Najednou jí v noci - rostou zoubky :-(

veselabaculka
18.2.11 07:41

Najednou jí v noci:-(

Už vážně nemůžu…Naše Peťka asi tak od třetího měsíce spala celou noc bez jídla. Od třetího je na UM. Teď nám začaly růst zoubky a ona se v noci budí na jídlo. Prvně jsme zkoušeli gel, atd. čaj… Prostě přestane brečet až u UM. Někdy 1×- někdy 2× za noc. Zkusila jsem UM trochu zahustit kaší, protože samotnou prostě nechce. Včera jsem dala na radu tady nějaký maminky a dala jí místo UM na noc normálně masoz. příkrm. A opět. O půl dvanácté strašný řev a zase 120 UM vypila.....Je to normální????

Chtěla jsem se zeptat i na homeopatika, která by jí mohla pomoci, aby pak nebyla jak kulička, když bude takhle pořád jíst..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
18.2.11 07:43

To si piš, že je to normální.
Malej se mi budí takhle v necelých dvou letech, rostou mu poslední stoličky. Tomu se neubráníš.

• Citovat
  • Upravit
20296
18.2.11 07:46

Taky nám teď v noci řve a klidně 2× až 3× a opravdu hystericky…mlíko teda nedám, ani nevím jestli by si vzal, pomalu i čaj plive - takže předpokládám, že fakt bolí zuby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
18.2.11 07:46

Ale ta potřeba jíst?????? To chce taky jíst??? Já si teda říkám, že pokud se stejně budí i po masoz. příkrmu, tak jí dám normálně UM na noc .....

• Citovat
  • Upravit
veselabaculka
18.2.11 07:47

Zapomněla jsem napsat že jí je 10,5 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
18.2.11 07:49

Náš chce vyloženě mlíko, už si o něj umí říct. Čaj by mi vrátil obloukem.
Já si myslím, že jak ty zoubky bolí i přes den, jí míň a v noci má prostě hlad.
Já mlíko dávám, protože jinak by prořval celou noc a to mi za to nestojí. Vypije lahvičku, krásně se uklidní a usne.
Je to jen období a zase se vrátí časem do starých kolejí.

• Citovat
  • Upravit
133
18.2.11 07:51

Je to normální!! Musíš to maminko vydržet!!! A co zkusit oboje na noc?? Nejdříve večeři a pak třeba po hodince těsně před spaním mlíčko?? Mé berušce je rok a praktikujeme to takto. Usíná kolem osmé večer a vstáváme v sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
18.2.11 08:03

Gabinka.J - tak to taky zkusíme. Naše večeří UM v 19 hod a pak jde spát, tak bych jí zkusila dát přikrm tak před šestou a pak v sedm UM.....Nezkoušely jste na zoubky homeopatika?

• Citovat
  • Upravit
980
18.2.11 08:07

My takto vstávali do cca 3 let :nevim: a kdybych se na hlavu stavěla, tak se prostě budil. A to mu zuby nerostly už dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
18.2.11 08:08

Desty : Budil se na jídlo? a přestal sám nebo jsi mu už prostě nedala jíst

• Citovat
  • Upravit
15404
18.2.11 08:20

U nás to bylo to samé :wink: Během pár týdnů se to upravilo a teď se budí v noci jen občas. Budeš to muset vydržet, a že bude kulička se rozhodně bát nemusíš! :-D Ty děti vydají během dne tolik energie, že nějaké jídlo v noci vůbec nevadí! U nás taky prošlo jedině UM - čaj nebo voda vůbec!
Homeopatika nevím, jestli pomůžou přímo na nebuzení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
18.2.11 08:22

hm..tak u nás už je to přesně od ledna, takže skoro dva měsíce.....

• Citovat
  • Upravit
teresa20
18.2.11 08:31

Náš jí taky tak - v šest normální večeři, v půl osmé koupeme, takže ve 3/4 má lahvičku mlíka.
Homeopatika jsme nezkoušeli, nějak tomu nevěřím :oops:

• Citovat
  • Upravit
17368
18.2.11 09:01

My to máme stejně, sice do 3 měsíců jsmespaly celou noc a potom se to pokaňhalo. Děláme to jako Gábinka psala, napřed dáme večeři hodinku před spaním a na spaní dorazím mlíčkem. Trošku to zabírá, vzbudí se mi až v 6 h na jídlo. Někdy vydrží až do půl osmé, půl deváté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.2.11 17:10

veselabacul zkuste to a uvidíte, nic s tím nezkazíte!A pokud se bude budit i tak, to to asi bude problém jinde. Jinak homeopatika jsme na zoubky nezkoušeli, té starší jsme měli takovou vodičku (ale tu už ted nikde neseženete) a ted ta menší je naštěstí v pohodě. Ale případně proti bolesti zoubků by mu mohl zabrat třeba i sirup nebo čípek, to je taky na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí