Kočárek - DorJan Classica Ladybird

149
19.2.13 09:50

Kočárek DorJan Classica Ladybird

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti nebo recenze na kočárek DorJan Classica Ladybird? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
19.2.13 09:54
@Handule84 píše:
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti nebo recenze na kočárek DorJan Classica Ladybird? Děkuji

Ahoj, přímo na tento kočárek nemám recenzi a ni svou zkušenost, ale v roce 2009 jsme kupovali DorJan Prestige.Jako samotný kočárek byl v pohodě, nic se mu nerozpadlo, ani nevrzal, ale byl dost těžký a dcera se do něj brzy nevešla. A to byla drobounká, jenže na zimu s fusakem, tam byla jak sardinka a do sportovní korby se zase brzo nevešla, protože byla dost úzká.

• Citovat
  • Upravit
1769
19.2.13 09:57

My meli dorjan danny sport 2010 A malej se mi tam vesel uplne krasne a do sportaku vleze jeste ted kdyz ma 2,5 roku :lol: :lol: a to je velikej ma pres 95cm a 16kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.2.13 09:59

@Jančakecalka mame dnes na sebe štěstí :mrgreen: a nebyla ta kolekce 2009 mensi?? ja vim ze u naseho byla korba jedna z nejvetsich na trhu a do sportaku se vejde jeste ted, ne ze bych ho tam vozila ale vlezl mi tam, kdyz jsem ho prodavala nedavno kamaradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.2.13 10:00
@market.s.87 píše:
My meli dorjan danny sport 2010 A malej se mi tam vesel uplne krasne a do sportaku vleze jeste ted kdyz ma 2,5 roku :lol: :lol: a to je velikej ma pres 95cm a 16kg

Fakt Jo? :roll: No, mě teda přišlo, že je tam jak sardinka, proto pak kočárek jsme prodali a koupili už jen sporták a tam se vešla v pohodě až do 3 let a dvou měsíců. Kámoška měla ten samý typ a měla na to ten samý názor, nevím, tak asi někomu vyhovuje něco jinýho ;)

• Citovat
  • Upravit
149
19.2.13 10:00

@Jančakecalka My bychom právě chtěli jen ten hluboký a sporťák pak koupit zvlášť a podle údajů výrobce by korba měla být celkem velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.13 10:01

@market.s.87 Já jsem právě taky porovnávala korby a DorJan mi přišel, že má jedny z největších. Jinak s konstrukcí jste byli spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.2.13 10:03
@Handule84 píše:
@Jančakecalka My bychom právě chtěli jen ten hluboký a sporťák pak koupit zvlášť a podle údajů výrobce by korba měla být celkem velká.
:nevim: u tohoto typu už možná jo, nevím, už ty kočárky nestuduju, ale ten náš byl fakt mrnavej.Byli jsme bylbý, teda halvně já, protože když jsme ho kupovali, tak nám to prodejce říkal, že si maminky pak stěžují, že je malý, ale mě se prostě hrozně líbil a nemohla jsem mu odolat tak jsme ho koupili, ale je fakt, že po půl roce jsem začla fakt litovat. :zed:
  • Citovat
  • Upravit
1769
19.2.13 10:03

@Handule84 jojo my jo, vim ze kamaradka mela prestige a mela hnutou konstrukci ale bez problemu ji ho vymenili. ale ja osobne byla moc spokojena, jen brzda nam delala problemy ale pritel to promazal a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.2.13 10:04
@market.s.87 píše:
@Jančakecalka mame dnes na sebe štěstí :mrgreen: a nebyla ta kolekce 2009 mensi?? ja vim ze u naseho byla korba jedna z nejvetsich na trhu a do sportaku se vejde jeste ted, ne ze bych ho tam vozila ale vlezl mi tam, kdyz jsem ho prodavala nedavno kamaradce.

Jo, asi byl menší, nevím, už ty kočárky nesleduju. I prodejce nám to říkal, že je malý, ale mě se moc líbil a chěla jsem ho a po půl roce jsem začla litovat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
19.2.13 10:05
@Handule84 píše:
@market.s.87 Já jsem právě taky porovnávala korby a DorJan mi přišel, že má jedny z největších. Jinak s konstrukcí jste byli spokojeni?

Jo, konstrukce byla super i do košíku byl výborný přístup, jen mi přišel dost těžký, když jsem ho pak porovnávala s kočárkama, co měly kámošky :|

• Citovat
  • Upravit
149
19.2.13 10:06

@Jančakecalka To chápu. My právě hledáme něco většího, protože na zimu s fusakem bude mimču půl roku, tak aby se tam vešel.
@market.s.87 Díky, to zní dobře :-) líbí se nám ještě tako ballila, ale tenhle je snad ještě hezčí, navíc nám stačí jen hluboký, tak by to bylo lepší (sportovní verze nejsou u takovýchto kočárků zrovna líbívé :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.2.13 10:08
@Handule84 píše:
@Jančakecalka To chápu. My právě hledáme něco většího, protože na zimu s fusakem bude mimču půl roku, tak aby se tam vešel.
@market.s.87 Díky, to zní dobře :-) líbí se nám ještě tako ballila, ale tenhle je snad ještě hezčí, navíc nám stačí jen hluboký, tak by to bylo lepší (sportovní verze nejsou u takovýchto kočárků zrovna líbívé :oops: )

Možná, že je ten váš vyhlídlý už fakt větší, nevím, ale já prostě spokojená nebyla s tou kolekcí 2009 :|

• Citovat
  • Upravit
149
19.2.13 10:08

@Jančakecalka Jo, těžší asi bude. ale to nevadí, stejně budeme všude jezdit autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.2.13 10:11
@Handule84 píše:
@Jančakecalka Jo, těžší asi bude. ale to nevadí, stejně budeme všude jezdit autem.

Mě to vadilo, protože jsem se s ním každý den skoro tahala do 2 patra bez výtahu :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4