Nakupujete potraviny přes internet?

21
30.1.12 21:40

Nakupujete potraviny přes internet?

dobrý den,zajímalo by mě,jestli některá z Vás nakupujete nějaké potraviny přes internet,a popřípadě jaké a o kolik ušetříte.Mě by třeba zajímalo, kde bych mohla koupit levně 3 v 1 nescafe,protože je u nás veliká spotřeba,a v obchodě je to děsně drahý.Pořípadě kde to nakupujete.Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101644
30.1.12 21:47

Tak kde to koupit nevím, ale pokud máte fakt velkou spotřebu, tak nekupuj 3 v 1 a kup normální velké nescafé, smetanu v prášku a vyjde tě to levněji.
Já si takhle dělala caro 3 v 1 do malých plastových kelímků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
30.1.12 22:00

Nakupuju přes net v Tescu, s dovážkou až domů. Bohužel je to zatím jen v Praze. Ale nějak levnější to není, ceny jako v normálním Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
30.1.12 23:48

My občas kupujeme kapsle DG v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
31.1.12 00:29
j.a.n.i1 píše:
Tak kde to koupit nevím, ale pokud máte fakt velkou spotřebu, tak nekupuj 3 v 1 a kup normální velké nescafé, smetanu v prášku a vyjde tě to levněji.
Já si takhle dělala caro 3 v 1 do malých plastových kelímků :mrgreen:

to není ono, tyhle kafe 3v1 nejsou kafe to je jen parodie na kafe :mrgreen: a když si to udělám z normálního rozpustnýho a s mlíkem a smetanou tak to prostě není stejné. Jako vypiju to ale nepochutnám si na tom :nevim: :mrgreen: teď byla dobrá akce v globusu tak jsem si nakoupila jinak mám smůlu a koupím si jedno nebo dvě denně u číňana za 5 Kč :zed: nebo kafe nepiju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 07:35

Kupuju třeba jen náplně do kávovaru nebo do sodastreamu.Ono to levně moc nepřijde,když si k tomu přičteš poštovné :nevim: Hlídej si akce v letákách a pak nakup do zásoby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
31.1.12 10:28
Phoebe píše:
j.a.n.i1 píše:
Já si takhle dělala caro 3 v 1 do malých plastových kelímků :mrgreen:
to není ono, tyhle kafe 3v1 nejsou kafe to je jen parodie na kafe :mrgreen: a když si to udělám z normálního rozpustnýho a s mlíkem a smetanou tak to prostě není stejné. Jako vypiju to ale nepochutnám si na tom :nevim: :mrgreen: teď byla dobrá akce v globusu tak jsem si nakoupila jinak mám smůlu a koupím si jedno nebo dvě denně u číňana za 5 Kč :zed: nebo kafe nepiju :roll:

To je fakt a je to dost přeslazené :poblion: No nic, každému chutná něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.2.12 16:02

Já osobně bych do potravin přes internet nešla, ale je to věc každého … Je to o názoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.6.13 15:11

oříšky

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat zda-li jste někdo nakupoval oříšky a podobné sušené dobroty přes internet?
U nás se používají docela často, ať už do vloček, nebo buchet či jen tak..

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
17.6.13 16:02

@BuffyCZ ja nakupuju sušené plody přes mixit mužeš si je tam namíchat do vloček ale ja si do tubusu vždycky dam jen orisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat