nákup kočárku v Polsku - Jané??

34
12.4.06 13:20

nákup kočárku v Polsku - Jané??

Castokrat jsem cetla, ze plno lidi jezdi pro kocarky do Polska, ze jsou mnohem levnejsi. Mate s tim nekdo zkusenost? Jedna se o bezejmenne kocarky z trziste nebo lze koupit i napr. Jané? Vite nekdo o kolik levnejsi kocarky v Polsku jsou? Diky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
12.4.06 13:29

Vyplatí se kupovat pouze levné na tržišti. Jané, Quinny a další značky se nevyplatí jsou tam kolikrát ještě dražší než u nás. My scháněli Jané Slalom Pro 06/07 modrý u nás bude až v červnu a je tam asi o 2000 dražší než u nás plus ještě doprava. Ale mužete to zkusit tohle je moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.4.06 13:42

Ahoj,
zalezi taky na tom jak daleko bydlite od hranic.
Vim, ze znami z Prahy jeli pro vybavicku i kocar do Polska a je to tam levnejsi trefili na dobry kup a jsou s kocarkem hodne spokojeni. Vse kupovali na trzisti. Nevim ale jaky typ maji. Ja osobne bych obhlidla situaci, kde jsou jake a kolik stoji. I v kamennem obchode muzes natrefit na spatne zbozi a naopak.
At dobre koupite.
 kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
12.4.06 15:02

Ahojky,
taky jsme tam vyrazili, ale pro kočárek na dvojčata. Ten jsme nesehnali, ale obyč. kočár§ je tam dost, i výběr je pěkný. Většinou jsem viděla značku Tako, pak nevím. Chicco, Jané nebo Inglesinu ani náhodou :? .
Na jeden Tako pro dvojčata jsem se dívala, ale šel složit dost ztuha, tak jsem ho tam nechala a pádila pryč (šlo mi o golfky).
Oblečení super, nenech se öšálit prvním nadšením a najdeš kousky, co tu nejsou a fakt naděláte parádu :P . Jinak jsou tam i stánky s klasickým zbožím, jako u nás :roll: .
zatím,
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí