Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti nebo recenze na kočárek DorJan Classica Ladybird? Děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Dorjan Ladybird?
Přidejte zkušenost s Dorjan Ladybird@Handule84 píše:
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti nebo recenze na kočárek DorJan Classica Ladybird? Děkuji
Ahoj, přímo na tento kočárek nemám recenzi a ni svou zkušenost, ale v roce 2009 jsme kupovali DorJan Prestige.Jako samotný kočárek byl v pohodě, nic se mu nerozpadlo, ani nevrzal, ale byl dost těžký a dcera se do něj brzy nevešla. A to byla drobounká, jenže na zimu s fusakem, tam byla jak sardinka a do sportovní korby se zase brzo nevešla, protože byla dost úzká.
My meli dorjan danny sport 2010 A malej se mi tam vesel uplne krasne a do sportaku vleze jeste ted kdyz ma 2,5 roku
a to je velikej ma pres 95cm a 16kg
@Jančakecalka mame dnes na sebe štěstí
a nebyla ta kolekce 2009 mensi?? ja vim ze u naseho byla korba jedna z nejvetsich na trhu a do sportaku se vejde jeste ted, ne ze bych ho tam vozila ale vlezl mi tam, kdyz jsem ho prodavala nedavno kamaradce.
@market.s.87 píše:
My meli dorjan danny sport 2010 A malej se mi tam vesel uplne krasne a do sportaku vleze jeste ted kdyz ma 2,5 roku![]()
a to je velikej ma pres 95cm a 16kg
Fakt Jo?
No, mě teda přišlo, že je tam jak sardinka, proto pak kočárek jsme prodali a koupili už jen sporták a tam se vešla v pohodě až do 3 let a dvou měsíců. Kámoška měla ten samý typ a měla na to ten samý názor, nevím, tak asi někomu vyhovuje něco jinýho ![]()
@Jančakecalka My bychom právě chtěli jen ten hluboký a sporťák pak koupit zvlášť a podle údajů výrobce by korba měla být celkem velká.
@market.s.87 Já jsem právě taky porovnávala korby a DorJan mi přišel, že má jedny z největších. Jinak s konstrukcí jste byli spokojeni?
@Handule84 píše:
@Jančakecalka My bychom právě chtěli jen ten hluboký a sporťák pak koupit zvlášť a podle údajů výrobce by korba měla být celkem velká.
@Handule84 jojo my jo, vim ze kamaradka mela prestige a mela hnutou konstrukci ale bez problemu ji ho vymenili. ale ja osobne byla moc spokojena, jen brzda nam delala problemy ale pritel to promazal a dobry
@market.s.87 píše:
@Jančakecalka mame dnes na sebe štěstía nebyla ta kolekce 2009 mensi?? ja vim ze u naseho byla korba jedna z nejvetsich na trhu a do sportaku se vejde jeste ted, ne ze bych ho tam vozila ale vlezl mi tam, kdyz jsem ho prodavala nedavno kamaradce.
Jo, asi byl menší, nevím, už ty kočárky nesleduju. I prodejce nám to říkal, že je malý, ale mě se moc líbil a chěla jsem ho a po půl roce jsem začla litovat. ![]()
@Handule84 píše:
@market.s.87 Já jsem právě taky porovnávala korby a DorJan mi přišel, že má jedny z největších. Jinak s konstrukcí jste byli spokojeni?
Jo, konstrukce byla super i do košíku byl výborný přístup, jen mi přišel dost těžký, když jsem ho pak porovnávala s kočárkama, co měly kámošky ![]()
@Jančakecalka To chápu. My právě hledáme něco většího, protože na zimu s fusakem bude mimču půl roku, tak aby se tam vešel.
@market.s.87 Díky, to zní dobře
líbí se nám ještě tako ballila, ale tenhle je snad ještě hezčí, navíc nám stačí jen hluboký, tak by to bylo lepší (sportovní verze nejsou u takovýchto kočárků zrovna líbívé
)
@Handule84 píše:
@Jančakecalka To chápu. My právě hledáme něco většího, protože na zimu s fusakem bude mimču půl roku, tak aby se tam vešel.
@market.s.87 Díky, to zní dobřelíbí se nám ještě tako ballila, ale tenhle je snad ještě hezčí, navíc nám stačí jen hluboký, tak by to bylo lepší (sportovní verze nejsou u takovýchto kočárků zrovna líbívé
)
Možná, že je ten váš vyhlídlý už fakt větší, nevím, ale já prostě spokojená nebyla s tou kolekcí 2009 ![]()
@Jančakecalka Jo, těžší asi bude. ale to nevadí, stejně budeme všude jezdit autem.
@Handule84 píše:
@Jančakecalka Jo, těžší asi bude. ale to nevadí, stejně budeme všude jezdit autem.
Mě to vadilo, protože jsem se s ním každý den skoro tahala do 2 patra bez výtahu ![]()