Nakažlivost rotaviry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ity
535
19.5.15 23:15

nakazlivost rotaviry

Ahoj, s malou jsme se v ned vratili z nem.byla s ni na pokoji holcina s rotaviry.do kdy by se objevilo zvraceni u nasi,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
19.5.15 23:20

My si ej taky přinesli z nemocnice, a u mě to začalo hned ráno, durhý den po propuštění. ovšem byli jsme tam 3 dn, tak nevím, který den jsem se někde nakazila. a nakažlivost. měli jsme to tu 2 krát letos, a pokaždé oba dospělí, a jedno ze starších dětí, pokaždé jiné. nejmladší párdenní mimino naštěstí bylo ušetřeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
19.5.15 23:22

@slavuska1 my byly v nem 3 dny s touto holc.ted uz 2 dny doma..to uz by se snad projevilo, ze? chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
19.5.15 23:38

@ity to vas dali na pokoj k nekomu kdo mel rotaviry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
19.5.15 23:41

@Ráďa81 ne o den pozdeji k nam dali holcicku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
19.5.15 23:42

@Ráďa81 jsem z toho na nervy, nasi ani nezjistili, co je a k te holcine, pry to jinak neslo :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
19.5.15 23:48

@ity nejak nechapu jednani v nemocnici. S cim jste tam byli vy? Kdyz jsem se synem v nemocnici, tak na odd.maji asi dva nebo tri pokoje kam davaji deti co zvraci a maji prujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.5.15 06:10

V nemocnici říkají tak 2-3 dny, někdo až 5 dní… Měli jsme je dvakrát tak jsem se vždycky divila, kde to jsme chytli a právě doktor říkal, že mám zhapřemýšlet i 5 dní zpět a hlavně i to prostřední i infekční- nebo i dítě i týden od posledního průjmu..
Ale chytit to nemusíte.. U nsá manžel byl dvakrtá v prostředí, kde syn i já jsme je měly a nedostal je a na druhou stranu, já když jsem byla v nemocnici a měly tam společné záchody a sprchy a umývaola jsem si ruky jak něco- já průjme neměla, tak nakonec to tam nějaký pokoj dítě|! dostal maminka ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
20.5.15 06:28

Inkubační doba max. 3 dny, pokud onemocnění vypukne, pak nakažlivost až 10 dnů.
Upřímně - nemá cenu se vůbec stresovat, virový průjem může dostat kdykoliv a kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí