Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky jsem zoufalá, mám 8měsíčníh syna a jezdíme ve slalomu od jane. Cchci už jen spotťák, ale chci počítat s tím že budu potřebovat i hlubokou korbu pro druhé miminko emoticon Jané slalom pro je super lehky, skladný, jezdi uplně sám, ale je tvrdý, neprakticky na špatné chodníky a do terénu už vůbec a nestabilní. Kdokoli kdo mi vozí se bojí aby mi dítě nevyklopili. Mě to nedělá problém, ale je pravda že je nestabilní.
Musím kočárek prodat a chci se koupit jiný, ale těch kočárků je tolik že absolutně nevím který.
Mám požadavky: houpací/odpružený kvůli terénu, nafukovací 4kola, otočná kola, pevná korba, polohování sporťáku do lehu, sporťák pohodlný a prostorný(aby se mi v něm dítě neumačkalo). Může být otočná korba sporťáku(výhodou). Co se týče váhy, hodně sem nad tím přemýšlela a nemusí být lehký, hlavně ať je stabilní. Do města budu používat asi golfa ať mohu s kočárkem i do obchodu kde jsou schody. Autem jezdím, ale ne často.
líbí se mi kočárek I'coo peak ale neviděla jsem ho na vlastní oči a hartan racer GT, ale ten má malé kolečka a je dosti drahý a na bazarek ho nenajdu.
Holky budu ráda za každou radu, jelikož se blíží veletrh pro děti kde sou vystavené kočárky.
Děkuji moc za rad
Tak pokud ti az tak nezalezi na vaze tak tvoje pozadavky splnuje icoo peak. Mela jsem a byla jsem spokojena. Druhy kocarek jsem mela na skladani do auta.
@malinecka GESSLAIN F6, prodava ho napr…
http://www.eshopbaby.cz/…13-gesslein/
@superandrysek píše:
@malinecka GESSLAIN F6, prodava ho napr…
http://www.eshopbaby.cz/…13-gesslein/
Děkuji za radu, ale je moc drahý.
My máme Roan Maritu. Splňuje naprosto všechno, kromě otočných kol. Do města je chápu, já bydlím na vsi, kde bych je zničila. Ale jinak je to spolehlivej kočár. ![]()
Za mě taky Gesslein je bezkonkurenční pohodlím pro dítko. A brala bych klidně z druhé ruky:)
@superandrysek píše:
@malinecka zkus bazik
geslain a hartan nenajdeš na bazarech, jediné staré typi a nebo se 4 koly vepředu a ty jsou moc těžké.
@MuffinkaM píše:
My máme Roan Maritu. Splňuje naprosto všechno, kromě otočných kol. Do města je chápu, já bydlím na vsi, kde bych je zničila. Ale jinak je to spolehlivej kočár.
Máme taky, zatím vozíme jen v hluboké korbě, naprostá spokojenost. Sice je trochu hřmotnější, ale mimi v něm má naprosté pohodlí
POužíváte i sportovní korbičku?
@malinecka myslim ze by to melo jit - co by stim jinak maminky pak delali ![]()
poproste at se vam prispeje rodina, fakt to za to pohodli pro ditko i vas stoji ![]()
Icoo peak nebo Mutsy Urban rider (osobně jsem upřednostila ten druhý a jsem ráda)
Doporučuji X-lander. Lepší kočárek do terénu není, mají cenově výhodné sety, ve kterém je snad všechno. Dělají i odpružené a překrásné barvy! Vydrží snad všechno. Denně jezdím po opravdu lesním i kamenitém terénu plným děr a naprosto bez problémů. Zaaretuji si kola, aby se neotáčeli a je to. A to nemám ten odpružený, ale jestli chceš aby péroval, taky takový mají. V setu mám autosedačku Cybex (pasuje i X-lander, Maxi cosi) vše na Iso-fix do auta. V hluboké korbě vyrží mimi do 7 mi měsíců, já teď nasadím sporťák, už se těším, dá se položit do lehu a s nánožníkem, co je v sadě je jako ve fusaku od zádíček jako v té hluboké korbě. Je opravdu lehký a velmi snadno se dá složit - jedním pohybem. Vejde se mi do Passata v sedanu!
My máme Hartan Racer GT i s tím Quad systémem (přední kolečka se dají vyměnit). Je fakt super. Objednávali jsme ho přes e-shop v Německu a vše bez problémů.
@mooch píše:
Icoo peak nebo Mutsy Urban rider (osobně jsem upřednostila ten druhý a jsem ráda)
mutsy nejde úplně do lehu a má menší opěrku.
ale děkuji moc za radu ![]()
@Martina.ova Už rok. Malej má 15kg a 90cm a stále se tam pohodlně vejde!
Houpání je skvělý, snadno ho v tom uspím, když potřebuju.