Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost s kočárky Lonex, nejlépe s jejich retro edicí? Dívala jsem se, že mají klasické brzdy, jako se dělaly dřív - na tu tyč dole asi nepůjde nasadit plošina na svezení staršího sourozence, netušíte, jak to funguje?
Já jsem o téhle značce ani neslyšela ani jejich kočáry naživo neviděla, tak sbírám informace.
Díky za rady.
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
My mame kocarek emmaljunga a ma taky tu klasickou brzdu jako tento kocarek a mezi doplnky je i skate pro starsiho sourozence, ale jak se pridelava a jak to pak je s brzdou netusim
. Je urcite dobre se na to vsechno poptat u vyrobce, nebo distributora.
Tak ten se mi taky líbí!
jsem zvědavá jestli ho někdo má…
ale teď až čtu že rám je z pochromované oceli, to bude asi šíleně těžký ![]()
Hmotnost uvádějí 14 kg, to mi přijde stejné jako u jiných kočárů. Ale zato na těch stránkách mají i látkové klasické kočáry od stejné značky a ty váží jenom 10 kg a jsou celkem levné, to mi přijde super.
Já chci právě taky ten retro, ale o kočárcích vůbec nic nevím.:-) Navíc bydlíme na vesnici, takže potřebuju nějaký trošku do terénu. Jestli už ho máš, tak napiš.:-) Kamila
Dobrý den, chci se zeptat jestly nahodou nevite kde sezenu autosedacku (vajicko )na kocarek lonex retro mam presne takovy. dekuji
Dobrý den, autosedačku jsem našla k tomu bílému kočáru na VIP-BABY mají internetový obchod. K autosedačce pak mají i zvlášť isofix do auta, zkuste tam zavolat jestli je to v požadované barvě, jestli ji mají i zvlášť.
Podělíte se s námi o zkušenosti s tímto kočárem? Zajímala by mě kvalita, ovladatelnost a jízda v terénu. děkuji
Dobrý den, zajímám se také o tento kočárek. Ale žádnou recenzi jsem zatím nenašla. Máte prosím někdo zkušenost? Jsme také z vesnice, navíc v horách a mimi čekáme na únor
Co proutí, vydrží něco? Neprofoukne? Jízda v terénu a na sněhu? Budu ráda za jakoukoli informaci. Našla jsem jen video na youtube…
A jak ti vyhovuje nebo vyhovoval? Moc se mi líbí, ale partner má trošku obavy, že když na to naprší nebo nasněží, že to přes to proutí proteče nebo tak něco…
Ahoj, toho jsme se taky báli, takže jsme nakonec koupili Jedo Bartatina a můžu jen vřele doporučit. Má velikou korbičku, odepínací tašku na košík, do terénu a do sněhu skvělý a ve městě taky dobrý. Na to, že je PL výroby je fakt držák, vůbec jsme ho nešetřili, najeli přes 2500 km v jakýmkoli terénu a jediná závada byla, že jsem „očesala“ ozubené kolečko u brzdy. To je ale nemoc snad všech kočárků.
Měl nebo má někdo Retro kočárek Lonex? Zajímaly by mě nějaké recenze - nikde jsem nic nenašla…
@Adela1119 Já ho nakonec prubla a už ho mám doma. Jen tedy zatím jsem neměla možnost ho vyzkoušet venku…
Co konkrétně tě zajímá?
Zajímalo by mě, jestli to proutí nebude profukovat a jak zvládne jízdu v náročnějším terénu. Děkuji