Nakolik vás přišla výbava pro miminko?

8.3.22 08:11

Nakolik vás přišla výbava pro miminko?

Ahojky příští rok se chceme začít snažit o miminko. Chtěla jsem se zeptat kolik jste měli našetřeno na výbavičku? Popřípadě na kolik vás přišla? :) Jen se na to všechno chci připravit :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nelel12
8.3.22 08:16

Cca 60-70 tisíc. Nepočítám doplňky do pokojíčku.

• Citovat
  • Upravit
4490
8.3.22 08:19

Na spoustě věcí jsme ušetřili, koupili bazarové v dobré stavu a nebo od kamarádek. Hodně jsem nakupovala taky průběžně v těhotenství, ale myslím, že kolem 20 - 30 tisíc celkově to být může.
Ono se to nezdá, ale naskáče to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.22 08:20

@Nelel12 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.3.22 08:20

50 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.22 08:21

@Paní.Norrisová
Taky chci bazarové nevyplatí se všechno nové, děkuji za odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@VitaminC vse nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

45 tisic. Ale z toho je cca 12 tisic elektronika jako monitor dechu, chuvicka, sterilizator a odsávačka. Tam záleží, zda tohle budeš kupovat.
Zbytek věcí včetně kočárku a autosedačky jsou z druhe ruky, krome matrace a věcí do postylky.

• Citovat
  • Upravit
8751
8.3.22 08:23

Cíleně na mimino jsme nešetřili. Celkově to spocitany nemám, ale kočár s autosedačkou byly za 11 tis, další asi 3 nebo 4 tis jsme nechali v IKEA (postýlka, matrace, mantinel), nositko za tisic (kupované ale až po porodu), oblečení jsem koupila jen pár kousků, hrozně moc jsme toho podědili a nakoupily nám babičky a teticky. Fusak jsme taky dostali. Pak nějaký látkový plínky, kosmetika a léky, moje věci do porodnice… to mohlo být max 1000 dohromady. Takže to tak nějak vychází do 20 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
8.3.22 08:23

U prvního dítěte asi 20 tis u druhého 6, jen nějaké holčičí oblečení, letní věci a pleny do zásoby a sourozencky kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.3.22 08:24

@Petromilka9 Obleceni jsem mela prakticky jen z druhe ruky, ale pocitam do vybavy obleceni do velikosti 74 (rodim velke deti, takze 74 meli oba ve trech mesicich).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.22 08:25
@Anonymní píše:
45 tisic. Ale z toho je cca 12 tisic elektronika jako monitor dechu, chuvicka, sterilizator a odsávačka. Tam záleží, zda tohle budeš kupovat.
Zbytek věcí včetně kočárku a autosedačky jsou z druhe ruky, krome matrace a věcí do postylky.

Ja si myslím, že elektroniku nebudu potřebovat možná a to možná chůvičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.22 08:26

@Midaku
Super tak uz začnu šetřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
8.3.22 08:26

@Petromilka9 monitor dechu bych pořídila určite. Ja sice měla z druhé ruky, ale jedna z lepších investic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.22 08:27
@Anonymní píše:

Ja si myslím, že elektroniku nebudu potřebovat možná a to možná chůvičku @Sallema
A proč bych si ho měla pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport