Nákup výbavičky z Číny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ani náhodou. Je to napuštěné bůhví čím, aby to po cestě nesežrali hlodavci. Stokrát radši bych koupila na bazárku použité oblečení, než Čínu. Nekupuju tam ani oblečení pro sebe, odmítám tyhle alíky a temíky a shein podporovat. Ani dudlík, štěrchátko, lahev, nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdyt toho je vsude mrte, na Vinted mas baliky za par korun, lidi to i davaji zadarmo…proc sem tahat nejake sajrajty bez certifikatu a jeste zabalene v tune plastu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybavycku bych nekupovala (staci Pepco a Kik), ale mají tam za pár korun samolepky na zeď. Fakt doporučuju. Nadherně to z místnosti udělá detsky pokojíček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jsou nízké z podstatných důvodů, které na svém dítěti opravdu nechceš zkoušet. Jde hlavně o použité barvy, materiály a jejich zpracování, kde můžou být vyloženě nebezpečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudu si pořizovat děti, abych je navlékal do jedovatých odpadků z Číny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Já bych si žádné oblečení z čínských webů neobjednala a už vůbec ne pro miminko. Vždyť je tolik hezkého a kvalitního oblečení k dostání i u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží co konkrétně. Klidně bych koupila věci, které dítě nebude mít přímo na kůži nebo které nebude žužlat.
- Citovat
- Upravit
Hmm, a kde myslite, ze se vyrabi to “drazsi a kvalitnejsi”? Minimalne z 95% taky v Cine… A vozi se to sem uplne stejne - napustene kdovi cim. I to “drazsi” musis vyprat, nez to das miminku - z uplne stejnych duvodu.
Takze ja bych se toho uplne nebala - i na Aliku se da vybrat kvalitni 100% bavlna. Nevyhodou je, ze na to dyl cekas, velikosti pouze odhadujes…. ale uplne bych se toho nebala, zejmena pokud chces stejne kupovat cinske zbozi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše: Více
To není úplně pravda, to co si kupuješ zde, musí projít kontrolou, že je to nezávadné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše: Více
Víš něco o výrobě zboží v číně? Evidentně ne. Je rozdíl, jestli se to tam vyrábí pro evropu nebo pro asii. Ovšem to na alíku nerozlišíš. Myslíš, že chemikálie dostaneš z oblečení po jednom vyprání? Ani náhodou. Před rokem se mi ucpal odpad od pračky a musela jsem ji vypouštět do dětské vaničky. Když jsem viděla, co všechno se z toho oblečení uvolňuje i po dvaceti vypráních, tak mi z toho bylo šoufl….
- Citovat
- Upravit
@Janli píše: Více
A myslíš, že v Asii jsou jiní lidi a tak snesou jinou kvalitu? Nebo že některé eshopy v Česku neberou věci z Číny a s přirážkou je neprodávají?
- Citovat
- Upravit
@Snorlaxik píše: Více
U nás platí jiné zákony a jiné hygienické normy. Iluze si nedělám, ale i to se hlídá. Hygiena odebírá ze zboží pro děti do tří let vzorky a testuje.
- Citovat
- Upravit
To je sice pravda, ale to oblečení je určený pro evropský trh a s odpovídající kvalitou a hygienickou nezávadností. Pokud to nakoupíš rovnou na aliexpresu, tak nemáš zaručený vůbec nic. Hazard, který je u miminka zbytečný.