Nakupujete potraviny přes internet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nakupujete potraviny přes internet?
dobrý den,zajímalo by mě,jestli některá z Vás nakupujete nějaké potraviny přes internet,a popřípadě jaké a o kolik ušetříte.Mě by třeba zajímalo, kde bych mohla koupit levně 3 v 1 nescafe,protože je u nás veliká spotřeba,a v obchodě je to děsně drahý.Pořípadě kde to nakupujete.Děkuji za odpověd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak kde to koupit nevím, ale pokud máte fakt velkou spotřebu, tak nekupuj 3 v 1 a kup normální velké nescafé, smetanu v prášku a vyjde tě to levněji.
Já si takhle dělala caro 3 v 1 do malých plastových kelímků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju přes net v Tescu, s dovážkou až domů. Bohužel je to zatím jen v Praze. Ale nějak levnější to není, ceny jako v normálním Tescu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:
Tak kde to koupit nevím, ale pokud máte fakt velkou spotřebu, tak nekupuj 3 v 1 a kup normální velké nescafé, smetanu v prášku a vyjde tě to levněji.
Já si takhle dělala caro 3 v 1 do malých plastových kelímků
to není ono, tyhle kafe 3v1 nejsou kafe to je jen parodie na kafe
a když si to udělám z normálního rozpustnýho a s mlíkem a smetanou tak to prostě není stejné. Jako vypiju to ale nepochutnám si na tom
teď byla dobrá akce v globusu tak jsem si nakoupila jinak mám smůlu a koupím si jedno nebo dvě denně u číňana za 5 Kč
nebo kafe nepiju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju třeba jen náplně do kávovaru nebo do sodastreamu.Ono to levně moc nepřijde,když si k tomu přičteš poštovné
Hlídej si akce v letákách a pak nakup do zásoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Phoebe píše:j.a.n.i1 píše:to není ono, tyhle kafe 3v1 nejsou kafe to je jen parodie na kafe
Já si takhle dělala caro 3 v 1 do malých plastových kelímkůa když si to udělám z normálního rozpustnýho a s mlíkem a smetanou tak to prostě není stejné. Jako vypiju to ale nepochutnám si na tom
![]()
teď byla dobrá akce v globusu tak jsem si nakoupila jinak mám smůlu a koupím si jedno nebo dvě denně u číňana za 5 Kč
nebo kafe nepiju
To je fakt a je to dost přeslazené
No nic, každému chutná něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně bych do potravin přes internet nešla, ale je to věc každého … Je to o názoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oříšky
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat zda-li jste někdo nakupoval oříšky a podobné sušené dobroty přes internet?
U nás se používají docela často, ať už do vloček, nebo buchet či jen tak..
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BuffyCZ ja nakupuju sušené plody přes mixit mužeš si je tam namíchat do vloček ale ja si do tubusu vždycky dam jen orisky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit