Levnější prášek. Pere? Voní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5732
26.1.12 12:39

Já byla spokojená s Bonuxem ten pral pěkně i krásně voněl a teď peru ve Formilu z Lidlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2950
26.1.12 12:40

V dTestu vyšel nejlíp formil z lidlu, myslím, že je taky za dobrou cenu. Osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.1.12 12:41

Zkušenost mám, pro nás dospěláky, s Bonuxem a jsem spokojená. Po Arielu jsem se osypávala. Bonux voní, pere dobře a cena je krásná, takový střed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
26.1.12 12:43
Semisek píše:
V dTestu vyšel nejlíp formil z lidlu, myslím, že je taky za dobrou cenu. Osobní zkušenost nemám.

Ja jsem Formil koupila a jsem fakt spokojena… Na zkousku jsem koupila tekuty (protoze nemaji male mnozstvi sypkeho) a jsem velmi spokojena, takze koupim i sypky, az dojde ten, co mam ja…

Jinak, ja standartne prala v Bonuxu, v tom odjakziva a spokojenost… :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
26.1.12 12:45
Semisek píše:
V dTestu vyšel nejlíp formil z lidlu, myslím, že je taky za dobrou cenu. Osobní zkušenost nemám.

Starý test. :jazyk: Teď vyšel nejlíp prášek z DM. http://www.ceskatelevize.cz/…2-reportaze/?…

Mmch jak to děláte, že si pamatujete, který kolik stojí? Kolik teda stojí dávka „levného“ a drahého prostředku? Já vždycky nakoupím v nějaké akci a cenu neřeším, páč nakupuju tak jednou za čtvrt roku a pak si to nepamatuju a koukám, jen po tom, co mají v tu dobu v té prodejně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
26.1.12 12:47

Já používám Ariel kapsle,ale výborý je i Lanza oxi (s mýdlem)…vyčistí mi krásně skvrny, když se malá pro…e z pleny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

no ja zacla prat v tom formilu..pere a voni pekne…ale i ja i terka jsme se z toho osypaly…a to s tim nikdy ani jedna problemy nemela…takze clovek musi vyzkouset no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Jsem na tom jako ty, brala jsem vzdycky ariel nebo persil i za tu cenu. Od doby co jsem koupila za 200Kč 6kg bonuxu-bíle ruze tak nekupuju jinej. Krasne voni, pere dobre jsem spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Jo a Formil přítelovi smrdí, teda to oblečení v něm vyprané, to nepřebije ani aviváž ani dvojí máchání, tudíž na ten mám doma embargo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
26.1.12 12:51

Mně zase smrdí Lanza a teď mi začal smrdět i Ariel, i když tem mi předtím vždy voněl, asi nějaká špatná várka nebo ho mám dlouho doma, protože to ještě střídám s Lovelou, mýdlovým slizem a Persil gelem. Tak si pak vyber :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.1.12 12:56
CokeLady píše:
My tu Lidl nemáme, ale když je to taková pecka…A kolik stojí? 6 kg Persil stojí normálně tak 450 Kč.

stoji taky kolem 200..nevim presnou cenu..mozna 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
26.1.12 13:03

Já jsem prala v Bonuxu nebo Lanze (Lanza byla lepší) a pak jsem začla kupovat ty dražší jak píšeš (Persil i Ariel) a zjistila jsem jak se mi brutálně těma levnýma zaprávalo oblečení. Po vyprání v Arielu zas všechny spoďáry úplně zářily. Máme strašně tvrdou vodu, tak možná že ty levnější v ní tolik nevyperou :nevim: . Ten z Lidlu jak píšou holky jsem teda nezkoušela, ale asi vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit
1433
26.1.12 13:04

Peru nám všem v Lovele, nemám ráda ty fosfáty a tak. A letos vysadím mydlici lékařskou a zkusím jak pere. Obsahuje spoustu saponin, naše praprababičky v tom praly běžně.Asi taková pronikavá vůně jako z chemie to nebude, ale zas je zadarmo a eko ;) Dám pak vědět jak muj pokus dopadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.1.12 13:08

Formil mě šíleně rozkýchal jenom než jsem ho dopravila domů - a to nejsem alergik. A že by to nějak extra pralo se mi taky nezdálo… Ten z DM je dobrý, ale prádlo po něm nevoní (jakože vůbec nijak), to může někomu vadit. Teď mám Lanzu, ulovila jsem 9 kg za 200,– a ta se mi zdá v pohodě, ani malému nezůstávají fleky.

Pokud nemáte skvrny, tak mi to přijde skoro jedno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.1.12 13:14

Tak já peru jen v arielu a že by to bylo reklamou říct nemůžu. Prostě každej levnější mi prostě prádlo zapral no… Jinak cena, te´d jsem koupila 9kg za 249,– no nekup to :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat