Retro kočárky Lonex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2650
2.8.20 19:59

@Adela1119 Hmm myslím, že neprofoukne, v zimě bude dítě ve fusaku a to proutí je zevnitř ještě dost „vypolstrované“ tím potahem. Co se terénu týče nemohu posoudit. Jak říkám, ještě jsem nevyjela. Ale kola má velké a jsou nafukovací, takže se dají případně podhustit… Kdyžtak napíšu až poprvé vyjedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.11.20 22:31

@Adela1119 Tak proutí opravdu neprofukuje. A to u nás fouká poměrně dost. Co se týče terénu, do lesa bych s ním nejela, ale nerozrytou polňačku (bez vysokých vyjetých kolejí) nebo jízdu po trávě (i do kopečka) zvládá na 1s*. Malá je v něm spokojená a já nakonec taky. Všichni mi ho chválí a to i náhodní kolemjdoucí. :dance:
Za mě super kočárek s dostatečně prostornou korbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.11.20 22:33

Jen teda pro úplnost máme nafukovací kola a paráda, ale pokud se někdo bude bát propichnutí, je možnost koupit i pevná kola. Myslím sem to někde viděla v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.21 09:11

@KeckaJ : Ahoj, moc se mi tento kocarek libi, ale stale vybirame :) Muzu se zeptat, proc ti nepripada vhodny do terenu, do lesa napr? My bydlime na vesnici a kolem jsou prave spis polnacky a ne zrovna ukazkove cesty, takze bych rada znala i tento pohled :) Dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.1.21 09:35

@HJanca Jako tím lesem a polňačkou jsem myslela takové ty rozryté lesní a polní cesty. Kdy si tam traktor vyjede 30cm koleje. Nebo krpaly s 40` náklonem. Tam bych nejela ani s kočárkem do terénu. :nevim:
Jinak běžně jezdím po nezpevněných cestách, teď i ve sněhu (naopak jsem ráda, že tam není látkový koš dole). Nebo po trávě a do kopců. Sem tam díry. A kočárek to zvládá perfektně.
Korba je prostorná a hluboká. Mnohdy k malé i naskládáme věci.
Jen je třeba počítat s tím, že nemá otočná kolečka. Ale to není na škodu. Mě to vůbec nevadí. Naopak, jsem ráda, že drží směr.
Takže za mě i na vesnici a kolem polí na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.1.21 09:48

Jako opravdu terén do kterého bych nechtěla kočár tlačit dlouho do kopce nebo kde by dlouho jel jednou stranou nakloněný dolů.
Snad chápeš jak to myslím.
Např. Tady u nás je lesem cesta, turistická, na Helfštýn a myslím, že pokud by nebyly popadné stromy, tak i s tímto kočárkem by to šlo po hřebeni v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.21 10:12

@KeckaJ : moc dekuju, zatim je to favorit :) my tu obcas mame i horsi polnacky, ale vzdycky se ty diry daji se objet po lepsim terenu a jinak je to klasika mezi dvema poly, nebo k rybniku a tak, coz se mi prave libi, ze je kocarek vysokej, ze tam je i ten kosik dole vejs nez ty latkove - to taky beru jako velkou vyhodu. A jakou mas barvu, jestli se muzu zeptat :) nemuzes sdilet fotku, jak vypada nazivo, prosim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.1.21 17:52

@HJanca Jasně že můžu. Jako po prvním složení doma mi přišel obrovský. Venku už tak mohutně nepůsobí. Ale je větší než ty super moderní kočárky. Hlavně je vyšší, takže žádné ohýbání skoro k zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí