Nákup výbavičky z Číny

Anonymní
17.6.24 10:05

Nákup výbavičky z Číny

Ahoj, máte někdo zkušenosti s nákupem miminkovského oblečení z Číny? Ceny jsou neskutečně nízké, je mi jasné, že kvalita rozdílná, ale zkoušel jste to někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7208
17.6.24 10:07

Jako z Temu jo? :lol: to neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.6.24 10:08

Já bych tedy miminku výbavičku z Číny nepořizovala.. raději připlatit a koupit kvalitní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
17.6.24 10:09

To bych rozhodně nedoporučovala, hlavně z důvodu, že to bude napuštěné nějakými sajrajty a oblict do toho miminko? To fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.6.24 10:09

Vyzkoušené to nemám a ani bych to asi nezkoušela, miminkovská pokožka je velmi citlivá a ty čínské věci jsou napuštěné kdejakým svinstvem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.6.24 10:11

Mame 2 tricka pro maleho 14m, pisou tam bavlna a jako bavlna mi to prijde, dokonce kvalitnejsi nez jiny tricka co mame od nas :D ale primarne bych tam nenakupovala, a urcite ne hracky co si strka do pusy a napriklad misticky na jidlo atd, to bych se bala toho materialu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
17.6.24 10:14

Spíš než z takových obchodů, tak nejradši nakupuji v sekáči nebo od jiných maminek.
Dítě z oblečení stejně brzy vyroste a není mi líto, když se ušpiní nebo zničí. Pak jen pár lepších kousků na ven, k doktorce a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
17.6.24 10:26

Já měla normálně plno oblečení z číny, respektive z Ebay. Zvláště kousky, co tenkrát tu moc nebyly k sehnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.6.24 10:29

Oblečení bych nebrala, bála bych se barviv a další chemie, kterou tyhle věci „voní“ už ze zabaleného balíčku :lol: Ale jinou výbavičku proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.6.24 10:30

Ani omylem…
Pracovala jsem ve firmě, která dovážela věci z číny. Když to musí projít přes evropskou celnici a mít certifikáty, tak je to ještě zdravotně nezávadný. Ale to ostatní bych teda miminku nedala. Nemáš tušení, jak je ta bavlna zpracovaná a jakým sajrajtem to barví. Já měla všechno ze sekáče, nejlíp stokrát přepranou bavlnu.

• Citovat
  • Upravit
11847
17.6.24 10:31

Pár věcí mám a jako špatný to úplně asi není…ale pozor na velikosti…mě neseděly a co jsem kupovala pro 6m mimino odpovídalo spíš velikosti 12-18m jo a při prvním přání taky pozor…něco docela hodně pouštělo barvy (červené oblečení)…
Měla jsem teda z Aliexpressu
Jinak teda kupuju spíš na vintedu nebo jiných bazarcich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
17.6.24 10:31

Za mě spíš nakup z druhé ruky, tyto malé věci jsou naprosto čisté a v pořádku, prootže to ditě to fakt nestihne unosit. Kupovala jsem z číny akorat věci na foceni nebo tak, ale na bězné nošení bych to fakt nebrala. Materiál vzdy stal za vyliz kapsu a musela jsem to vzdy nekolikrat přeprat, protože buh vi čím je to napuštěný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
17.6.24 10:33

Jestli chceš ušetřit, tak to radši nakup z Vinted, ale osvědčené značky. Z Čínských eshopů nenakupuji ani pro sebe, natož pro miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
17.6.24 10:35
@Pidulka1991 píše: Více

Přesně tak. Taky jsem vzala vše z bazárku, pár kousků byl dárek, nebo jsme koupili v Pepcu, nebo KIKu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
17.6.24 10:46

Společnosti jako Kik, Lidl a Pepco často získávají oblečení od výrobců z Číny. Tyto řetězce, které se zaměřují na prodej levného oblečení a spotřebního zboží, využívají čínské výrobce díky jejich schopnosti produkovat velké množství zboží za nízké ceny. Čína je jedním z největších světových producentů textilu a oděvů, což činí z ní klíčového partnera pro mnoho mezinárodních obchodních řetězců.

Tento trend není specifický pouze pro tyto společnosti, ale je běžný napříč celým oděvním průmyslem, kde se značná část globální produkce odehrává právě v Číně díky její rozvinuté infrastruktuře a nízkým výrobním nákladům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat