Retro kočárky Lonex

2271
26.2.13 12:42

Retro kočárky Lonex

Máte někdo zkušenost s kočárky Lonex, nejlépe s jejich retro edicí? Dívala jsem se, že mají klasické brzdy, jako se dělaly dřív - na tu tyč dole asi nepůjde nasadit plošina na svezení staršího sourozence, netušíte, jak to funguje?
Já jsem o téhle značce ani neslyšela ani jejich kočáry naživo neviděla, tak sbírám informace.
Díky za rady.
 http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
26.2.13 12:45

My mame kocarek emmaljunga a ma taky tu klasickou brzdu jako tento kocarek a mezi doplnky je i skate pro starsiho sourozence, ale jak se pridelava a jak to pak je s brzdou netusim :nevim:. Je urcite dobre se na to vsechno poptat u vyrobce, nebo distributora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.2.13 12:46

Tak ten se mi taky líbí! :palec: jsem zvědavá jestli ho někdo má…
ale teď až čtu že rám je z pochromované oceli, to bude asi šíleně těžký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
26.2.13 12:52

Hmotnost uvádějí 14 kg, to mi přijde stejné jako u jiných kočárů. Ale zato na těch stránkách mají i látkové klasické kočáry od stejné značky a ty váží jenom 10 kg a jsou celkem levné, to mi přijde super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamila Drozd
11.3.13 10:41

Retro kočárky Lonex

Já chci právě taky ten retro, ale o kočárcích vůbec nic nevím.:-) Navíc bydlíme na vesnici, takže potřebuju nějaký trošku do terénu. Jestli už ho máš, tak napiš.:-) Kamila

• Citovat
  • Upravit
24.4.15 01:39

kocarek lonex retro

Dobrý den, chci se zeptat jestly nahodou nevite kde sezenu autosedacku (vajicko )na kocarek lonex retro mam presne takovy. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.8.15 11:01

LONEX RETRO CLASSIC

Dobrý den, autosedačku jsem našla k tomu bílému kočáru na VIP-BABY mají internetový obchod. K autosedačce pak mají i zvlášť isofix do auta, zkuste tam zavolat jestli je to v požadované barvě, jestli ji mají i zvlášť.
Podělíte se s námi o zkušenosti s tímto kočárem? Zajímala by mě kvalita, ovladatelnost a jízda v terénu. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.9.15 09:29

Dobrý den, zajímám se také o tento kočárek. Ale žádnou recenzi jsem zatím nenašla. Máte prosím někdo zkušenost? Jsme také z vesnice, navíc v horách a mimi čekáme na únor :? Co proutí, vydrží něco? Neprofoukne? Jízda v terénu a na sněhu? Budu ráda za jakoukoli informaci. Našla jsem jen video na youtube…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.10.15 18:20

Ahoj, tak už máme kočár jiný, koupili jsme Easywalker sky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 21:28

A jak ti vyhovuje nebo vyhovoval? Moc se mi líbí, ale partner má trošku obavy, že když na to naprší nebo nasněží, že to přes to proutí proteče nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.6.18 23:46

Ahoj, toho jsme se taky báli, takže jsme nakonec koupili Jedo Bartatina a můžu jen vřele doporučit. Má velikou korbičku, odepínací tašku na košík, do terénu a do sněhu skvělý a ve městě taky dobrý. Na to, že je PL výroby je fakt držák, vůbec jsme ho nešetřili, najeli přes 2500 km v jakýmkoli terénu a jediná závada byla, že jsem „očesala“ ozubené kolečko u brzdy. To je ale nemoc snad všech kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.6.20 19:57

Měl nebo má někdo Retro kočárek Lonex? Zajímaly by mě nějaké recenze - nikde jsem nic nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.7.20 21:17

Také by mě zajímalo jestli má nebo měl někdo kočárek Lonex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
1.8.20 22:54

@Adela1119 Já ho nakonec prubla a už ho mám doma. Jen tedy zatím jsem neměla možnost ho vyzkoušet venku… :roll: Co konkrétně tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.8.20 17:09

Zajímalo by mě, jestli to proutí nebude profukovat a jak zvládne jízdu v náročnějším terénu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí