Nákup na splátky v Datart

Anonymní
8.2.23 08:56

Nákup na splátky v Datart

Dobrý den, víte prosím jak funguje program na splátky v Datartu? Měnila jsem zaměstnání, respektive v bývalé práci jsem dala výpověď a teď v nové jsem pouze na dohodu, od března budu mít smlouvu. Potřebuju ale nový sporák, a jelikož teď byly větší výdaje, ráda bych jej vzala na splátky. Je nějaká možnost že mi to uznají ikdyz jsem na ÚP?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.2.23 09:13

Ne. Potřebuješ výdělek, tzn smlouvu a taky čestné prohlášení, že nejsi ve zkušební nebo výpovědní době :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
8.2.23 09:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, víte prosím jak funguje program na splátky v Datartu? Měnila jsem zaměstnání, respektive v bývalé práci jsem dala výpověď a teď v nové jsem pouze na dohodu, od března budu mít smlouvu. Potřebuju ale nový sporák, a jelikož teď byly větší výdaje, ráda bych jej vzala na splátky. Je nějaká možnost že mi to uznají ikdyz jsem na ÚP?

sporák na splátky? sporák nový se dá pořídit za 7000, nebo než našetříš, tak projdi inzeráty a kup bazarový, možná seženeš i za odvoz,
nikdy bych nekupovala cokoli na splátky, kromě baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.2.23 09:31

Jestli ten starý ještě aspoň minimálně funguje, tak bych se to snažila vydržet a našetřit na nový. Jestli nemáš žádný, tak bazar je plný sporáků za pár kaček. Půjčovat si na nový na splátky, když nemám ani korunu navíc, je dobrá cesta přímo do exekuce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
8.2.23 09:33
@stinga píše:
sporák na splátky? sporák nový se dá pořídit za 7000, nebo než našetříš, tak projdi inzeráty a kup bazarový, možná seženeš i za odvoz,
nikdy bych nekupovala cokoli na splátky, kromě baráku

Přesně, koupit něco takového, nebo tomu podobné za pár kaček na sporák si našetřit.

https://elektro.bazos.cz/…ky-varic.php

Ale na druhou stranu, ty splátky nemusí být vždy nevýhodné, jdou i bez navýšení, jen pokud se to nesplatí včas, tak jsou tam vysoké poplatky, ale jelikož jsi na ÚP, tak ti to stejně nedají.

• Citovat
  • Upravit
65291
8.2.23 09:39
@boricmytu píše:
Přesně, koupit něco takového, nebo tomu podobné za pár kaček na sporák si našetřit.

https://elektro.bazos.cz/…ky-varic.php

Ale na druhou stranu, ty splátky nemusí být vždy nevýhodné, jdou i bez navýšení, jen pokud se to nesplatí včas, tak jsou tam vysoké poplatky, ale jelikož jsi na ÚP, tak ti to stejně nedají.

Ja kupovala pracku na splátky, i kdyz jsem mela hotovost. Z nepochopitelneho důvodu jsou veci na splatky obcas levnejsi. Bylo to o dva tisice. Stacilo jim vzit to na tri splatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.2.23 10:26

Myslím že určitě musíte mít pracovní smlouvu :) nebo doložit příjem. Lepší se jít zeptat přímo do datartu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
8.2.23 10:58
@vokishka píše:
Ja kupovala pracku na splátky, i kdyz jsem mela hotovost. Z nepochopitelneho důvodu jsou veci na splatky obcas levnejsi. Bylo to o dva tisice. Stacilo jim vzit to na tri splatky

Ano máte pravdu, někdy je zboží na splátky levnější, ale je to z toho důvodu, že ti, kterým se to nepodaří zaplatit, tak to zaplatí i za ty ostatní, takové jsou tam potom pálky z prodlení. A další věc, je že obchod dostane od firmy, u které splátky dělá bonus za podepsanou smlouvu:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný