Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To si piš, že je to normální.
Malej se mi budí takhle v necelých dvou letech, rostou mu poslední stoličky. Tomu se neubráníš.
Taky nám teď v noci řve a klidně 2× až 3× a opravdu hystericky…mlíko teda nedám, ani nevím jestli by si vzal, pomalu i čaj plive - takže předpokládám, že fakt bolí zuby ![]()
Ale ta potřeba jíst?????? To chce taky jíst??? Já si teda říkám, že pokud se stejně budí i po masoz. příkrmu, tak jí dám normálně UM na noc .....
Náš chce vyloženě mlíko, už si o něj umí říct. Čaj by mi vrátil obloukem.
Já si myslím, že jak ty zoubky bolí i přes den, jí míň a v noci má prostě hlad.
Já mlíko dávám, protože jinak by prořval celou noc a to mi za to nestojí. Vypije lahvičku, krásně se uklidní a usne.
Je to jen období a zase se vrátí časem do starých kolejí.
Je to normální!! Musíš to maminko vydržet!!! A co zkusit oboje na noc?? Nejdříve večeři a pak třeba po hodince těsně před spaním mlíčko?? Mé berušce je rok a praktikujeme to takto. Usíná kolem osmé večer a vstáváme v sedm.
Gabinka.J - tak to taky zkusíme. Naše večeří UM v 19 hod a pak jde spát, tak bych jí zkusila dát přikrm tak před šestou a pak v sedm UM.....Nezkoušely jste na zoubky homeopatika?
My takto vstávali do cca 3 let
a kdybych se na hlavu stavěla, tak se prostě budil. A to mu zuby nerostly už dávno ![]()
Desty : Budil se na jídlo? a přestal sám nebo jsi mu už prostě nedala jíst
U nás to bylo to samé
Během pár týdnů se to upravilo a teď se budí v noci jen občas. Budeš to muset vydržet, a že bude kulička se rozhodně bát nemusíš!
Ty děti vydají během dne tolik energie, že nějaké jídlo v noci vůbec nevadí! U nás taky prošlo jedině UM - čaj nebo voda vůbec!
Homeopatika nevím, jestli pomůžou přímo na nebuzení ![]()
hm..tak u nás už je to přesně od ledna, takže skoro dva měsíce.....
Náš jí taky tak - v šest normální večeři, v půl osmé koupeme, takže ve 3/4 má lahvičku mlíka.
Homeopatika jsme nezkoušeli, nějak tomu nevěřím ![]()
My to máme stejně, sice do 3 měsíců jsmespaly celou noc a potom se to pokaňhalo. Děláme to jako Gábinka psala, napřed dáme večeři hodinku před spaním a na spaní dorazím mlíčkem. Trošku to zabírá, vzbudí se mi až v 6 h na jídlo. Někdy vydrží až do půl osmé, půl deváté.
veselabacul zkuste to a uvidíte, nic s tím nezkazíte!A pokud se bude budit i tak, to to asi bude problém jinde. Jinak homeopatika jsme na zoubky nezkoušeli, té starší jsme měli takovou vodičku (ale tu už ted nikde neseženete) a ted ta menší je naštěstí v pohodě. Ale případně proti bolesti zoubků by mu mohl zabrat třeba i sirup nebo čípek, to je taky na bolest.
Už vážně nemůžu…Naše Peťka asi tak od třetího měsíce spala celou noc bez jídla. Od třetího je na UM. Teď nám začaly růst zoubky a ona se v noci budí na jídlo. Prvně jsme zkoušeli gel, atd. čaj… Prostě přestane brečet až u UM. Někdy 1×- někdy 2× za noc. Zkusila jsem UM trochu zahustit kaší, protože samotnou prostě nechce. Včera jsem dala na radu tady nějaký maminky a dala jí místo UM na noc normálně masoz. příkrm. A opět. O půl dvanácté strašný řev a zase 120 UM vypila.....Je to normální????
Chtěla jsem se zeptat i na homeopatika, která by jí mohla pomoci, aby pak nebyla jak kulička, když bude takhle pořád jíst..