakticky na špatné chodníky a do terénu už vůbec a nestabilní. Kdokoli kdo mi vozí se bojí aby mi dítě nevyklopili. Mě to nedělá problém, ale je pravda že je nestabilní.
Musím kočárek prodat a chci se koupit jiný, ale těch kočárků je tolik že absolutně nevím který.
Mám požadavky: houpací/odpružený kvůli terénu, nafukovací 4kola, otočná kola, pevná korba, polohování sporťáku do lehu, sporťák pohodlný a prostorný(aby se mi v něm dítě neumačkalo). Může být otočná korba sporťáku(výhodou). Co se týče váhy, hodně sem nad tím přemýšlela a nemusí být lehký, hlavně ať je stabilní. Do města budu používat asi golfa ať mohu s kočárkem i do obchodu kde jsou schody. Autem jezdím, ale ne často.
líbí se mi kočárek I'coo peak ale neviděla jsem ho na vlastní oči a hartan racer GT, ale ten má malé kolečka a je dosti drahý a na bazarek ho nenajdu.
Holky budu ráda za každou radu, jelikož se blíží veletrh pro děti kde sou vystavené kočárky.
Děkuji moc za rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
1.3.13 08:52

Tak pokud ti az tak nezalezi na vaze tak tvoje pozadavky splnuje icoo peak. Mela jsem a byla jsem spokojena. Druhy kocarek jsem mela na skladani do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.3.13 08:53

@malinecka GESSLAIN F6, prodava ho napr…
 http://www.eshopbaby.cz/…13-gesslein/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.3.13 08:55
@superandrysek píše:
@malinecka GESSLAIN F6, prodava ho napr…
http://www.eshopbaby.cz/…13-gesslein/

Děkuji za radu, ale je moc drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
1.3.13 08:59

My máme Roan Maritu. Splňuje naprosto všechno, kromě otočných kol. Do města je chápu, já bydlím na vsi, kde bych je zničila. Ale jinak je to spolehlivej kočár. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.3.13 08:59

@malinecka zkus bazik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.3.13 09:01

Za mě taky Gesslein je bezkonkurenční pohodlím pro dítko. A brala bych klidně z druhé ruky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.3.13 09:01
@superandrysek píše:
@malinecka zkus bazik :palec:

geslain a hartan nenajdeš na bazarech, jediné staré typi a nebo se 4 koly vepředu a ty jsou moc těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
1.3.13 09:03
@MuffinkaM píše:
My máme Roan Maritu. Splňuje naprosto všechno, kromě otočných kol. Do města je chápu, já bydlím na vsi, kde bych je zničila. Ale jinak je to spolehlivej kočár. :)

Máme taky, zatím vozíme jen v hluboké korbě, naprostá spokojenost. Sice je trochu hřmotnější, ale mimi v něm má naprosté pohodlí :kytka: POužíváte i sportovní korbičku?

• Citovat
  • Upravit
12067
1.3.13 09:04

@malinecka myslim ze by to melo jit - co by stim jinak maminky pak delali :nevim:
poproste at se vam prispeje rodina, fakt to za to pohodli pro ditko i vas stoji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.3.13 09:05

Icoo peak nebo Mutsy Urban rider (osobně jsem upřednostila ten druhý a jsem ráda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 09:07

Jedině X-lander

Doporučuji X-lander. Lepší kočárek do terénu není, mají cenově výhodné sety, ve kterém je snad všechno. Dělají i odpružené a překrásné barvy! Vydrží snad všechno. Denně jezdím po opravdu lesním i kamenitém terénu plným děr a naprosto bez problémů. Zaaretuji si kola, aby se neotáčeli a je to. A to nemám ten odpružený, ale jestli chceš aby péroval, taky takový mají. V setu mám autosedačku Cybex (pasuje i X-lander, Maxi cosi) vše na Iso-fix do auta. V hluboké korbě vyrží mimi do 7 mi měsíců, já teď nasadím sporťák, už se těším, dá se položit do lehu a s nánožníkem, co je v sadě je jako ve fusaku od zádíček jako v té hluboké korbě. Je opravdu lehký a velmi snadno se dá složit - jedním pohybem. Vejde se mi do Passata v sedanu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.3.13 09:09

My máme Hartan Racer GT i s tím Quad systémem (přední kolečka se dají vyměnit). Je fakt super. Objednávali jsme ho přes e-shop v Německu a vše bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.3.13 09:10
@mooch píše:
Icoo peak nebo Mutsy Urban rider (osobně jsem upřednostila ten druhý a jsem ráda)

mutsy nejde úplně do lehu a má menší opěrku.
ale děkuji moc za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
1.3.13 09:11

@Martina.ova Už rok. Malej má 15kg a 90cm a stále se tam pohodlně vejde! :palec: Houpání je skvělý, snadno ho v tom uspím, když potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí